Afbudsrejser Billund Lufthavn

Afbudsrejser Billund LufthavnUanset hvornår på året der er, så kan man have lyst til rejse ud i verden og opleve noget.

Mange har denne trang ofte og hvis man har mulighed for at rejser når man har lyst, så er det kun pengene der sætter grænsen. Derfor søger mange efter afbudsrejser fra Billund lufthavn.

Grunden til at det er Billund og ikke Kastrup (der søger folk også), skyldes at de fleste lavprisflyselskaber flyver ud fra Billund men ikke fra København.

Du kan stadig finde billige afbudsrejser fra Kastrup lufthavn, men de er bare ikke helt så billige som dem fra Billund.

Hvor leder man efter afbudsrejser?

Der er mange muligheder for at finde en billig afbudsrejse, men det man skal huske på er, at der ofte er mange om buddet.

Med mindre du gerne vil rejse et sted hen hvor de fleste andre mennesker ikke gider tage hen, så skal du være klar til at kæmpe for at få fat i de rigtig billige rejser.

Først og fremmest så er du bedre stillet hvis du kan rejse dagen efter eller måske endda samme dag. Tager du telefonen og ringer rundt til alle de rejsebureauer du kan komme i tanke om, så skal der nok være nogen der har en rejse som de ikke har kunnet sælge.

De billigste flyrejser

Afbudsrejser Billund lufthavnHvis du virkelig skal spare, så skal du ud i lufthavnen og vente. De billigste afbudsrejser i Billund lufthavn er dem hvor du står klar lige før flyet skal lette.

Der er ingen flyselskaber der har lyst til at flyve med tomme sæder og derfor overbooker de også gerne deres fly.

Alligevel sker det at der er tomme sæder tilbage og hvis de kan få dem solgt, så er de lykkelige. De fleste vil hellere sælge dem for 100 kroner stykket og så håbe på at du bruger lidt penge om bord på flyet end at lade sædet være tomt.

Du kan gøre det samme i Kastrup lufthavn og hvis du har kigget rundt når du selv har skullet ud at rejse tidligere, så har du måske lagt mærke til dem der netop venter på denne måde.

Ofte skal du ikke vente mere end en dag hvis bare de ikke har krav til hvor de gerne vil hen. Det er ikke så tit at du får en billet til Maldiverne eller Mauritius for 100 kroner.

Har du derimod ikke noget imod at flyve til en midt amerikansk mellemstor provinsby eller måske en egyptisk by der ikke længere har så meget turisme, så er mulighederne meget bedre.

Det gør det naturligvis lidt svært at pakke en kuffert for du ved aldrig hvor du havner. Til gengæld får du en spændende tur og kommer til at opleve noget som de fleste andre aldrig kommer til at opleve.

De rigtig billige afbudsrejser er til dem der elsker eventyr og ikke har brugt for rammer og planer.

Er du mere til charterferie og lidt mere ordnede forhold, så skal du nok holde dig til at ringe rundt til rejsebureauerne og håbe på at de har rejser til de steder du gerne vil hen.

Liste over de mest benyttede rejsebureauer

Der findes langt over hundrede rejsebureauer eller agenter som gerne vil hjælpe dig med at stykke en rejse sammen.

De fleste af dem er desværre relativt dyre da de jo også skal tjene noget på den tid og energi de lægger i arbejdet, så er den eneste bevæggrund for at lede efter en afbudsrejser, at du kan komme billigt afsted, så er alle agenterne udelukket på forhånd.

Startour

På Startours hjemmeside finder du en sektion der kun omhandler alle deres afbudsrejser. Klik her for at komme direkte til den. Her kan du vælge imellem:

  • hvilken afrejselufthavn det skal være
  • rejselængden (valg mellem 1 eller 2 uger)
  • rejsetype (kun fly, uspecificeret eller specificeret)

Herefter kommer alle søgeresultaterne frem og du kan klikke ind på de enkelte hoteller og destinationer og læse mere om dem. Nedenfor kan du se en lille video af hvordan det kan se ud når man søger:

Som du kan se er det relativt nemt at søge på deres side og tilbuddet om at få nyhedsbrevet to gange om måneden så man er opdateret om nye tilbud på rejser, er heller ikke dårligt.

MyTravel

Det tidligere Spies er gået sammen med MyTravel og tilbyder nu en masse rejser til alverdens destinationer. Det galt naturligvis også tidligere, men nu er der bare endnu flere.

På deres hjemmeside kan du også se deres afbudsrejser og på samme måde tilmelde dig deres nyhedsbrev så du bliver holdt opdateret med gode nyheder.

Som noget spændende, så har de en funktion som hedder “rejseovervågning”. Det går kort og godt ud på, at du specificeret hvad det er du vil og hvis noget der matcher dine rejsekriterier dukker op, så modtager du en email. Super smart.

Du kan se på videoen herunder hvordan det fungerer:

Som du kan se er det en rigtig smart service til at få information i stedet for at skulle side og holde øje hele tiden. Du kommer i øvrigt direkte til denne tjeneste ved at klikke her.

Bravotours

Det sidste rejsebureau vi vil kigge på er Bravotours. På deres hjemmeside kan du også finde afbudsrejser fra Billund lufthavn og naturligvis også de andre lufthavne i Danmark.

Bravotours
Desværre er deres hjemmeside ikke bygge lige så godt op som de andre to og søgninger kan derfor være lidt sværere at foretage. Men lad os kigge på det med denne video:

Som du kan se, kan du ikke på samme måde modtage emails omkring afbudsrejser, men indimellem kan der stadig godt komme gode tilbud.