Billige Bordplader – Spar Penge På Bordplader Ved At Handle

Billige Bordplader – Spar Penge På Bordplader Ved At HandleUanset om du står og mangler en bordplade til dit nye køkken eller om det er en bordplade til skuret eller garagen, så vil der ofte være mulighed for at spare penge.

Der er mange måder at skaffe sig billige bordplader på, men alle kræver at du selv foretager en aktiv handling.

Det er meget sjældent at de gode tilbud på bordplader dumper ned i skødet på dig uden at du gør noget for det.Lad os kigge på et par måder til at spare penge på en ny bordplade.

Billige bordplader online

Hvis du allerede ved hvad det er du er på jagt efter, så er det første sted du kan starte foran computeren. Ikke nok med at du slipper for at bevæge dig ret langt, men du har også hurtigt et kæmpe udvalg af leverandører og muligheder som du kan kigge igennem.

At finde tilbud på bordplader online har naturligvis nogle begrænsninger i form af, at du ikke kan danne dig det helt rigtige billede af hvordan bordpladen ser ud i virkeligheden.

Ligeledes har du heller ikke mulighed for at røre ved den på samme måde som du har i en butik.

Bordplade priser kan forhandles

Efter at have søgt nettet tyndt efter den type bordplade du gerne vil have, så har du nok også fået en ide om hvilket prisleje den ligger i og du er derfor langt bedre rustet til at tage ud i butikker forhandle med dem derude.

Havde du ikke lavet lidt forundersøgelser, så ville du ikke have nogen ide om hvad den bordplade du havde udset dig burde koste. Det er kun muligt at finde billige bordplader hvis man har noget at holde det op imod.

Avancen på køkkenbordplader (specielt) er relativ høj og derfor skal du have dit forhandler-gen frem når du skal forklare hvorfor du skal have en bedre pris. Hvis du ikke kan lide at forhandle om prisen så er der heldigvis en tredje løsning.

Find en billig bordplade på tilbud

Indimellem har både køkkenfirmaer og byggemarkeder tilbud på bordplader og hvis ikke du har haft held med en af de ovenstående muligheder, så kan du være heldig at finde et godt tilbud her.

Bordplade priser kan forhandles

Udfordringen ved udsalg og tilbud er dog ofte, at det ikke er alle modeller der er sat ned. Fra tid til anden kan man være heldig at netop den model man gerne vil have er kommet på tilbud, men man kan lige så godt være uheldig at det netop er en af de varer der ikke er sat ned.

Billigste Boliglån – Findes Det Billige Boliglån Overhovedet?

Billigste Boliglån – Findes Det Billige Boliglån Overhovedet?Når man skal ud og købe bolig, så er der rigtig mange ting som man skal tage stilling til og for mange mennesker er det en lidt uoverskuelig opgave.

Hvis man har mulighed for det, så kan det godt betale sig, at dele processen op i små bidder og kun fokusere på enkelte ting af gangen, så det hele ikke bliver for overvældende.

At købe et nyt hus er en stor beslutning og derfor også noget man gerne må bruge til tid og omtanke på.

I denne artikel vil vi komme kort ind på hvordan man kan spare penge på lån og også om det virkeligt er muligt at finde det billigste boliglån eller om der er andre faktorer der spiller ind.

Hvad er et billigt boliglån?

Hvis man gerne vil have et billigt boliglån, så er det et spørgsmål om at definerer hvad man mener med billigt. For nogle mennesker betyder det, at noget er billigt, at de ikke skal have ret mange penge op af lommen hver måned.

Oversat betyder det, at den månedlige ydelse skal være lav (ydelse er renter + afdrag). På denne type boliglån betyder det ofte at løbetiden er lang og slutresultatet er derfor at du i sidste ende har betalt et langt større total beløb.

Omvendt vil man nogen mene at det billigste boliglån må være det hvor man totalt set skal af med færrest penge, men hvor renter og afdrag godt kan være høje per måned. Det kan desværre ikke lade sig gøre, at kombinere kort løbetid med lave månedlige ydelser.

Det billigste boliglån findes ikke

Fordi der er mange forskellige måder at gøre ideen om ”billigste” op på, så vil der aldrig være noget entydigt svar på hvad det billigste lån til en bolig vil være.

Det billigste boliglån findes ikke

Ikke nok med at månedlige ydelser, renteniveauet og løbetiden kommer ind i billedet, så kan det også være en ide at undersøge hvor mange gebyrer og andre omkostninger der påløber når man vælger en bestemt type boliglån.

Nogle banker er flinke til at skilte med hvad deres ekstra omkostninger løber op i, mens andre helst vil gemme det lidt væk.

Som en tommelfinger regel, så kan du godt regne med, at de banker der skilter med deres priser ligger i den billige ende og at dem der gemmer deres gebyrer og omkostninger er ofte i den dyrere ende af skalaen.

Panasonic Varmepumpe På Tilbud

Panasonic Varmepumpe På TilbudHvis du har været på udkig efter en varmepumpe til dit hus eller sommerhus, så kan du næsten ikke have undgået at støde ind i modellerne fra Panasonic. Der er lige nu to store og populære leverandører på det danske marked.

Den ene er Toshiba og den anden er Panasonic. Der findes også flere andre leverandører, men de to har været gode til at markedsføre sig og at dele landet mellem sig.

At en Panasonic varmepumpe bliver installeret i så mange danske hjem skyldes naturligvis også, at mange installatører har et samarbejde med Panasonic og at de derfor anbefaler netop dette produkt.

Varmepumper fra Panasonic er ikke billige

Når man skal investere i en varmepumpe, så er der netop tale om en investering. For de fleste mennesker er det ikke et greb i lommen at hive 12-15.000 kroner frem til køb af varmepumpe og hos nogle leverandører kan monteringen komme oveni.

Derfor går der ofte også en del tanker forud for valget af en varmepumpe som en alternativ varmekilde. Det gode ved varmepumper er, at de leverer en rigtig god og billig varme og selvom installationen måske er dyr, så skal det meget gerne vise sig, at være en god forretning i det lange løb i form af besparelser på din normale varmeregning.

Luft til luft varmepumper på tilbud

Hos flere leverandører og installatører af varmepumper har man kunne mærke krisen kradse og derfor er der mange der er begyndt at reklamere med lidt billigere priser eller med at man kan få gratis montage med i købet.

Varmepumper fra Panasonic er ikke billige

Selvom det måske ikke er de store avancer der bliver hentet hjem når de sælger varmepumperne, så er det bedre at der kommer lidt penge ind, end at der slet ikke er noget at lave. Som køber af en Panasonic varmepumpe (eller Toshiba for den sags skyld) er det en super fordel.

Derfor er det også en god ide, at gå ud og købe varmepumpen nu hvor den er på tilbud i stedet for at sidde på hænderne og vente til at krisen er overstået og priserne igen er på vej op.

Når du er ude og forhøre dig hos de forskellige leverandører, så husk at spørge til Danmarkspumpen. Det er en speciel varmepumpe som er tilpasset det danske klima og som derfor kan give dig ekstra fordele.

Forhandleren kender helt sikkert til den og vil også gerne komme med mere deltaljerede omlysninger omkring den.

Billige Tandlæger Kan Være Dårlige Tandlæger

Billige Tandlæger Kan Være Dårlige TandlægerVi vil alle sammen gerne have alting til en god pris og ingen bryder sig om at betale for meget for noget. Uanset om vi taler tandlæge priser eller vi tager om priser på en nyt køleskab, så skal de gerne være så lave som muligt.

Men det er dog vigtigt at sammenligne hvad det er man får for sine penge. Når vi taler om at købe ting, så kan en sammenligning være lettere end når vi køber ydelser og service.

Et bestem Sony fjernsyn kan sammenlignes med præcis det samme Sony fjernsyn købt i en anden butik, men når det kommer til tandlæger og deres behandlinger, så kan man ikke bare sige, at det er det samme.

Gode og dårlige tandlæger

På sammen måde som indenfor ethvert andet fag, så findes der nogle personer der er gode til deres job og andre der ikke er. Det vigtige for dig som kunde er naturligvis, at du finder en af de gode tandlæger så du ikke ender ud med en høj regning og en dårlig behandling.

Det ville være noget skidt. Men hvordan vurderer man om en tandlæge er god eller ej? Den letteste måde vi kender til er, at høre hvad kunderne siger om tandlægen. Hvis de er overvejende tilfredse, så bør man undersøge den pågældende tandlæge lidt nærmere.

Dyre og billige tandlæger

For de fleste mennesker gælder det, at de gerne vil have den bedste tandlæge til den billigste pris. Men de fleste ved også godt, at det ikke normalt er sådan det hænger sammen.

Dyre og billige tandlæger

Hvis man sætter sig selv i deres situation, så ville man nok heller ikke arbejde til den laveste løn hvis man var den bedste indenfor sit felt. Det ville ikke give mening.

Betyder det så samtidig at de billige tandlæger er de dårligste tandlæger? Nej slet ikke. Der er mange faktorer der spiller ind og hvis man f.eks. tager til udlandet så kan det sagtens være, at man finder en af de bedste tandlæger i landet til en langt billigere pris.

Spørgsmålet er bare om man tør løbe risikoen for at den lave pris ikke er et udtryk for, at tandlægen ikke er dygtig, men kun et spørgsmål om geografi. Når det kommer til mine egne tænder så tør jeg ikke løbe den risiko. Jeg har kun et sæt tænder og jeg vil gerne beholde det så længe som muligt.

Også selvom det måske er lidt dyrere end at gå til en dansk tandlæge med gode referencer og lidt højere priser.

Kunsten At Finde En Billig Brændeovn

Kunsten At Finde En Billig BrændeovnMed den koldeste og mest snefyldte Danske vinter vi har oplevet i mange år, så er der rigtig mange danskere der er begyndt at lede sig om efter en brændeovn til at holde sig varme på.

For mange er det ikke så let som bare at gå ud og købe en brændeovn, for hvis man ikke allerede har en skorsten, så skal den også skættes op og det kan hurtigt komme til at være en dyr fornøjelse.

Så hvis du ikke allerede har en skorsten, så bør du nok overveje en ekstra gang inden du vælger at anskaffe dig en brændeovn. De er tunge, de sviner og er heller ikke helt billige.

Find dig en billig brændeovn

Hvis det hele bare går ud på at finde sig en brændeovn til en fornuftig pris, så vil det bedste bud være at kigge på enten online auktioner eller rigtige auktioner.

Loppemarkeder kan også være et rigtig godt sted af finde en billig brændeovn for prisen er generelt forholdsvis lav. Til gengæld kan det være lidt besværligere at købe en brugt brændeovn i stedet for en ny, da du så ofte selv skal have den transporteret hjem og sat op.

Køber man nye brændeovne så bliver de normalt leveret og mod et ekstra beløb kan man også få dem installeret i sit hjem. Hvis man ikke er så godt til værktøj og har hænderne skruet rigtigt på, så kan in professionel installation være at foretrække.

En brugt brændeovn fra en bekendt

Måske kender ud nogen i din omgangskreds som står foran at skulle skifte deres brændeovn af den eller anden grund. Ofte virker den gamle brændeovn ganske fint, men man ønskede sig bare en ny.

En brugt brændeovn fra en bekendt

I sådanne tilfælde kan du ofte forhandle dig til en god vennepris og måske endda få lidt hjælp og vejledning til at få den sat op.

Har du helt specielle ønsker til din nye brændeovn, så kan det være lidt svært at finde den til en billig pris. Du kan dog altid undersøge hvilken type brændeovn det er du gerne vil have og så lede igennem de forskellig online og offline butikker.

Det ender måske ikke i kategorien ”billig”, men hvis du kan finde den brændeovn du ønsker til den billigste pris, så har du stadig gjort en god handel.

Hvornår Er Billige Brændeovne Egentlig Billige?

Hvornår Er Billige Brændeovne Egentlig Billige?Det har alle dage været en god ide ikke at betale for meget for de ting man køber. Uanset om man er på jagt efter billige brændeovne eller man forsøger at købe benzin til under 10 kr. pr. liter, så er det god fornuft at se sig om efter det sted hvor en varer koster mindst.

Men når man shopper efter gode tilbud, så er det et spørgsmål om at finde den samme vare til en mindre pris og ikke at man finder en anden og dårligere varer som koster mindre.

Så ender man ud med en anden vare og kan derfor ikke længere sammenligne priser.

Nye eller bruge brændeovne

Når man leder efter billige brændeovne, så hjælper det derfor ikke, at man sammenligner en top model fra Morsø med en eller anden discount model fra Ungarn.

Dermed ikke sagt, at en brændeovn fra Ungarn ikke kan være gode, men blot at de ikke umiddelbart kan sammenlignes på pris.

En bedre ide hvis man skal finde sig en billig brændeovn er, at finde den model man gerne vil have og så tage udgangspunkt i den. Ved at lede efter tilbud eller ved at lede efter en brugt brændeovn i stedet for en helt ny, så kan der være en del penge at spare.

Spare penge på at have brændeovn

Men når man skal på jagt efter en billig brændeovn, så er der en anden vigtig faktor som ikke har noget at gøre med at sammenligne med hvad andre eller tilsvarende modeller koster.

Spare penge på at have brændeovn

Derimod kan det være interessant at regne på om en brændeovn er en god investering. Selvom den måske koster dig 15.000 kr., så kan det jo godt være en god investering hvis du til gengæld sparer 20.000 kr. over de næste 3-4 år på din olie eller gas regning.

Normalt er det selvfølgelig ikke den del folk kigger på når de leder efter billige brændeovne, men hvis man kan spare 20.000 kr. ved at bruge 15.000 kr., så kan man vel næsten ikke påstå andet end at det er super billigt.

Du tjener i realiteten penge ved at købe en brændeovn som et supplement eller en erstatning for de varmekilde du har i dag.

Svært Ved At Finde Flyverdragt Udsalg?

Svært Ved At Finde Flyverdragt Udsalg?Man skulle måske tro at det var let i disse krisetider at gøre en god handel og at der byrde være udsalg og tilbudsvarer overalt.

Der skrives dagligt om konkurser i aviserne, så hvorfor er det ikke lige til at finde et flyverdragt udsalg når man har brug for det?

Der er nok ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, men vi kan i det mindste give dig et par gode råd så du kan spare nogle penge næste gang du skal ud og købe en ny flyverdragt.

En billig flyverdragt pris kan forhandles

I rigtig mange byer i og omkring Storkøbenhavn, der forstår folk ikke at forhandle om prisen og selv ikke når de er ude og købe børnetøj. Og det er virkelig ærgerligt, for der kan være rigtig mange penge at spare på både flyverdragter og alle mulige andre typer børnetøj.

Når der skal forhandles en god pris, så er det noget der kræver lidt øvelse og lidt evner. Det er næsten altid muligt at få rabat, men det skal gøres på den rigtige måde og derfor kan det være en god ide at starte med at tage på et loppemarked og øve sig.

Det koster ikke noget og det kan være rigtig sjovt og betyde, at du aldrig mere kommer til at betale fuld pris for noget som helst.

Flyverdragt udsalg i aviser og reklamer

Hvis du ikke er så meget for at lære at handle om prisen, så er alternativet at vente på at der kommer udsalg på de ting du gerne vil have.

Flyverdragt udsalg i aviser og reklamer
Hvis der skal spares penge på en flyverdragt, så skal du enten vente på at der lanceres et udsalg, eller alternativt skal du lede efter og du kan købe en brugt model.

I rigtig mange tilfælde vokser børn ud af tøjet inden du har slidt det ret meget og hvis du er lidt vaks så kan du sagtens findes næsten nye flyverdragter på online auktioner eller på et sted som den blå avis.

Sælgeren har ikke længere noget at bruge flyverdragten til men i stedet for at smide den ud, så kan de få lidt for den. Du kan til gengæld spare måske 50% eller mere på en næste ny model og i sidste ende får alle det de gerne ville have.

Så hvad venter du på? Det er bare om at komme i gang med at lede.

Reima Flyverdragt Udsalg

Reima Flyverdragt UdsalgDer findes rigtig mange forskellige flyverdragter til børn og der er mange holdninger til hvad der er det bedste mærke og hvilken flyverdragt der er den pæneste til børn.

Nogle forældre hælder mest til Molo flyverdragten, mens andre hellere vil have Reima flyverdragten.

Smag og behag er forskellige og det er svært at diskutere. Uanset om det er Molo eller Reima, så er alle enige om, at det er sjovere at handle hvis man kan finde et flyverdragt udsalg.

Find et Reima flyverdragt udsalg

Den nemmeste måde at få fat i en flyverdragt i mærket Reima til en billigere pris, er ved at holde godt øje med reklamerne fra de børnetøjsbutikker hvor man ved, at Reima flyverdragterne bliver solgt.

Hvis du ikke gå så meget op i hvilket mærke det er, så kan du altid bare holde øje med tilbudsaviserne for alle børnetøjsforretningerne.

Problemet kan dog være, at hvis du har brug for en god pris på en flyverdragt lige nu, så er det ikke en mulighed at vente på at der kommer et tilbud.

Skab en billig pris på en Reima flyverdragt

Hvis der ikke er et udsalg i nærheden eller at du ikke lige var opmærksom da udsalget kørte, så har du altid muligheden for at forsøge at forhandle dig til en bedre pris.

Uanset om det er Molo eller Reima flyverdragter du er interesseret i, så skader det aldrig at gå ned i din lokale butik og se om du kan slå en god handel af. En mulighed er, at forsøge at få mængde rabat, men du kan også se om du kan få 10-15 % rabat på en enkelt ting.

Avancen på tøj er gerne 100-300 % så du skal ikke have det dårligt med at forsøge at skaffe dig selv en lidt bedre pris. Det værste der kan ske er, at du får et nej.

Hvis du er ude i god tid, så kan du også altid få tingene billigere end hvis du er ude i sidste øjeblik. Køb f.eks. tøjet lige når næste sæsons tøj kommer frem.

Så skal der ryddes op i lagrene og det gør ofte, at det er lettere at få prisen ned. Det behøver ikke være så svært at finde et godt flyverdragt tilbud.

Hvilke modeller sælger Reima

Hvis du har besluttet dig for at det er en flyverdragt fra Reima du skal ud og anskaffe, så er du nået et godt stykke af vejen, men da Reima nok er en af nordens største producenter, så har de ikke mindre end 37 forskellige modeller at vælge imellem.

Da det vil være alt for omfattende at gå igennem dem alle i detaljer, så vil vi blot vise et par enkelte variationer herunder og knytte nogle ord til hver enkelt.

Reima Mustikka FlyverdragtMustikka flyverdragt
Flyverdragten med navnet Mustikka kan fås i 7 forskellige farver (4 mørke nuancer og 3 rødlige nuancer). Alle farverne kan ses på Reimas hjemmeside.

Den vejledende pris på denne flyverdragt er 799 kroner, men vil naturligvis afhænge af den butik hvor du finder den.

Størrelserne går fra 74-98 og så kan den tørretumbles.Som særlige fordele kan blandt andet nævnes, at den har mange reflekser og har aftagelig hætte hvor du kan skrive dit barns navn.

Derudover er der en speciel siddepude på bagdelen. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Juniper FlyverdragtJuniper flyverdragt
Det særlige ved Juniper flyverdragten er, at den kommer i nogle meget opsigtsvækkende mønstre. Der findes 4 forskellige varianter (2 til piger og 2 til drenge).

Pigemodellerne er med blomster, mens flyverdragterne til drengene er nogle små figurer.

Den vejledende pris for Juniper modellen er 899 kroner, men igen afhænger det naturligvis af hvor du vælger at købe den. På tilbud skulle du gerne kunne spare et par hundrede kroner.

Størrelserne går fra 74-98 og modellen kan tåle af komme i tørretumbleren.Som særlige fordele kan nævnes, at der er tapede sømme og at der er to lange lynlåse foran på flyverdragten. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Opacus FlyverdragtOpacus flyverdragt
Flyverdragten med navnet Opacus kommer i 6 flotte og varierende farver. Alt fra en helt hvid flyverdragt til en mørkeblå og med et flot mønsker på brystet og det venstre ben.

Den vejledende salgspris er 599 kroner og er derfor en af de billigere flyverdragter i sortimentet.

Den fås fra størrelse 50-74 og er derfor beregnet til de helt små børn. Den har to lange lynlåse foran så det er lettere at få dit barn ud af den og der er ligeledes aftagelige fodstropper.

Billedet på brystet er af små kaniner. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Buckthorn FlyvedragtBuckthorn flyverdragt
Buckthorn flyverdragten er en af Reimas topmodeller og den fås i 5 forskellige farvekombinationer. En pink version til pigerne, blå versioner til drengene og to varianter der kan bruges til begge køn.

På grund af den avancerede teknologi der er lagt i denne model, så er den vejledende udsalgspris 999 kroner.

Størrelserne går fra 74 til 98 og indeholder blandt andet både knapper og lynlås som lukningsmekanisme. Der er lynlås på lommerne, kunstig pels i halsen og flere forskellige reflekser rundt om på dragten så dit barn lettere kan blive set når det er mørkt.

Derudover er der benyttet både Play Layers, Reimatec og Thinsulate teknologi. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Hvilke forretninger sælger Reimas flyverdragter

Uanset hvor du bor i landet, så vil du helt sikkert kunne finde en forhandler af disse flyverdragter indenfor en rimelig afstand af din bopæl.

Hvilke forretninger sælger Reimas flyverdragter

På Reimas hjemmeside kan du finde en meget smart søgefunktion som lader dig indtaste land og by, hvorefter du bliver præsenteret med en liste af forhandlere.

Det er dog ikke alle forhandlerne som du kan finde online og leder du efter et flyverdragt udsalg, så kan du blive nødt til enten at ringe rundt til de fysiske butikker eller alternativt tage forbi dem og se om de har nogle gode tilbud.

For at du ikke skal gå helt tomhændet herfra, så kommer her en lille liste over nogle af forhandlerne i de største danske byer. Bemærk, at listerne ikke er udtømmende.

København

 • Boutique Minnie – Sølvgade 3, 1307 København K
 • Katrin Design – Frederiksborggade 29, 1360 København K
 • Magasin – Kongens Nytorv 13, 1095 København K
 • Quickstep – Købmagergade 62, 1150 København K
 • B & B Compagny – Nørre Alle 1, 2200 København N
 • Magasin Fields – Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S
 • Sport-Master Fisketorvet – Fisketorvet, Butik 245, 2. sal, 1560 København V
 • Alma & Anton – Østerbrogade 154, 2100 København Ø

Aalborg

 • Abra Cadabra – Bredegade 5, 9000 Aalborg
 • Fa. Salling – Nytorv 8-9, 9000 Aalborg
 • Seeds, Mini Dress Aalborg – Slotsgade 2, 9000 Aalborg
 • Babysam Aalborg – Østeraa 6, 9000 Aalborg C
 • Intersport B. Sport – Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Århus

 • Magasin – Immervad 2-8, 8100 Århus
 • Babysam – Silkeborgvej 39, 8000 Århus C
 • Fa. Salling – Søndergade 27, 8000 Århus C
 • Kære Børn – Østergade 42, 8000 Århus C
 • Sport-Master Bruun’s Galleri – M.P. Bruuns Gade DK, 8000 Århus C
 • Sport-Master Stor Center Nord – Finlandsgade 17, 8200 Århus N.

Odense

 • Magasin – Vestergade 20, 5100 Odense
 • Babysam – Vesterbro 19, 5000 Odense C
 • Bukselommen – Skibhusvej 93, 5000 Odense C
 • Seeds, Mini Dress – Klaregade 5, 5000 Odense C
 • Babyvest – Tagtækkervej 8, 5230 Odense M
 • Babysam – Rosengårdcentret, 5220 Odense SØ
 • Ønskebørn – Åbrækvej 101, 5220 Odense SØ

Har du tilføjelser, rettelser eller er du bare faldet over et rigtig godt sted hvor det er muligt at købe billige Reima flyverdragter på udsalg, så hører vi meget gerne om det i kommentarerne herunder.

Priser På Fyringsolie – Hvor Finder Man Den Billigste Fyringsolie?

Priser På Fyringsolie – Hvor Finder Man Den Billigste Fyringsolie?Der er vist ikke nogen der kan være i tvivl om, at olie, diesel og benzin er steget til urimelige priser og at det desværre ikke ser ud til, at priserne kommer til at falde særlig meget lige foreløbigt.

I denne gren af fossile brændsler har vi også fyringsolie som mange huse i Danmark bliver opvarmet med.

Når vejret bliver koldt, så skal der fyres ekstra op og så bliver olien brændt hurtigere og hurtigere af.

Det betyder derfor også, at familier der ikke vil gå rundt i deres hjem og fryse, må af med flere penge pr. år.

Kan man overhovedet finde billig fyringsolie?

Med den kolde vinter vi har haft, vil mange mennesker komme til at kunne se det på deres årlige omkostning.

For mange vil det desværre nok komme som en uventet overraskelse hvor mange penge det egentlig er, de har brugt for at kunne holde varmen i deres hjem.

Netop derfor er flere og flere også begyndt at lede efter, hvor de kan købe billigere fyringsolie og hvor der eventuelt kan være penge at spare. Desværre har mange måtte konstatere, at der ikke er ret meget at hente.

Abonnementsaftaler på fyringsolie

Der er nogle af de store olieselskaber, som blandt andet sælger fyringsolie, der tilbyder at deres kunder kan binde sig til en form for abonnementsaftaler, hvilket betyder at prisen kan holdes nogenlunde stabil.

Det gode er, at hvis prisen på olie stiger, så kan du købe den billigere end hvis du ikke havde lavet aftalen, men på den anden side løber du også en risiko, at hvis prisen på fyringsolie falder, så er du forpligtet til at betale mere for olien end hvis du ikke havde lavet aftalen.

Hvis man vælger at indgå sådan en aftale, så skal man altid huske på, at olieselskaberne i de fleste tilfælde er bedre til at gætte end du er og derfor vil det oftest være dem selv der tjener de fleste penge på den slags aftaler.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal lave en sådan aftale. Der kan være nogen beroligende i at vide, at prisen på årets forbrug ikke kan overstige en vis pris pr. liter. Det gør det måske også lidt lettere at lave et budget.

En sidste ting som du bør undgå er at snyde. Der er mange mennesker der har forsøgt at snyde ved at komme alverdens underlige ting i deres olietank for at forsøge at spare på omkostningen til fyringsolie.

I langt de fleste tilfælde er det endt med, at fyret er blevet ødelagt og så er den besparelse meget hurtigt brugt op og mere til.

Niveauet for fyringsolie priser

Vi vil alle sammen gerne have billig fyringsolie og derfor kan det også godt betale sig, at bruge lidt tid på at se hvad der tilbydes hos de forskellige leverandører.

Som nævnt varierer priserne og vil du have den optimale løsning, så skal du skifte leverandør ofte. Selskaberne forsøger naturligvis at binde dig til nogle aftaler i det omfang det er muligt for dem.

Et godt sted at starte når du leder efter gode priser på fyringsolie er hos EOF.dk. På deres hjemmeside er der en oversigt over udviklingen i priserne på fyringsolie over de sidste mange år.

Priserne er korrigeret for inflation og kigger du eksempelvis på tallene for 2010, så kan du i kolonnen ”fast forbrugerpris”, så at prisen har svinget mellem 9-10.000 kroner (prisen er for 1000 liter fyringsolie).

Men den statistiske pris kan man kun bruge som et udgangspunkt for at finde ud af hvornår noget er billigt eller dyrt. Den videre søgning skal ske hos de enkelte selskaber der leverer fyringsolie til slutbrugeren.

Oversigt så du kan finde den billigste fyringsolie

Nedenfor finder du links til alle de leverandører af fyringsolie vi kender til.

Oversigt så du kan finde den billigste fyringsolie

Desværre er det ikke muligt at give dig et overblik over hvem der er billigst her på siden, da priserne ændrer sig hver eneste dag og der kan være specielle tilbud der gør, at det bedre kan betale sig at bestille hos den ene leverandør frem for den anden.

Du bliver derfor nødt til selv at besøge hver enkelt for at danne dig et overblik over dagprisen på fyringsolie lige nu.

Leverandørerne står i alfabetisk rækkefølge og ikke i rækkefølge efter hvilke fyringsolie priser de har.

De ovenstående 20 leverandører er dem vi kinder til, men kender du til en leverandør der ikke star på listen, så hører vi meget gerne om det. Skriv din kommentar herunder så vi alle kan finde den billigste fyringsolie til vores fyr.

Brugskunst Engros – 3 Ting Du Skal Huske

Brugskunst Engros - 3 Ting Du Skal HuskeDu sidder og surfer på nettet og falder over en side, der sælger brugskunst engros. Før du hiver kreditkortet frem, så stop lige og tjek følgende ting:

 1. Er momsen inkluderet i prisen?
 2. Hvad er prisen for fragt?
 3. Hvad er mindste køb?

Om du er tilfreds med svarene på de 3 spørgsmål afhænger naturligvis af, om du ønsker at forhandle brugskunst eller blot leder efter lidt nyt til huset som privatperson. I det følgende kigger vi lidt på forholdene for dig der ønsker at være forhandler.

Asiatiske leverandører af brugskunst

Ønsker du at forhandle brugskunst engros og leder efter en god leverandør, så hold øje med vilkårene for handlen. Specielt asiatiske leverandører har meget høje minimumsbestillinger.

Prisen er lav, men det er spørgsmålet om man har plads til 1000 af samme slags. Kvaliteten er ofte af en anden standard end den europæiske, selvom du beder om deres bedste kvalitet.

Find dit brugskunst agentur

Ved en simpel søgning på nettet kan du finde flere, der tilbyder dig at blive forhandler af forskellige mærker. Overvej din fortjeneste og sørg for at få lavet en skriftlig aftale.

Find dit brugskunst agentur
En mundtlig aftale er lige så gyldig som en skriftlig, men den er næsten umulig at bevise, hvis der opstår uenighed. Du kan evt. søge ligesindede i et netværk for agenter.

Det kan være rart at møde andre, der tumler med de samme udfordringer som dig selv – også selvom de er forhandlere af helt andre ting end brugskunst engros. Der findes engrosforhandlere inden for alle områder.

Køb engros for at få det billigere

Er du privatperson med et stort købmandsgen, der gør, at du leder efter en leverandør uden mellemmand for at få tingene billigere, så siger jeg ikke, at det ikke kan lade sig gøre, men ofte ønsker producenterne ikke at sælge til privatpersoner, medmindre de aftager den samme mængde som en agent.

Du vil oftest være bedre tjent med at gå på loppemarked eller købe på en af de kendte auktionssites eller den Blå Avis.