Invitation Barnedåb Skabelon

Invitation Barnedåb SkabelonNår tiden nærmer sig og I skal til at invitere til barnedåb, så er det sjovt at lave sine egne invitationer til arrangementet. Men hvis du ikke føler at du er kreativ af natur, så kan det være en god ide at tage udgangspunkt i en skabelon til en barnedåbsinvitation.

Den del havde du måske allerede gættet, men hvor er det så lige at man skal lede efter en skabelon som giver mulighed for at man kan lave sine egne tilretninger?

Der er naturligvis mange forskellige indgangsvikler og hvis du helst vil lave noget klippe/klistre, så skal du besøge en butik der sælger hobby varer. Skal du lave en barnedåbsinvitation på computeren, så er der andre muligheder.

Microsoft Invitation Barnedåb Skabelon

I Microsoft Word findes der en masse forskellige skabeloner som kan bruges når du skal lave indbydelser til fester. Imellem de mange muligheder finder der også skabeloner til barnedåbs invitationer.

Det gode ved disse skabeloner er, at du kan flytte rundt på billeder og tekst som du har lyst til, så det eneste du skal bruge skabelonen til er, at få inspiration og for at have noget til at starte med.

Anden inspiration til indbydelser

Hvis du ikke synes at skabelonerne i Word er sagen, så er der masser af andre muligheder på nettet.

Anden inspiration til indbydelser

I forbindelse med at vi søgte rundt på Google, så fandt vi en masse billeder af diverse invitationer til barnedåb som folk havde lagt ud på nettet for at vise hvor kreative de havde været.

Selvom mange måske gerne vil lave noget der er helt unikt, så kan man sagtens hente inspiration i andre menneskers invitationer og så lave sin egen ud fra det. Vi ønsker dig alt held og lykke med din barnedåbs invitation.

Invitation Barnedåb

Invitation BarnedåbAt skulle holde barnedåb er på en gang både en dejlig og en stressende oplevelse. Ikke nok med at man har en lille ny som tager alt ens tid og energi, men samtidig skal man også arrangere en barnedåb.

Det er hårdt arbejde og der er meget der skal planlægges. Blandt andet skal man starte ud med at have styr på invitationen til barnedåben.

En barnedåbs invitation kan være simple og den kan være kreativ og hvordan du vil have den er en personlig præference. En kreativ invitation til barnedåb vil naturligvis kræve endnu mere arbejde hvis du vælger at lave dem selv.

Professionel invitation til barnedåb

Hvis du ikke selv er et kreativt væsen, så er det muligt at købe sig til flotte barnedåbs invitationer. Der findes både designere og andre kreative sjæle som ikke laver andet end invitationer til alverdens arrangementer.

Men når man hyrer en professionel så koster det naturligvis penge og hvis du i forvejen synes at barnedåben ser ud til at blive dyr, så er der måske andre og bedre løsninger uden at du selv skal i gang med at lave indbydelsen til barnedåben.

Din veninde kan lave indbydelsen til barnedåben

Mange mennesker kender en eller flere personer som bare er født kreative om som elsker at arbejde med den slags. Det er som en hobby for dem.

Din veninde kan lave indbydelsen til barnedåben

Er du også heldig at kende sådan en person, så kan du jo starte med at spørge om ikke de havde lyst til at hjælpe dig med invitationen. Hvis de ikke skal med til selve arrangementet, så kan du altid give dem et par flasker rødvin eller en buket blomster som tak for hjælpen.

De materialer der skal bruges til invitationerne skal du naturligvis også huske at betale for.

Invitationer til barnedåb kan naturligvis også blot være et kort som du køber på posthuset. Det koster ikke ret meget og er da ganske pæne. De er dog ikke særlig unikke, så afhængigt af hvor vigtigt du synes den del er, så kan posthuset altså være en løsning.

Dekoration af Konfirmations Indbydelse

Dekoration af Konfirmations IndbydelseEn indbydelse kan være rigtig mange ting og der er stor forskel på hvor meget folk går op i at lave flotte invitationer.

Nogle mennesker er meget kreative af natur og de vil derfor have en tendens til selv at lave tingene i stedet for at gå ud og købe dem færdige.

Konfirmations indbydelser kan blive fantastisk flotte hvis man gider kaste lidt tid og energi efter at lave dem.

Den hurtige indbydelse til konfirmation

Hvis tiden er knap eller hvis de kreative evner ikke rækker langt nok til at få fremstillet nogle pæne invitationer, så er der heldigvis løsninger.

Det er naturligvis en løsning af gå en tur på posthuset eller i en anden butik der sælger kort og invitationer og købe dem der.

De vil ikke være unikke og heller ikke specielt kønne, men de klarer jobbet med at få folk til at komme til festen.

Den hurtige og lidt kreative invitation

Hvis du gerne selv vil være lidt kreativ eller hvis du er ude i sidste sekund og det eneste du har, er din printer, så er der stadig håb.

Den hurtige og lidt kreative invitation
Hvis du er ejer af et program som Microsoft Word eller lignende, så vil du i programmet kunne finde en masse invitationsskabeloner til blandt andet fødselsdage, bryllupper og konfirmationer.

Du kan selv ændre lidt på farverne og finde på en tekst af skrive. Det eneste du har brug for derefter, er en printer der er i stand til at printe på pap så du kan få lavet nogle kort.

Hvis ikke du har sådan en printer, så kan du naturligvis også bare vælge at sende det ud på papir i en konvolut.

Hvis det hele skal være lidt high-tech, så kan du også sende indbydelsen til konfirmationen via email. Det er ikke helt så personligt, men det er hurtigt og det er billigt.

Sørg dog altid for at følge op med modtagerne så du er sikker på, at den er nået frem. Det ville være ærgerligt at de ikke kunne komme fordi din invitation var røget i spamfiltret.

Vigtigt Ved Forberedelsen Til Konfirmationen

Vigtigt Ved Forberedelsen Til KonfirmationenDagen hvor man skal konfirmeres er en stor dag og hvis man vælger at holde en større fest for familie og venner, så er der altid en helt masse ting man skal forberede og holde styr på.

Som ved enhver anden stor fest så kræver det en del planlægning og der er ofte en hel del mennesker involveret i at det hele går op i en højere enhed.

En vigtig del af alt dette er indbydelsen til konfirmationen.

Send indbydelsen af sted i god tid

Vi ser desværre oftere og oftere, at mange mennesker gør alting i sidste øjeblik og i de fleste tilfælde bliver resultatet derfor også derefter. Der er ting der bliver glemt og andre der ender med at blive lappeløsninger fordi der ikke var tid nok til at gøre det ordentligt.

Tit er selve indbydelsen til konfirmationen en af de ting som folk enten helt glemmer eller som de er gode til at udskyde til allersidste øjeblik.

Der er tilfælde hvor vi oplever at invitationen bliver sendt samme uge og alligevel undres værten over at der er så mange gæster der ikke kan deltage.

Indbydelsen skal ud en måned før

Det der er vigtigt at huske på, når man inviterer andre mennesker til en fest er, at de fleste af dem allerede har en masse planer i deres kalender og hvis ikke de ved at de skal noget andet, så kan de meget vel finde på, at booke sig ud til andre ting.

confirmation-invitation

Da konfirmationen er sådan en stor og vigtig dag, så ville det være ærgerligt, hvis de fleste af gæsterne ikke kunne komme fordi du var for sent ude med invitationerne.

Normalt siger man, at konfirmationsinvitationerne skal sendes ud til gæsterne minimum en måned før festen holdes.

Hvis man vil være helt sikker på, at gæsterne kan komme, så kan man sagtens sende dem ud tidligere, men det vil stadig være en god ide at sende en reminder en lille måned før festens start. Bare for en sikkerheds skyld.

Partytelte – Salg og Leje af Partytelt

Partytelte – Salg og Leje af PartyteltNår der skal holdes fest eller du på anden måde har brug for et lokale, så er en af de oplagte muligheder at få fat i et partytelt til formålet.

Det eneste der er krævet for at du kan gøre brug af sådan et telt er, at du har et areal der er stort nok til at du kan slå det op i sin fulde størrelse.

Har du kun en lille parcelgrund med mange træer, buske, bede og skråninger, så er partytelte nok ikke den bedste løsning.

Er grunden derimod plan, af en passende størrelse og uden for mange hindringer, så kan et telt skabe rammer omkring festen som ikke er mulige i et almindeligt festlokale.

Skal festteltet leje eller købes?

Når man først har besluttet sig for, at partyteltet er den løsning man vil gøre brug af, så står man overfor dilemmaet omkring at vælge at købe det eller leje det.

Afhængigt af hvilken størrelse fest det er du er i gang med at planlægge, så kan det være at det giver sig selv, at leje er den eneste rigtig løsning, men står du foran en mindre fest på 30-60 personer, så kan der være fornuft i at købe et partytelt.

Fornuften er set rent økonomisk og der er naturligvis også spørgsmål omkring at have muligheden for at betale for at købe sådan et telt, samt muligheden for at opbevare det.

Partytelte til 60 personer fylder relativt meget hvis kun du har et lille skur eller en mindre carport. Det kan muligvis sagtens være der, men du skal ikke regne med at der bliver plads til at opbevare ret meget andet.

Mange muligheder for leje af partytelte

Når vi ovenfor siger, at det kan være en økonomisk god ide at købe festteltet i stedet for at leje det, så er det ud fra betragtningen om, at leje muligvis er billigere end at købe det, men hvis du planlægger at ville bruge teltet mere end et par gange, så vil det koste dig mindre pr. gang hvis du køber det så det bliver din ejendom.

Konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, barnedåb og alle mulige andre arrangementer kan holdes i sådan et telt, så hvis det ikke kun er dig selv, men måske endda hele den nære familie der kan gøre brug af det, så er købet (økonomisk) klart at foretrække.

Hvis du alligevel vælger at ville leje partyteltet, så er der masser af muligheder i form af virksomheder der lejer dem ud, samt masser af muligheder for typer, størrelser og designs på de festtelte du kan leje.

Overordnet set er der to forskellige materialer udlejningsteltene produceres i. Det ene er Polyethylen (ofte forkortet PE) og det andet er PVC som de fleste nok kender (vil du vide mere om forskellen på de to stoffer, så kan du læse mere her).

Pris på leje af et partytelt

Skal du leje et telt, så kan du drage fordel af at der er mange muligheder og steder du kan leje teltene.

Med mindre du har meget specifikke ønsker omkring teltets størrelse og udformning hvor kun få udbydere kan være med, så kan det godt betale sig at forhandle priser og spille de enkelte udlejere ud mod hinanden.

Hvis den ene skal have 5.000 kroner for leje, så kan det være, at du kan få den næste til at gå med til 4.800 kroner. Hvis den første rigtig gerne vil leje ud, så kan du muligvis få vedkommende til at gå ned til 4.700 kroner eller måske smider han lidt belysning, et gulv, eller en varmekanon oveni handlen.

To af de mest prominente spillere på det danske marked når det kommer til udlejning af partytelte er Dancover (se mere på Dancover.dk) og JetUdlejning (se mere på Jetudlejning.com).

Dancover er dog klart den største af de to. Prisen på leje af et festtelt afhænger af flere forskellige forhold. For det første så afhænger det af teltets størrelse og udformning.

Du skal regne med, at du skal have minimum 1 kvadratmeter telt pr. gæst og derudover kommer så pladsen til gavebord, bar, dansegulv, musik/band og hvad du nu ellers måtte ønske af specielle ting til din fest.

Udover størrelsen på et partytelt, så kommer der også alt ekstraudstyret som kan være nødvendigt.

Måske har du brug for et fast gulv hvis teltet sættes op i en af de mere våde årstider og er det koldt i vejret, så har du muligvis også brug for opvarmning i form af varmekanoner eller gasbrændere så gæsterne ikke kommer til at fryse.

Derudover kommer der belysningen og selvom du sikkert selv står for at sætte stearinlys på bordene, så kan det være rart med noget ekstra belysning så man ikke famler rundt i mørke.

Opsætning af partytelt

En sidste vigtig ting når vi taler om at leje festtelte er selve opsætningen og nedtagningen. Hvis man er rutineret så er det ikke specielt svært, men dog stadig tidskrævende.

Opsætning af partytelt
Er man derimod nybegynder, så kan det godt give mange hovedbrud at sætte et telt op. Derfor er der også mange teltudlejere der tilbyder opsætning og nedtagning for en ekstra pris.

Denne pris er også noget du kan forhandle om på samme måde som du kan forhandle om prisen på lejen af selve teltet. Nogle udlejere af partytelte kræver at du selv stiller op og hjælper med opsætning og nedtagning, mens andre klarer det hele selv.

De fleste kan dog godt gøre alt for dig hvis du er villig til at betale for det. Vælger du selv at købe et partytelt, så er der kun en vej ud og det er at klare opsætning og nedtagning selv og på det område taler det klart for at leje partyteltet i stedet for at købe det.

Et godt sted at sted at købe partytelte er eksempelvis på Hjem.dk hvor de har teltet fra omkring 20 personer (20 kvadratmeter) op til omkring 70 personer (72 kvadratmeter) og priserne ligger mellem 2.000 og 8.700 kroner inkl. fragt.

Herfra vil vi bare ønske dig held og lykke med dit partytelt og så naturligvis også en rigtig god fest.

Barnedåb Invitation Tekst – Hvad Der Skal Stå I Invitationen

Barnedåb Invitation Tekst – Hvad Der Skal Stå I InvitationenHver eneste uge er der masser af mennesker der står for at holde deres først, anden eller tredje barnedåb. For dem der har prøvet det før er det måske ikke helt så stor en udfordring som det kan være hvis det er første gang man holder en barnedåb.

Det er en fest man gerne vil have forløbet galt og selvom det ikke (i modsætning til et bryllup) er en selv der er i centrum, så har man stadig ansvaret og går der noget galt så falder det tilbage på en selv.

Derfor er der også mange der gerne vil have alle de små detaljer på plads i god tid.

Når du inviterer til barnedåb

Når man skal sende invitationen ud til barnedåben, så er der ikke nogen standard eller krav om noget bestemt, men der er nogle ting som man i hvert fald gerne vil have med på invitationen.

Derudover kan man skrive en masse ekstra ting på og man kan være kreativ i sin udformning af invitationen, men de sidste ting er absolut ikke noget som er nødvendigt.

Har man ikke lyst til at være kreativ eller er man lidt presset på tid, så kan man let springe det over. Herunder kommer vores liste over hvad du bør have med i teksten på en barnedåbsinvitation og hvad du kan have med hvis du har overskud til det.

Teksten du bør skrive på invitationen

Som minimum bør du starte med at gøre det klart, at det er en invitation til en barnedåb. Mange gange ser man folk invitere til noget, men uden at skrive hvad grunden til invitationen er og det er noget som virkelig kan forvirre gæster.

Derudover bør du have ting som:

 • Hvem der er inviteret (hvis eks. børn ikke er inviteret med)
 • Adressen på kirken
 • Tidspunktet hvor dåben i kirken starter
 • Evt. regler for kirken (ingen fotos + videofilm og lignende)
 • Adressen på fester efter kirken
 • Tidspunktet for festens start (til dem der ikke kan komme med i kirken)
 • Evt. dresscode hvis relevant
 • S.U. – Husk at skrive hvornår du forventer svar om folk kan komme eller ej
 • Dit navn + telefonnummer + evt. e-mail

Ovenstående punkter virker meget selvfølgelige og en barnedåb invitation tekst er da heller ikke noget større problem, men du vil alligevel bliver overrasket hvis du vidste hvor mange der glemmer en eller flere af ovenstående punkter.

F.eks. er der mange som glemmer at fortælle hvornår man skal svare om man kan komme eller ej, eller som glemmer at skrive deres telefonnummer på (som i øvrigt er ændret siden man sidst har talt med nogle af gæsterne).

Små ting som virker ubetydelige, men som kan give stor forvirring hvis de mangler.

Kreative tekster på invitationen

Vil du så gerne være lidt mere kreativ og ikke kun have de basale ting med på invitationen (men glem dem nu ikke i alt din kreativitet), så er her nogle forslag som kan bruges til inspiration:

Kreative tekster på invitationen

 • Skriv en kost historie om barnet der skal døbes lidt indtil nu
 • Indsæt et lille digt eller vers som betyder noget for dig (relateret til dit barn)
 • Anfør evt. hvilke gaver I ønsker jer til barnet og påfør evt. også hvis I har en person der hjælper gæsterne med at koordinere gaveindkøbet
 • Indsæt et billede af barnet
 • Skriv en personlig hilsen til den enkelte gæst (gerne skrevet i hånden)

Der er masser af muligheder for at være kreativ med både billeder og tekst til barnedåbsinvitationen og kun din egen fantasi sætter grænser. Husk du altid at have de basale ting med inden du begynder at sætte kreativiteten i et højere gear.

Konfirmation Sangskjuler

Konfirmation SangskjulerTiden for konfirmationer er en dejlig tid, men det kan også være en stressende tid hvis du har en planlæggende rolle i forbindelse med en eller flere konfirmationer.

Selvom det måske ikke er dit eget barn der skal konfirmeres, så kan det stadig være at du gerne vil skrive en sang til konfirmanden.

Med mindre du er en habil sangskriver eller er kreativ nok til at tage en sang fra en tidligere konfirmation du har deltaget i og omskrive den, så kan det godt være både stressende og tidskrævende at få lavet sådan en sang færdig.

Efter sangen er klaret, så er det tradition at man finder på en kreativ sangskjuler.

Gem sangen i en sangskjuler

Sangskjulere er ikke kun noget man bruger til konfirmationer. De kan også blive brugt til bryllupper, fødselsdage, studenterfester, jubilæer og hvad man nu ellers har af forskellige arrangementer hvor der bliver skrevet sange.

Der er mange måder at opbevare sangene på og hvis du er i tidsnød eller bare ikke har lyst til at være så kreativ, så kan du altid bare bruge en tom kurv eller lignende.

Har du ikke lige en kurv, så bare grib noget andet i skabet som du kan opbevare sangene i. Alt kan i princippet bruges.

Kreative sangskjulere

Ofte vælger mange, at lave et tema som går igen i selve sangen og i den medbragte konfirmation sangskjuler. Derfor er det også svært at sige noget konkret om hvad du skal bruge som skjuler og derfor er det lettere at give nogle eksempler.

Kreative sangskjulere
Hvis vi antager at konfirmanden er glad for at drikke mælk og at det på en eller anden måde er nævnt i sangen, så kan sangene sættes i en mælkekarton du klipper toppen af.

Skal du være lidt mere kreativ, så kan du overveje noget med en lyserød gummihandske som pustes op til at ligne et yver. Vil du gå linen helt ud så kan de begynde at rode med papmache og se om du har evnerne til at bygge en hel ko som sangskjuler.

Et andet eksempel kunne være, at konfirmanden havde været meget glad for dukker som barn. Det kunne give anledning til at tage forbi et loppemarked og se om der var nogle billige dukker til salg.

Måske kan du finde billige Barbie dukker så der er en til hver gæst, eller alternativt kan du måske finde en kæmpe stor dukke, pille hovedet af og sætte sangene herned.

Der er i princippet uendeligt mange ideer til hvad man kan bruge som sangskjuler til en konfirmationssang (eller en hvilken som helst anden sang) og det behøver ikke koste særligt meget.

Loppemarkeder eller bare en oprydning på loftet, i garagen eller i kælderen bør kunne give inspiration til både sangen og sangskjuleren.

Er du løbet helt tør for ideer, så findes der butikker der sælger sangskjulere i pap og med forskellige temaer. De er ofte ikke særlig sjove, men til gengæld er det en hurtig og nem løsning og de koster sjældent ret meget.

Alt Til Barnedåben

Alt Til BarnedåbenNår man skal arrangere en barnedåb så er der rigtig mange ting man skal tage højde for og er det første gang man prøve at arrangere sådan en fest, så kan det være meget rart at have nogle forskellige retningslinjer at forholde sig til.

Dermed ikke sagt, at der ikke kan være noget man glemmer, men hvis man bare har de væsentlige ting, så skal det nok gå.

Heldigvis findes der butikker på nettet der har stort set alt til barnedåben, så det er et godt sted at starte når du begynder planlægningen.

Find dato og send invitationer

Inden du overhovedet kommer til hvordan selve festen skal forløbe, så skal du finde ud af hvornår barnedåben skal være og de overordnede retningslinjer for festen.

Der skal aftales tid med præsten i kirken og hvis ikke I holder festen hjemme, så skal I finde et sted hvor arrangementet kan holdes på den dag hvor I har aftalt med kirken af barnedåben skal forløbe.

Det duer jo ikke, at I har lavet en aftale med kirken og at det sted I gerne vil holde festen så pludselig ikke har tid eller plads til jer og jeres gæster.

Når kirken og stedet er afklaret, så kan I begynde at finde ud af hvem I vil invitere med som gæster, samt hvordan I har tænkt jer at invitere dem.

Der skal sendes invitationer ud i god tid og hvis I gerne vil være rigtig kreative, så laver I selv invitationerne.

Er I ikke kreative eller føler I ikke at I har tiden og/eller overskuddet til selv at producere invitationerne, så er der masser af muligheder for at købe færdiglavede kort til barnedåben.

Maden til barnedåben

Når datoen er klaret, gæstelisten er færdig og invitationerne er sendt ud, så skal I begynde at tænke over hvad der skal serveres for gæsterne.

Maden til barnedåben

Hvis I holder arrangementet hjemme, så kan det være at I skal finde nogen der kan hjælpe jer med både madlavning og servering, så I slipper for selv at bruge hele festen på at rende frem og tilbage fra køkkenet.

Ofte kan I sikkert finde nogen i den ydre venskabskreds (dem der ikke skal med til festen) som gerne vil hjælpe jer. Ofte mod betaling naturligvis.

En ting som ofte kan gå galt ved både barnedåb og fester generelt er, at man ikke har helt styr på om nogen af gæsterne ikke spiser bestemte typer mad.

Man kan naturligvis ikke altid gøre alle tilfredse, men samtidig kan man heller ikke være bekendt kun at servere kødretter hvis man nu ved at en eller flere af gæsterne er vegetarer.

Vælger I at holde festen ude et sted hvor de har eget køkken og personale, så bliver det hele straks lidt lettere. Her vil beværtningen kunne hjælpe jer med menuen og de vil ofte også være i stand til at rette lidt til i menuen for eventuelle gæster med specielle ønsker.

Alt holde det hele ude et professionelt sted vil naturligvis koste mere, men det vil også gøre det til en bedre fest for jer som værtspar, da I så slipper for at tænke på mange af de små detaljer.

Sjove Konfirmationssange – Pas På Med Humor

Sjove Konfirmationssange – Pas På Med HumorTiden for konfirmationer er en herlig tid og rigtig mange unge mennesker (og deres forældre) har set frem til denne dag længe og for langt de fleste bliver det også en dejlig og mindeværdi oplevelse.

Men selvom det er en rart tid, så er det også en travl tid og deres er mange forberedelser der skal gøres inden den nye konfirmand sender den sidste gæst hjem.

Alle har noget at give sig i kast med. Både konfirmanden selv, forældrene og gæsterne har alle små opgaver de skal have klar.

Mange skriver konfirmationssange

Med en traditionel konfirmation vil der både være taler og sange. Nogle fester har dem i overflod, mens andre kun har et par enkelte.

Det er ikke så vigtigt hvilket antal der er tale om, men mere at kvaliteten er høj og det er her vi kan løbe ind i problemer. Specielt hvis der er nogen der mener, at de bør sige eller gøre noget, men som ikke bryder sig om at holde taler eller udtrykke noget følelsesladet.

Meget ofte ender de ud med at forfatte en sjov konfirmationssang, men rigtig mange mennesker har svært ved at finde det rigtige niveau for humor og det kan derfor ende med en negativ effekt.

Sjove sange til konfirmationen skal være sjove for ALLE

Når man skal forfatte sjove konfirmationssange, så er det ikke noget man ”bare” sætter sig ned og skriver. De fleste mennesker er ikke morsomme af natur og derfor skal der lægges en del tanker bag sådan en sang.

Sjove sange til konfirmationen skal være sjove for ALLE
Desværre tror mange, at det vil være meget lettere at skrive en morsom sang i stedet for en følelsesladet sang, men det passer ofte ikke. Kun sjældent kan du træde forkert hvis du krænger din sjæl og dine følelser ud, for det kan folk instinktivt mærke på dig.

Vælger du derimod at gøre et forsøg på at være sjov, så ender det ofte med at være på bekostning af en eller flere personer.

Mange bruger gerne pinlige hændelser fra fortiden og kan finde på at hive billeder og video frem så alle gæster kan se hvor tåbeligt konfirmanden har opført sig tidligere i sit liv.

Mange gæster vil sikkert synes at det er sjovt, men det vil konfirmanden oftest ikke. Du ved aldrig hvad der potentielt kan gøre konfirmanden ked af det eller skamfuld, så træd varsomt.

At komme til en fest for at fejre en person for så at gå derfra og have gjort det modsatte er en dårlig plan. Sjove konfirmationssange kan være fine og give en løftet stemning, men de er ikke lette at skrive.

Vælger du denne rute, så husk hele tiden på, at sangen ikke skal skrives på bekostning af nogen og at ingen bryder sig om at få udstillet alle deres fejl og mangler i offentligheden.

Tag det i stedet som en udfordring at sige noget pænt og inderligt. Det er næsten umuligt at gøre forkert og du vil vokse af det personligt. Hvis du ikke føler at du har noget pænt at sige, så lad hellere være med at sige noget overhovedet.

Hvordan Laver Man En Barnedåb Invitation Hurtigt?

Hvordan Laver Man En Barnedåb Invitation Hurtigt?Når du står foran at skulle holde en barnedåbsfest, så har du hundredvis af ting du skal tænke på og derfor kan det hele også virkelig lidt stressende og en ting som af få lavet og udsendt en barnedåb invitation er bare noget der skal overstås hurtigst muligt.

Men fordi noget skal gå hurtigt er det ikke ensbetydende med, at du behøver at lave noget sjusk.

Du skal trods alt huske på, at denne indbydelse sendes til dine gæster og at de oftest er mennesker du kender rigtig godt og selvom de nok ikke vil dømme dig, så vil de sikkert tænke sit hvis invitationen ligner noget der er løgn.

Kreative barnedåbs invitationer

Nogle mennesker går rigtig meget op i at lave indbydelser og bruger oceaner af tid på at lave diverse skabeloner, prøver og kreative ideer. Hvis det er sådan man har det, så er det helt perfekt, men det er bare en dårlig kombination hvis man samtidig har travlt og føler sig stresset.

Så det først du skal gøre op med dig selv er, hvorvidt du kan leve med, at de barnedåbsinvitationer du kommer til at sende ud, ikke er 110% perfekte og kreative.

Hvis ikke du kan acceptere det, så bliver du ødt til at finde en løsning hvor du enten selv finder tid til at lave dem eller hvor du hyrer nogen til at lave dem til dig.

Invitation og indbydelser til salg

Hvis du vælger at have nogen til at lave dem for dig, så har du heldigvis rigtig mange muligheder.

Invitation og indbydelser til salg
Der findes masser af både selvstændige private person og mindre firmaer der laver alt fra konfirmationsindbydelser over fødselsdage til bryllupper og barnedåb.

Men inden du bare hyrer den først og den bedste, så er der nogle ting du bør bruge lidt tid på først og specielt hvis du ikke allerede har en positiv reference til sådan en virksomhed.

Fordi det hverken kræver en særlig uddannelse eller eksamen at lave indbydelser, så kan det at vælge den første du finder også resultere i, at du får et dårligt resultat eller kommer til at betale rigtig meget for det.

Er det helt galt så finde du en der både er dyr og dårlig. Derfor er det en god ide, at se om du kan finde nogle referencer eller alternativt et portfolio og en prisliste.

I bund og grund leder du efter ”beviser” for at den person du har fat i kan lave et godt stykke arbejde, lave det til tiden og giver dig en rimelig pris for det udførte arbejde. Det bedste er at finde 2-3 forskellige så du har noget at sammenligne med.

Nu ved jeg godt, at ovenstående lyder lige så besværligt som at lave barnedåbsindbydelserne selv, men husk på, at det også er en investering at have en person i baghånden i fremtiden hvis du får brug for en til at lave andre indbydelser.

Med mindre du er super talentfuld når det kommer til at være kreativ med invitationer til barnedåb, så er sandsynligheden for at du får et bedre resultat ved at købe dig til det absolut til stede.