Lige Nu Er Der Mulighed For Billige Boliglån

Lige Nu Er Der Mulighed For Billige BoliglånHvis du følger lidt med i medierne så har du sikkert også læst at renterne har været faldende i lang tid og at den finansielle krise fik det hele til at ramle hvorefter renterne blev sat yderligere ned.

At renterne er lave betyder også at det er billigere at låne penge og specielt hvis der er tale om boliglån, så kan der være rigtig mange penge at spare i det lange løb.

Kan man overhovedet få et billigt boliglån?

En af de udfordringer som mange står med i dag er, at selvom renterne er lave og der stort set aldrig har været en bedre mulighed for at få et billigt boliglån, så har det samtidigt heller aldrig været sværere at få et lån i det hele taget.

Den finansielle krise har gjort bankerne meget påpasselige med hvem de vil låne penge ud til og selvom du måske har en god månedlig indkomst, så er det ikke længere nok til at du kan få lov til at låne penge og heller ikke selvom det er til mursten i form af et hus som banken har pant i.

Hvordan får man fingrene i et lån med lav rente?

Uanset om du skal have lån til andelslejlighed eller lån til et hus, så går det ud på, at få overbevist banken om, at du vil være en fornuftig kunde at låne penge til.

Hvordan får man fingrene i et lån med lav rente?

Når banken låner penge ud så er det en del af deres forretning og de vil derfor være helt sikre på, at de kan få deres penge tilbage med renter.

En ting er af du måske tjener gode penge på dit job, men banken bliver også nødt til at se på om du arbejder i en branche hvor du kan risikere at blive fyret og derfor pludselig ikke kan betale din gæld.

Det er derfor vigtig for dig som låntager at kunne vise at en fyring ikke nødvendigvis ville være et problem.

Har du gennem længere tid vist at du kan finde ud af at spare op og kan vise at du ikke bare bruger alt hvad du tjener, så vil banken kunne se at du er fornuftigt og at du tænker over din økonomiske situation og ikke bare bruger alt hvad du har.

Hvis du sad i bankens sted og skulle låne penge ud til andre mennesker, så ville du sikkert tænke på samme måde for hvis de tager fejl, så er deres penge jo væk eller i hvert fald tabt hvis ikke de kan sælge din bolig til en pris der modsvarer de penge du har lånt af dem.

Billigste Boliglån – Findes Det Billige Boliglån Overhovedet?

Billigste Boliglån – Findes Det Billige Boliglån Overhovedet?Når man skal ud og købe bolig, så er der rigtig mange ting som man skal tage stilling til og for mange mennesker er det en lidt uoverskuelig opgave.

Hvis man har mulighed for det, så kan det godt betale sig, at dele processen op i små bidder og kun fokusere på enkelte ting af gangen, så det hele ikke bliver for overvældende.

At købe et nyt hus er en stor beslutning og derfor også noget man gerne må bruge til tid og omtanke på.

I denne artikel vil vi komme kort ind på hvordan man kan spare penge på lån og også om det virkeligt er muligt at finde det billigste boliglån eller om der er andre faktorer der spiller ind.

Hvad er et billigt boliglån?

Hvis man gerne vil have et billigt boliglån, så er det et spørgsmål om at definerer hvad man mener med billigt. For nogle mennesker betyder det, at noget er billigt, at de ikke skal have ret mange penge op af lommen hver måned.

Oversat betyder det, at den månedlige ydelse skal være lav (ydelse er renter + afdrag). På denne type boliglån betyder det ofte at løbetiden er lang og slutresultatet er derfor at du i sidste ende har betalt et langt større total beløb.

Omvendt vil man nogen mene at det billigste boliglån må være det hvor man totalt set skal af med færrest penge, men hvor renter og afdrag godt kan være høje per måned. Det kan desværre ikke lade sig gøre, at kombinere kort løbetid med lave månedlige ydelser.

Det billigste boliglån findes ikke

Fordi der er mange forskellige måder at gøre ideen om ”billigste” op på, så vil der aldrig være noget entydigt svar på hvad det billigste lån til en bolig vil være.

Det billigste boliglån findes ikke

Ikke nok med at månedlige ydelser, renteniveauet og løbetiden kommer ind i billedet, så kan det også være en ide at undersøge hvor mange gebyrer og andre omkostninger der påløber når man vælger en bestemt type boliglån.

Nogle banker er flinke til at skilte med hvad deres ekstra omkostninger løber op i, mens andre helst vil gemme det lidt væk.

Som en tommelfinger regel, så kan du godt regne med, at de banker der skilter med deres priser ligger i den billige ende og at dem der gemmer deres gebyrer og omkostninger er ofte i den dyrere ende af skalaen.

Ekstra Penge Med SMS Kviklån

Ekstra Penge Med SMS KviklånHeldigvis har vi i dag rigtig mange muligheder for at skaffe os ekstra penge.

Vi kan altid finde et job og arbejde os til dem, men vi kan også vælge at blive selvstændige og opbygge vores egen virksomhed og skabe en ekstra indtægt derigennem.

Den sidste mulighed er at gå ud og låne pengene af andre, mod til gengæld at betale renter af det beløb vi låner.

Metoden er væsentlig hurtigere end selv at arbejde sig til flere penge, men til gengæld koster det så også ekstra penge i form af førnævnte renter.

SMS kviklån er blevet populært

Hvis du engang imellem læser reklamer, så har du sikkert også stødt til det der hedder SMS Kviklån. Det er kort fortalt en tjeneste hvor du har mulighed for at låne mindre beløb via din mobiltelefon.

Blot ved at sende en sms til et specielt nummer og ved at benytte en specielt kode, så kan du i løbet af en dags tid få sat de lånte penge ind på din konto og i langt de fleste tilfælde så kan du låne pengene uden nogen form for sikkerhed.

Til gengæld er der dog en del høje gebyrer og renter som skal betales og det er derfor ikke altid en helt så attraktiv løsning.

Hurtigt lån via SMS

Selvom SMS lån muligvis er ret dyre i forhold til alternativer som at arbejde sig til pengene eller til at låne dem i banken, så har de flere store fordele.

money-large

For personer hvor økonomien allerede er problematisk, så kan et lån uden sikkerhed naturligvis være en fordel. Og det er en god ide at optage sådan et lån hvis man allerede er i økonomisk uføre er så en helt anden sag.

Den anden store fordel ved Kviklån er, at du får pengene meget hurtigt, I bankerne kan der let gå dage, uger eller endda helt op til måneder inden du får pengene og hvis du står og skal bruge dem lige her og nu, så hjælper det jo ikke at du skal vente så lang tid på dem.

Hastigheden og den manglende sikkerhedsstillelse, gør så blot, at du kommer til at betale dyrt for pengene i form af renter og gebyrer.

Skødeskrivning

SkødeskrivningFor mange mennesker der står foran at skulle købe en ny bolig er skødeskrivning et meget vigtigt punkt. Skødet er det dokument som bliver tinglyst om som fortæller omverden, at det er dig der er ejer af den pågældende ejendom.

Hvis ikke skødet er tinglyst så er du endnu ikke den formelle ejer. Men for at et skøde kan blive tinglyst så skal det være udfærdiget korrekt og derfor er det vigtigt at du kontakter en der har forstand på skødeskrivning.

Om det er en advokat eller en anden form for rådgiver er ikke så vigtigt, når bare de ved hvad de laver.

Kan du selv skrive skødet?

Der er ikke noget krav om at skødet skal skrives af en boligadvokat eller anden form for profession og hvis du har mod på det så kan du derfor også sagtens selv skrive det.

Men hvis du ikke har prøvet det før eller ikke er specielt indenfor det juridiske felt, så vil vi gerne anbefale at du får nogle andre til at klare det for dig.

Selvfølgelig er der penge at spare hvis du kan klare det selv eller hvis du har en ven eller bekendt der kan, men det kan ende med at være rigtig dumme penge at spare.

Men det er som sagt muligt hvis du ønsker at klare skødeskrivningen selv.

Huskøb med advokathjælp kan være en god ide

Det er ikke længe siden jeg selv var ude i en situation hvor jeg skulle købe en lejlighed jeg var blevet tilbudt til en god pris.

deed-large

Selvom jeg har en del erfaring indenfor feltet, så valgte jeg alligevel at hyre en boligadvokat til at klare alle de juridiske aspekter, samt andre kendte problematikker der skal tages stilling til når man køber en bolig.

At få skrevet et skøde er kun en lille del af det at handle bolig og med alle de mange faldgrupper der er, så skal der ikke være ret meget der går galt for at du ville have sparet mange penge ved at hyre professionel hjælp.

At få advokathjælp er jo ikke ensbetydende med, at du skal hyre den dyreste du kan finde. Uanset om det er skødeskrivning eller gennemlæsning af alle dokumenterne, så er det vigtigste at du finder en der ved hvad han/hun laver.

Ofte kan du finde dem til en rigtig fornuftig pris.Personligt gav jeg omkring 15.000 kr. for hjælpen og inden skødet var tinglyst havde advokaten sparet mig for de samme penge i form af omkostninger som hun fik sælger og ejendomsmægleren til at betale. Alt i alt en god handel.

Ejendom Investering Med Cash Flow Eller Værdistigning

Ejendom Investering Med Cash Flow Eller VærdistigningHvis du påtænker at starte din karriere i form af det at investere i ejendomme, så gør du klogt i først at bruge noget tid på at uddanne dig selv.

Ofte er der tale om meget store beløb og hvis du først kommer galt af sted så kan du ende i gæld resten af dit liv.

Ikke en særlig sjov situation at bringe sig selv i og slet ikke når de kunne være undgået. At eje en investerings ejendom er spændende, men du skal vide hvad du laver og hvordan du vil tjene penge på den.

Værdistigning i investerings ejendomme

Den ene mulighed når der skal tjenes penge på investeringsejendomme er ved at du køber billigt at sælger dyrt. Igennem de sidste 10-15 år har det været noget som næsten alle på en eller anden måde har været involveret i.

Mange familier har købt et hus, set det stige i værdi og har så solgt det igen med en god fortjeneste. Der er ingen tvivl om, at det har været en rigtig god handel for mange, men det har aldrig været noget man kunne leve af.

Nu hvor konjunkturerne er vendt, så sidder de personer der prøvede at leve af at købe billigt og sælge dyrt med håret i postkassen. De kan ikke længere tjene penge på at sælge og de er ofte i et hus de ikke har råd til at betale.

Invester i ejendomme der giver løbende udbetalinger

Det er aldrig en dårlig ide at købe en ejendom billigt, men det du skal sigte efter er, at finde en ejendom hvor du kan købe den så billigt, at du kan fylde den med lejere som så kan betale alle de månedlige ydelser du har i forbindelse med det lån du har optaget for at købe ejendomme i først omgang.

Invester i ejendomme der giver løbende udbetalinger

Som udlejer er der en del forskellige regler som man skal sætte sig ind i, men når først du kender dem, så kører det hele gerne på skinner.

Det gode ved at få lejerne til at betale den månedlige ydelse er, at så længe du har muligheden for at leje bygningen ud, så kan du være lige glad med om prisen går op eller ned.

Statistikker viser endda også, at hvis der er krisetider (og huspriserne derfor falder), så er endnu flere mennesker tilbøjelige ti l at flytte i lejlighed. En situation der kun gør det endnu lettere som dig som ejendomsinvestor og udlejer at tjene penge.

Lån Til Andelslejlighed – Boliglån i Andelsbolig

Lån Til Andelslejlighed – Boliglån i AndelsboligGår du med en ide om at det kunne være rart at flytte i en ny andelsbolig for dig selv? Lige nu er et rigtig godt tidspunkt for der er mange ledige og priserne har været faldet i et stykke tid.

Det gode en de fleste andelslejligheder er, at du ofte ikke skal låne helt så mange penge for at få lov til at købe andelen.

I nogen nyere byggerier er andelen dog næsten lige så dyrt som et helt nyt hus, men så er det beliggenheden eller størrelsen der trækker op.

Ansøgning om lån til andelslejlighed

Inden du bevæger dig ned og aftaler et møde med din bankrådgiver for at fremlægge din sag omkring optagelse af et lån til køb af en andelsbolig, så er det vigtigt at du sørger for at forberede dig ordentligt.

Du kan ikke forvente at komme tomhændet ned til rådgiveren og så håbe på at de giver det et andelslejlighed lån på dit glatte ansigt. Den taktik virker ikke. Derimod kan lønsedler, budgetter og opsparing være nogle af de vigtige dokumenter.

Forhåbentligt har du allerede alle tre ting, men hvis du ikke har, så vil jeg anbefale at du fremskaffer dem inden mødet.

Et banklån er en handel mellem dig og banken

Når man skal låne penge af banken eller realkreditinstituttet, så er det vigtigt at huske på, at der er tale om en handel mellem dig og banken. Du får lov til at låne penge mod at betale dem tilbage inklusiv renter på forudbestemte tidspunkter.

Et banklån er en handel mellem dig og banken

Man kan sige, at banken investerer i dig (og med din andelslejlighed som sikkerhed).

Banken lever af at lave gode investeringer som de tjener penge på og for at de skal give dig et lån til en andelsbolig, så skal du overbevise dem om at du er en god investering (dvs. at sandsynligheden for at de får deres penge tilbage med renter er meget stor).

Den letteste måde at gøre det på er ved at vise dem et budget hvor de kan se at din økonomi sagtens kan betale den månedlige ydelse og at der stadig er rigelig med penge tilbage til at leve får.

Hvis du samtidig kan vise dem at du kan spare op, så er det et signal om at du har helt styr på din økonomi og dit forbrug og at du derfor er en ”god investering”.

Selvom banken låner dig penge til en andelslejlighed og har sikkerhed i den, så er banken ikke interesseret i at overtage den hvis du pludselig ikke betaler.

De har ikke lyst til at eje din bolig (med de omkostninger der ligger i det) for det er som regel ikke en god investering.

Hvis du får afslag på at låne til en andelslejlighed, så er det altså ikke et spørgsmål om selve lejligheden, men langt mere om hvorvidt de tror på at du er en solid, troværdig person at investerer i.

Udfyld Låneansøgning – Et Nødvendigt Problem

Udfyld Låneansøgning – Et Nødvendigt ProblemHvis du nogensinde har stået i en situation hvor du har haft brug for at låne penge til at købe noget, så har du helt sikkert været i kontakt med en låneansøgning i en eller anden form.

De eneste undtagelser kan være hvis du har kunnet låne penge hos venner og familie hvor det ikke har været nødvendigt at udfylde nogen form for juridiske dokumenter.

Lån af penge hos professionelle

I modsætning til når du låner penge hos personer du kender, så vil alle professionelle långivere forlange at du underskriver en eller anden form for juridiske dokumenter og låneansøgninger for at kunne få lov til at låne penge hos dem.

Årsagen er at de har brug for din accept og forståelse af den indgåede låneaftale for at kunne komme efter dig juridisk hvis du skulle finde på ikke at betale dem det du skylder.

På samme måde kan en låneansøgning også beskytte dig som låntager idet reglerne er tydeligt opgjort og skulle banken eller kreditinstituttet finde på at ville snyde dig, så kan du også tage dem i retten med låneansøgningen i hånden.

Hjælp til udfyldelse af en låneansøgning

Der vil nok kunne findes nogle tilfælde hvor man kan låne penge hos en institution som ikke er interesseret i at hjælpe dig med at udfylde låneansøgningen korrekt, men i langt de fleste tilfælde vil både banker og kreditinstitutter være meget interesserede i at hjælpe dig til at få udfyldt blanketterne korrekt.

Hvis du gør noget galt og sender den til dem, så bliver de alligevel nødt til at sende den tilbage, så de er ligeså interesserede i at den bliver lavet korrekt i første forsøg.

Vigtigt at forstå indholdet af en låneansøgning

Desværre ser vi utallige eksempler på folk der har lånt penge og har underskrevet en låneansøgning, men uden at de har forstået hvad det er de har skrevet under på.

Vigtigt at forstå indholdet af en låneansøgning
Ikke nok med at det kan være irriterende (og meget dyrt) på den person der har lånt pengene og skrevet under på aftalen, så kunne det samtidig være undgået hvis bare man havde villet bruge lidt tid på at forstå aftalen.

Juridisk sprog er ikke let at forstå, men indtil man har sat sin underskrift er långiver meget villig til at hjælpe med forståelsen (gratis).

Det er derfor altid en bedre ide først at underskrive når man HAR forstået aftalen.Efterfølgende kan det nemlig være svært at få dem til at hjælpe gratis.

Lån Til Bolig – Hvordan Får Man Et Boliglån I Banken

Lån Til Bolig – Hvordan Får Man Et Boliglån I BankenFor det fleste mennesker er det at købe hus noget af det dyreste de gør i deres liv.

For de fleste er der tale om at låne mere end en million kroner (for nogen er det første lån på både 2, 3 og 4 millioner) og det er ikke noget der skal tages let på.

Men heldigvis er det ikke så slemt som det lyder for pengene bliver sat i mursten og det er noget banker og realkreditinstitutter normalt godt kan lide.

Den seneste finansielle krise har dog gjort tingene meget sværere for mange mennesker, da bankerne ny pludselig holder på deres penge.

Lån til bolig er en god bank forretning

Det vi altid skal huske på er, at banker er en forretning der lever af at låne penge ud. Hvis de ikke lånte penge ud, så ville de ikke tjene ret mange penge, så det er ikke fordi bankerne IKKE vil låne deres penge ud.

Det er et spørgsmål om hvem de vil låne dem til, hvorfor og til hvad.Normalt har lån til bolig gennem banker og realkredit selskaber været en god investering for bankerne og de har derfor gerne givet denne type lån.

På det seneste har de dog oplevet, at flere og flere mennesker ikke har kunnet betale deres månedlige ydelser og derfor har man været nødt til at stramme op. At låne penge ud uden at få dem tilbage er en dårlig forretning.

Planlæg for at få boliglån

Hvis du vil have banken og realkredit instituttet til at bevillige dig et lån, så er det din opgave at bevise overfor dem at det er en god og sikker investering.

Planlæg for at få boliglån
Hvis du efterlader dem med en følelse af, at de måske kunne komme til at tabe penge fordi du enten ikke kan betale dine ydelser, eller fordi de vurderer, at du ikke virker som om du har styr på din økonomi.

Derfor er det vigtigt at møde op med en plan og et budget når du skal spørge efter et lån til boligen. Det er dog vigtigt, at være realistisk og måske endda lidt pessimistisk i budgettet, så banken kan se, at deres penge er i sikre hænder.

Lad være med at ”snyde” på budgettet for at få et lån, for bankfolk er vant til at se på den slags budgetter, så de ved godt hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.

En sidste ting du skal være opmærksom på med hensyn til et lån til bolig er, at de fleste banker i dag har et minimums ”rådighedsbeløb” og uanset hvad dit budget siger, så vil banken ikke tro på at du kan leve fornuftigt for mindre.

Så den del kan du lige så godt indregne i budgettet inden mødet i banken.

Andelslejlighed Lån – Låne Penge Til Andelsbolig

Andelslejlighed Lån – Låne Penge Til AndelsboligBoligmarkedet er en underlig størrelse og kan afveksle meget. Det ene øjeblik er det næsten umuligt at opdrive en andelslejlighed of ventelisterne er kilometer lange og pludselig kommer der en finansiel krise, hvorefter man nærmest kan få kastet andelsboliger i nakken.

Okay, det er måske at sætte det lidt på spidsen, men udbuddet af andelslejligheder har i hvert fald aldrig været større og derfor er der også gode muligheder for at optage et andelslejlighed lån i banken eller hos realkreditinstituttet.

Hvordan får man et lån til en andelslejlighed?

Hvis du står foran at skulle købe dig en andelsbolig, så er sandsynligheden for at du har brug for et lån ganske stor. Der er ikke ret mange i dag der har råd til at betale for andelen kontant og derfor skal de fleste forbi deres bank for at kunne få et lån.

Afhængig af prisen på andelsboligen kan dette være mere eller mindre besværligt, men i bund og grund er det ikke så meget andelen der er det afgørende, men langt mere om du kan vise banken at du er en person der er værd at låne penge til.

At låne penge i banken er ikke svært

Selvom aviserne skriver spalte op og spalte ned om at bankerne ikke låner penge ud og at det er helt umuligt at optage nye lån, så er det kun den halve sandhed.

At låne penge i banken er ikke svært

Der er ingen tvivl om, at bankerne er blevet mere påpasselige med hvem de vælger at låne penge til, men det er vist også kun godt at de har taget sig sammen på det punkt.

Det der er vigtigt når du skal i banken og have et andelslejlighed lån eller for den sags skyld et hvilket som helst andet lån til en bolig er, at du kan vise banken at du er en person der er værd at låne penge til.

Du skal huske på at banken driver en forretning med at låne penge ud og hvis ikke de får pengene tilbage med renter, så er det en dårlig forretning.Derfor gør de også alt hvad de kan for at finde ud af hvem de låner penge til.

Hvis du har en historik som en dårlig betaler eller du tidligere har kostet banken penge fordi du ikke har kunnet betale dine regninger, så er sandsynligheden for at du få lov til at få et lån meget lille.

Hvis du derimod kan vise banken, at når de låner penge til dig, så betaler du altid til tiden, du bruger aldrig flere penge end du har og at du kan finde ud af at spare lidt op, så viser du banken at du er seriøs og at du har styr på din økonomi.

Det er den slags kunder en bank gerne vil låne penge til. Om det er lån til andelslejlighed eller til hus er knap så relevant.

Hvorfor Er Det Så Svært At Låne Penge Til En Bolig?

Hvorfor Er Det Så Svært At Låne Penge Til En Bolig?Efter finanskrisen har flere og flere familier opdaget at det ikke længere er lige så let at gå ned i banken og få et lån på flere millioner til at købe deres drømmebolig eller bare flytte til noget der er større end den toværelses lejlighed de bor i nu med to børn.

At bankerne ikke er helt så glade for at låne penge ud har mange forskellige grunde, men en af de vigtigste er, at mange af de familier der går ned i banken ikke har styr på deres egen økonomi.

For en bankansat er det et tegn på at du er en usikker investering og derfor bliver det meget sværere at låne penge til en bolig.

Ikke kun boliglån er svære at få

Men det er ikke kun boliglån der er svære at få nede i banken. Også almindelige lån til biler, ferier, studier og lignende ting kan være svære at overbevise banken om.

Grunden er ikke så meget hvad pengene skal bruges til, men mere hvad du signalerer til den bankansatte der skal låne dig pengene.

Hvis du signalerer, at du ikke har styr på økonomien, har et overforbrug og i øvrigt ikke er helt overbevisende i din forklaring på hvordan du vil betale pengene tilbage, så er det eneste den bankansatte hører at ”du er et potentielt tab af penge”.

Og hvis der er noget en bank ikke kan lide, så er det at låne penge til folk der ikke betaler dem tilbage.

Få styr på din økonomi før du går i banken

Den bedste måde at forberede sig til et møde omkring et boliglån eller lignende lån til fast ejendom er, at sørge for at der er styr på økonomien.

Få styr på din økonomi før du går i banken
Du skal vide hvor mange penge du tjener og hvor mange penge du bruger. Sørg for at have lavet et regnskab eller en oversigt der kører minimum et år tilbage og også gerne et budget der kører et år eller to frem.

Det er naturligvis vigtigt at tallene viser noget positivt. Det hjælper ikke at komme ned i banken og vise at du ikke kan finde ud af at spare op og at du i øvrigt at har et overforbrug hver eneste måned og bliver nødt til at optage forbrugslån for at få det hele til at hænge sammen.

Hvis det er tilfældet, så spar besværet og kom i gang med at køre en fornuftig økonomi. Den bankansatte vil alligevel ikke tro på at du kan ændre dig fra den ene dag til den anden.

Forsøg heller ikke at forklare, at din familie sagtens kan leve for 500 kr. om måneden eller lignende utopiske senarier. Vær ærlig omkring tingene og sig hellere at I bruger lidt mere end I gør.

På den måde kan I overraske positivt ved at vise at I har flere penge tilovers end budgettet viser.At låne penge til en bolig er en seriøs ting og bankerne og realkreditinstitutterne tager det meget seriøst.

Det bør du derfor også gøre hvis du gerne vil have succes når du skal låne penge.