Pfaff Symaskiner – Select og Expression Symaskine fra Pfaff

Pfaff Symaskiner – Select og Expression Symaskine fra PfaffMed mere end 140 års erfaringen indenfor symaskiner, brodérmaskiner og maskiner til at quilte, så kommer man ikke uden om Pfaff symaskiner hvis man leder efter en ny model.

Mange mennesker der elsker at sy har haft en symaskine i både 10, 20 og 30 år og for mange er det blevet mere en religion end et konstruktivt valg, at man har enten en Singer, en Husqvarna eller en Pfaff symaskine.

Hvis du er en af dem som ikke før har ejet en model fra Pfaff, så skylder du i det mindste dig selv, at se hvad de har at tilbyde. I skrivende stund findes der 2 forskellige serier af Pfaff symaskiner med navnene Select og Expression. Derudover tilbyder Pfaff også en maskine til at kvilte.

Select symaskiner fra Pfaff

De billigste Pfaff symaskiner er modellerne med navnet Select. På godt og ondt, så har man ikke været særlig kreativ i forbindelse med, at man har skullet finde på navne til de forskellige modeller i serien.

Man har valgt at starte den billigste og mindste symaskine med navnet Select 1.0 og den dyreste i serien hedder Select 4.0. Det gode ved den manglende kreativitet er, at det som bruger er lettere at finde ud af.

I symaskine serien findes der dog også nogle andre modeller som går udenfor denne nummer navngivelse. Priserne på Select symaskiner starter omkring 3.700 kroner og op til omkring 5.700 kroner.

Pfaff Expression symaskiner

Den mere professionelle serie af symaskiner har man valgt at navngive Expression. Igen har man valgt at kalde modellerne for 1.0 til og med 4.0 og igen er de lave numre de maskiner med den billigste pris og de færreste funktioner.

Pfaff Expression symaskiner

Da der er tale om mere professionelle symaskiner så er prisen også en anden. Den billige model starter omkring 7.000 kroner, mens den dyre model ligger helt oppe omkring 12.000 kroner. Sammenligner man priserne med topmodellerne på Husqvarna symaskiner, så er Pfaff stadig i den billigere ende og derfor kan det være rigtig interessant at teste om Pfaff kunne være et alternativ til din gamle symaskine.

Som med både Husqvarna og Singer symaskinerne, så er der også mulighed for at spare gode penge på en Pfaff symaskine hvis du vælger at købe den brugt. Hvis du kigger i f.eks. den blå avis eller i diverse lokalaviser, så vil du ofte kunne se at der er brugte symaskiner til salg til en fornuftig pris. Selvom maskinen ingenting fejler, så kan du sagtens finde folk der vil sælge deres gamle maskiner for både 40-50 % under prisen for maskinen som ny. Og da de ofte vil kunne holde i minimum 5-10 år endnu, så må det siges at være en rigtig god handel.

Husqvarna Symaskiner – Viking, Emerald og Sapphire fra Husqvarna

Husqvarna Symaskiner – Viking, Emerald og Sapphire fra HusqvarnaNår det kommer til symaskiner, så er der ingen vej uden om Husqvarna.

Ikke nok med at de har produceret symaskiner i en menneskealder (eller to), men de laver også nogle af de bedste symaskiner der er på markedet til trods for at mange andre virksomheder har forsøgt at stjæle markedsandele fra dem.

Symaskinerne fra Husqvarna har naturligvis også udviklet sig og er gået fra at være mekaniske maskiner til at være mere elektroniske. På nogle af topmodellerne er det lige før det kræver et større PC kørekort for at betjene alle funktionerne.

Priserne ligger også ofte oppe i nærheden af hvad en computer ville koste. Til gengæld så holder en Husqvarna symaskine i både 10 og 20 år uden problemer og behandler du den ordentligt, så kan den sagtens holde endnu længere.

Populære Husqvarna Symaskine modeller

Husqvarna producerer tre modeller som må siges, at være det mest populære af deres symaskiner. De går under navnene Viking, Emerald og Sapphire.

Nogle af symaskinerne kan dog finde på at hedde ”Viking Sapphire” eller ”Viking Emerald”, så det kan let være lidt forvirrende at finde ud af. I bund og grund er navnet heller ikke det vigtigste, men derimod om symaskinen kan det du står og har behov for.

Det er jo ikke ligegyldigt om du har brug for en almindelig symaskine, en overlocker eller en broderimaskine.

Billige Husqvarna symaskiner

Selvom Husqvarnas symaskiner ikke er billige, så er der alligevel masser af muligheder for at anskaffe sig en billig symaskine hvis man kan leve med, at det ikke er en helt ny model som aldrig har været brugt.

Billige Husqvarna symaskiner

Fordi symaskiner netop kan holde i både 10 og 20 år hvis man passer godt på dem, så er der også utallige brugte symaskiner til salg både online og i diverse lokalaviser.

Mange folk der holder meget af at sy kan godt finde på at skifte maskine efter måske 5 eller 10 år og så står de tilbage med symaskiner som de ikke længere har brug for og som bare står og fylder.

De bliver derfor ofte sat til salg for en brøkdel af prisen og hvis du kigger nærmere i f.eks. den blå avis eller diverse online auktioner, så vil de finde et pænt udvalg af både Husqvarna symaskiner, men også modeller fra Singer og Pfaff.

Hvad en billig symaskine skal koste er desværre ikke så let at sige noget om da det kommer helt an på modellen, tilstanden og alderen. Topmodellerne indenfor symaskiner vil stadig efter 10 år koste en helt del, men derfor kan det stadig anses for billigt hvis du sparer 80% i forhold til hvad den kostede fra ny.

Bedste Begynder Spejlreflekskamera

Bedste Begynder SpejlreflekskameraFor 2 år siden kårede den europæiske fotoorganisation TIPA Sony’s Alpha 200 som det bedste begynder spejlreflekskamera.

Siden da er der sket meget og eftersom alle kameraproducenterne hele tiden finder på nye og smarte tiltag som får priserne på de ældre modeller af deres kameraer til at falde i pris, så er det næsten umuligt at anbefale et godt kamera før der er kommet et nyt på markedet som er endnu bedre.

I princippet er det lidt som at købe en ny computer. Den dag du tager computeren ud af butikken, der er den allerede tæt på at være forældet.

Men selvom det gælder både de kompakte og spejlreflekskameraerne, så skal det ikke holde dig tilbage fra at købe et. Man skal jo tage springet på et eller andet tidspunkt.

Canon, Sony, Minolta kameraer m.fl.

Hvis du allerede har brugt noget tid på at lede efter hvilket spejlreflekskamera du godt kunne tænke dig, så er du sikkert mere forvirret nu end du var da du startede.

Der finders oceaner af information omkring de mange forskellige typer kameraer på Internettet og man kan læse dagen lang og stadig være i tvivl om hvad man skal vælge.

Som begynder vil man oftest gerne have at vide at man bare skal købe ”X” kamera og så gælder det om at finde det til den billigste pris.

Men når man pludselig har 10 forskellige at vælge imellem og at man i øvrigt også skal tage stilling til hvilken type linser og blitz man skal have med, så bliver det pludseligt kompliceret.

Billigt men godt digital kamera

I dag vil det kun være entusiaster der vælger ikke at investere i digitale kameraer.

Du kan finde rigtig gode digitale spejlreflekskameraer som også er til at betale selvom man er en begynder og gerne vil starte ud med ikke at investere en større formue for at komme i gang med den nye hobby.

Billigt men godt digital kamera
Når man ikke ved så meget endnu og man gerne vil have en anbefaling af dem der ved noget, så kan man lige så godt gå direkte til eksperterne.

Som sagt kårer Technical Image Press Association (TIPA) hvert år det bedste digitale SLR kamera for begyndere og i 2009 blev Olympus E-620 kameraet kåret som det bedste. I slutningen af artikel kan du finde linket til deres nominering af kameraet.

Udfordringen som begynder er dog stadig, at kan godt kan læse hvad de skriver om kameraet, men fordi deres anmeldelse af fyldt med ord som ”3200 ISO”, ”Live MOS 12.3 MP Sensor” og ”Autofocus system with 7 points”, så kan man godt blive lidt forvirret.

Derfor anbefaler vi også, at du tager deres anbefaling (for 2009 er det altså Plympus E-620) og går ned i en dansk fotohandler og taler med dem. De vil sikkert give TIPA ret i at det er et godt kamera, men de vil også kunne forklare dig hvad alle de tekniske ting betyder.

Eftersom TIPAs anmeldelse allerede er gammel når den publiceres, så kan det være en fordel at høre din lokale fotohandler om der i mellemtiden skulle være kommet et endnu bedre kamera til samme eller billigere pris.

Link til TIPA anmeldelse

Campingvogn Forsikring – Hvem Forsikrer Din Campingvogn Effektivt?

Campingvogn Forsikring – Hvem Forsikrer Din Campingvogn Effektivt?De fleste mennesker der ejer en campingvogn er meget glade for den og meget ømme over den.

Lidt afhængigt af hvilken model du har, så er den sikkert også relativt dyr og derfor bør du også sikre dig, at den er godt beskyttet mod uheld, tyveri og hærværk.

På samme måde som en bil, så kan reparationer meget hurtigt komme til at koste mange penge og en forsikring er derfor et godt alternativ til at skulle betale uforudsete udgifter.

Campingvogn forsikring – hvad får man?

Når man skal forsikre sin campingvogn så er der flere forskellige muligheder. Afhængigt af hvilket forsikringsselskab du har, så gælder der forskellige regler.

Derfor er det altid en god ide at læse reglerne igennem inden du skriver under på forsikringspapirerne. Det vigtige er ikke i første omgang hvad der står, men nærmere at du ved hvad du får.

Hvis ikke du ved hvad du får for dine penge, så er det meget svært at bedømme om det er pengene værd og om det dækker det du gerne vil have dækket.

Hvem tilbyder sådan en forsikring?

Hvis du kontakter de forsikringsselskaber der tilbyder forsikringer til biler, så vil de i de fleste tilfælde også kunne hjælpe dig med en forsikring til en campingvogn.

Priserne kan variere fra selskab til selskab, men det kan dækningsgraden også, så husk at tage med i din bedømmelse.Ofte kan det være en fordel at tegne forsikringen det samme sted som du har forsikringen til bilen.

Mange forsikringsselskaber arbejder med rabatordninger hvor du sparer penge hvis du lægger flere forsikringer hos dem. Det behøver ikke at være forsikring på bilen men kan også sagtens være indbo, person forsikring eller andre pakker du har hos dem.

Kan prisen forhandles?

Uanset om det er en campingvogn forsikring eller en anden type forsikring du er på udkig efter, så kan der være penge at spare hvis du er villig handle lidt om prisen.

Kan prisen forhandles?

Hos de fleste selskaber kan du godt få dem til enten af sænke prisen lidt eller til at smide nogle ekstra tjenester oveni pakken.

Opbevaring Campingvogn – Hvor Kan Du Opbevare Din Campingvogn?

Opbevaring Campingvogn – Hvor Kan Du Opbevare Din Campingvogn?Der findes rigtig mange mennesker i Danmark der ejer en campingvogn af den ene eller den anden grund. Nogen elsker at kunne køre rundt i landet (og udlandet) og nyde at kunne stoppe op og sove næsten lige hvor de har lyst.

Andre kan godt lide at have campingvognen stående fast på en campingplads hele året og så komme forbi og bo i den i helligdage og weekender.

Uanset hvilken type campist du er, så kan der være situationer hvor du har brug for at få din campingvogn opbevaret.

Indendørs Opbevaring af Campingvogn

Hvis din campingvogn trænger til vedligeholdelse, så kan det være en fordel at have den indenfor. For mange mennesker er det dog ikke en mulighed at opbevare den indendørs.

En campingvogn er stor og for de fleste almindelige garager i Danmark er det ikke en mulighed at køre en campingvogn derind. Så hvis du ikke har en lade bygning eller kender nogen der har en, så kan det være svært at komme til at opbevare campingvognen indendørs.

Der findes dog gør-det-selv værksteder hvor du kan leje dig ind for et kortere stykke tid. Ofte er det dog for dyrt at bruge til decideret opbevaring.

Udendørt Campingvogns Opbevaring

Men det er ikke nødvendigvis sikkert at du har brug for at have din campingvogn indendørs og hvis det er tilfældet, så har du langt flere muligheder.

Udendørt Campingvogns Opbevaring
Måske har du selv en carport eller en anden form for overdækning hvor din campingvogn kan stå. Hvis du bor i lejlighed eller ikke har en have der er stor nok til at have campingvognen opbevaret, så er alternativet at finde et sted hvor du kan leje dig ind.

Der findes heldigvis mange forskellige steder hvor det er muligt at få opbevaret ting under halvtag. Det bedste du kan gøre er, at finde et par steder som ligger tæt på og som derfor kan være relevante og så kontakte dem for at høre hvad de kan tilbyde.

Alternativt kan du også bare lade din campingvogn blive opbevaret på en campingplads. Hvis du har et abonnement til pladsen så kan der være en fordel bare at lade den stå på pladsen og så måske have ejeren af campingpladsen til at tilse den engang imellem.

Om det er en mulighed på netop din campingplads må du tale med ejeren om.

Bordrundsav – Tilbud på gode bordrundsave

Bordrundsav - Tilbud på gode bordrundsaveSom gør-det-selv mand eller kvinde kan man hurtigt købe sig fattig i værktøj, der viser sig kun at blive brugt en enkelt eller to gange til meget specialiserede opgaver.

Men der findes værktøj, der ganske enkelt gør livet lettere, og bordrundsaven er en af dem.

Har man én gang forsøgt at lave præcise udskæringer af længere træstykker med en håndsav eller en almindelig rundsav, vil man opleve det som en kæmpe forbedring af kvaliteten at have sin egen bordrundsav.

Vi skal i det følgende se nærmere på, hvor man finder gode tilbud på bordrundsave. Men først kommer en hurtig gennemgang af, hvordan man sikrer sig at man vælger den bedste kvalitet til prisen.

Om bordrundsave

Bordrundsav tilbudEn bordrundsav er ganske enkelt en rundsav fastmonteret på et bord. Denne konstruktion sikrer høj præcision i det vigtige skærearbejde.

Velkendte producenter som f.eks. Bosch producerer ganske glimrende modeller, og der findes en skov af mere ukendte navne på markedet.

Det dyreste, og i manges øjne bedste mærke på markedet for bordrundsave er Metabo, og på deres hjemmeside www.metabo.dk finder du både produktkatalog og en oversigt over forhandlere.

Men lad os tage et kig på det, du bør være opmærksom på inden du vælger hvilken sav du vil købe.

  • Saven skal være solid og præcis
  • Let gennemskuelige indstillingsmuligheder
  • Solidt stel
  • Skrå ben på stellet

Præcision og soliditet er selvfølgelig noget af det allervigtigste når man tænker på kvaliteten af det arbejde man udfører på saven, og hvor økonomisk den er på den lange bane.

Men man skal også tænke på at brugervenligheden skal være i orden, og det kan ofte betale sig at vælge en sav med begrænsede, men anvendelige indstillingsmuligheder.

Med mindre man har meget specielle behov, så er der ingen grund til at betale for indstillingsmuligheder som man ikke kommer til at gøre brug af.

Hvor finder man tilbud på bordrundsave?

Smart bordrundsavLad os først tage et kig på Metabo bordrundsave, som man selvfølgelig kan se hos en af de forhandlere der står på deres hjemmeside, men man kan også finde gode tilbud på nettet.

Hos Dorchdanola-netbutik.dk finder man en Metabo TS 250 nedsat fra 12.500 til 6.995 kr., og denne model lever ikke alene op til kravene ovenfor, men fremhæves også blandt kendere som et virkeligt godt køb.

Har man ikke samme krav til perfektion som de professionelle håndværkere kan man jo se nærmere på en Bosch-model, der også går som værende et fornuftigt køb.

På Billigmaskiner.dk har de en Bosch PTS 10 til 2.899 kroner, og her følger blandt andet en god klinge med, samt en del andet tilbehør.

En anden god producent, med produkter i dette prisleje er DeWalt, og på Bezzer.dk finder man en DeWalt DW745 bordrundsav til 3.995 kroner, nedsat fra hele 9.495 og altså med en samlet besparelse på 4.500 kroner, den har en driftseffekt på 1700 watt og lås samt en fornuftig spænd i geringsvinkel.

Den ligner altså et rigtigt godt køb, men det er nok en god ide at se maskinen i en fysisk butik, da dens lave vægt på 22 kilo kunne tyde på at dens stabilitet ikke er den bedste.

Men lad det komme an på en prøve, eller spørg dig for på et af de mange online forummer, hvor der udveksles gode og dårlige erfaringer med værktøj.

Fora:

Du kan eventuelt stille dine spørgsmål på www.lav-det-selv.dk, hvor de mange brugere fører livlig debat om kvaliteten af diverse former for værktøj, samt hvordan man løser forskellige opgaver.

Fora
På både Goerdetselv.dk og Woodturning.dk kan du gøre det samme, og jeg anbefaler at du kigger dig lidt om derinde før du vælger hvor du vil oprette en profil og deltage med dine erfaringer.

Hvis du vil læse mere om erfaringer med bordrundsave – både gode og dårlige – kan du gøre det her på http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/155983.

Indbydelse til barnedåb – lav selv dine invitationer

Indbydelse til barnedåb – lav selv dine invitationerEn barnedåb er dit barns første fest, og der er alt mulig grund til, at en indbydelse til barnedåb skal være festlig og flot.

Der findes utallige muligheder for, hvordan invitationen skal se ud – er du kreativ, er det sjovt og hyggeligt at lave din indbydelse til barnedåb selv. Søg på nettet og se, hvordan andre har gjort og bliv inspireret.

Storke med små lyserøde og lyseblå bylter i næbet er altid et sikkert hit. En anden af de populære skabeloner er til de såkaldte Babybukse-kort. Du kan blandt andet finde den her: http://www.scrapsisters.dk/magasinet/?p=116

Har du brug for andre idéer eller skabeloner, findes der masse af papirklipsbøger på biblioteket.

Lav kort online

Hvis du ikke er så meget til klippe og klistre, kan du også lave dine kort selv på computeren.

Har du Microsoft Word findes der allerede en række skabeloner i programmet – deriblandt også til barnedåb og andre typer af kort. Du kan bare bruge skabelonen og indsætte fotos af den lille samt finde på en passende tekst.

Alternativt kan du også lege lidt med skabelonen. Endelig er det også en mulighed at lave indbydelserne på internettet. Der findes sider som print2people.dk, hvor du bare vælger et layout, sender et foto af den lille og skriver en tekst.

Nogle dage senere ligger der så en stak invitationer, du selv har designet, i din postkasse.

Køb personlige kort

Er du ikke så kreativ, eller har ikke lyst til at lave dine indbydelser selv, er det selvfølgelig også en mulighed at købe færdiglavede kort. Der findes masser af designs og sjove ideer, og at købe færdiglavede kort behøver bestemt ikke være upersonligt.

Køb personlige kort
Du kan også købe et kort med plads til at sætte et billede af dåbsbarnet ind.

Det er en let løsning, hvor du får mulighed for at vise junior frem, og hvis du køber modellen, hvor fotoet ikke skal klistres fast, får barnedåbsgæsterne også en mulighed for at gemme billedet af din lille purk.

Fiamma markiser – Campingsvognens ynglings markise

Fiamma markiser - Campingsvognens ynglings markiseCampingfolket har højst sandsynligt stiftet bekendtskab med markiser fra Fiamma, som er et italiensk firma, der siden 1945 har produceret udstyr til friluftsliv.

Fiamma blev stiftet af Norma og Arnaldo Pozzi, og navnet er italiensk for flamme. Firmaet har i dag mere end 100 patenter. Firmaets kontorer i en række lande styres stadig af familien Pozzi fra hovedkvarteret i Italien.

Markiserne fra Fiamma er blandt de førende produkter i branchen, og de kan købes i en lang række campingudstyrsbutikker i Danmark. Udover markiser producerer Fiamma også tilbehør som bl.a. cykelholdere og fortelte.

Lad os se nærmere på de danske forhandlere af Fiamma markiser.

Forhandlere

På websiden www.camper.dk kan man købe en lang række produkter fra Fiamma.

Udover deres færdige produkter kan man også købe tilbehør, såsom teleskopstænger og tætningslister, hvis uheldet har været ude, og en del er forsvundet eller gået i stykker.

Priserne ligger ganske fornuftigt, mærket Fiamma Caravanstore De Luxe og Caravanstore Blue Ocean kan erhverves for omkring 2.000 kroner.

Nogenlunde samme prisniveau finder man hos www.neergaard.com, hvor der dog er gjort mere ud af at beskrive markisernes tekniske specifikationer, som f.eks. vægt, længde og dybde.

Så her er der mulighed for at gå mere i dybden med de forskellige modeller inden et eventuelt køb.

Om at købe markiser

Det må stærkt anbefales at tage ud i et af de showrooms, forhandlerne typisk har, før du vælger hvilken model, der skal være din nye markise.

Om at købe markiser
Desuden findes der en række steder på nettet, hvor du kan sammenligne priser på forskellige produkter, og på den måde sikre dig, at du handler til den bedste pris.

Et af disse steder er www.startbasen.dk, og er du på udkig efter brugt udstyr, kan du gå ind på www.campingdanmark.dk og se, om der er nogle attraktive tilbud.

Til sidst skal det nævnes, at hjemmesiden www.trustpilot.dk er et godt sted at få viden om forhandlerne på nettet, da brugere her deler positive og negative oplevelser om leverandørerne.

Aya Naya buksedragt – søde buksedragter til sommer og vinter

Aya Naya buksedragt – søde buksedragter til sommer og vinterBuksedragter er igen blevet populære, og har du én i garderoben, skal din datter da også have.

Det kunne f.eks. være en skøn Aya Naya buksedragt, der laves til piger mellem 3 og 10 år. Kvaliteten er lækker, og så har en buksedragt den fordel, at din datter ikke ”skiller på midten,” så du er nødt til at proppe undertrøjen ned i nederdelen med jævne mellemrum.

Buksedragterne fås både i denim og med blomstrede mønstrer, og som resten af Aya Nayas designs er de fyldt med lækre detaljer og finurlige påfund.

Køb Aya Naya på nettet

Aya Naya sælges i mere end 150 butikker rundt om i landet, men hvis du vil have størst udvalg og finde de bedste tilbud, må du gå på nettet. Især buksedragten kan være svær at finde i butikkerne her til vinter, da dragterne egentlig er fra sommerens kollektion.

Men nu sælges de flere steder på nettet til halv pris, og køber du så samtidig en stikket cardigan og et par strømpebukser til at have indenunder, kan buksedragten sagtens bruges i efteråret og vinteren.

I de fleste netbutikker sparer du også fragten, hvis du handler for mere end 500 -700 kroner, så der er god grund til at se sig for og samle sine indkøb.

Kvalitets-tøj made in China

Køber du tøj fra Aya Naya, køber du også dansk design, for selvom tøjet bliver syet i Kina, er det designet i Silkeborg og nøje tilpasset danske behov.

Kvalitets-tøj made in China
Desuden tager designet også højde for, at børnene skal kunne lege i tøjet og bevæge sig omkring uden det strammer eller irriterer.

Og skulle både dig, din datter og din pengepung blive glad for at shoppe Aya Naya over nettet, så laver Aya Naya alt til datterens garderobe. Lige fra nederdele og kjoler over bukser og bluser.

Efterårskollektionen har også prikkede jakker, lyserøde frakker og masser af halstørklæder og huer, når tøserne skal ud og lege i sneen.

Billige Trampoliner – Tilbehør og Tilbud på Trampolin

Billige Trampoliner – Tilbehør og Tilbud på TrampolinEngang var trampoliner forbeholdt omrejsende tivoli eller sommerland, men i dag er det noget du finder i mange parcelhushaver.

Hvad der startede hele ideen omkring det at familien Danmark skulle have deres egne trampoliner i haven ved jeg ikke, men for mange har det vist sig at være en rigtig god løsning til at få børnene til at røre sig i stedet for at sidde foran fjernsynet eller computeren lige så snart de kom hjem fra institution eller skole.

Bevægelse er ikke noget vi får for meget af og derfor kan en trampolin være med til at ændre den situation.

Hvad koster trampoliner?

Hvis du ikke allerede ejer en trampolin i dag, så kan det godt betale sig, at bruge lidt tid på at undersøge markedet inden du bare køber den første og den bedste du falder over.

Hvis du begynder at lede lidt og har lidt tålmodighed, så vil du opdage at der er en del trampolin tilbud rundt omkring hos både byggemarkederne, legetøjsbutikkerne og de virksomheder som at specialiseret sig udelukkende i trampoliner.

Når der er tilbud så er det ikke ualmindeligt, at finde trampoliner med sikkerhedsnet og stødpuder til et sted mellem 1.500 og 2.000 kroner.

Køb en brugt trampolin

Men der er ingen der siger, at du behøver at betale fuld pris for en trampolin og du behøver heller ikke nødvendigvis vente på at der er nogen der kommer på udsalg. Ofte er en trampolin noget nær et impulskøb og sjældent noget man kan vente måneder på skal falde i pris.

Køb en brugt trampolin
Derfor kan du med fordel kigge på eksempelvis Den Blå Avis efter folk der sælger deres gamle trampoliner. Når jeg kalder dem ”gamle” så behøver de ikke have mange måneder på bagen, men fælles er, at de har været brugt af andre som måske er blevet trætte af dem.

I skrivende stund er der optil flere brugte trampoliner til salg for mellem 500 og 1.000 kroner og flere af dem har ikke mere end et år på bagen.

Ofte har flere af dem også sikkerhedsnet mv. som du skal huske at lægge til prisen hvis du går ud over køber en ny trampolin. Så billige trampoliner er der nok af, men spørgsmålet er hvilken en der er den rette for dig.

Det bedste du kan gøre er, at tage ud til nogle af de steder hvor trampolinerne er stillet op og så prøve dem af.

Mærk hvordan det føles at hoppe på dem og vurdér hvordan de vil tage sig ud i din have. Husk i øvrigt også på, at de fleste trampoliner kan graves ned i jorden så de ikke er helt så forstyrrende i haven.