Toshiba Varmepumpe – Mest Varme For Pengene

Toshiba Varmepumpe – Mest Varme For PengeneNår det kommer til emnet varmepumper, så er der to spillere på det danske marked som er meget dominerende. Den ene er Panasonic og den anden er Toshiba.

På det seneste har Toshiba varmepumper vundet frem fordi de har været meget i medierne i forbindelse med deres effektivitet og der evne til at producere varme for få penge.

Indenfor sin klasse, har tests vist at Toshibas varmepumpe har den højeste virkningsgrads-faktor, hvilket altså på danske betyder at den er bedst til at producere varme i forholde til den omkostning man har i strøm.

Varmepumpe – Luftrensning og antibakterier

Udover at varmepumper er gode til at give varme for få penge, så har de også den anden store fordel, at de renser luften for bakterier, pollen og andre former for partikler som kan have en irriterende eller skadelig effekt på mennesker og dyr.

Denne funktion er ikke uvæsentligt at have med i sit regnestykke hvis man overvejer om det kan betale sig, at skifte til en varmepumpe i stedet for at bruge olie eller gas som den primære opvarmningskilde.

Specielt hvis du har små børn i huset og/eller har husdyr i form af hund eller kat, så vil det kunne gøre en stor forskel, at have en varmepumpe til at hele tiden at rense luften i huset for diverse partikler.

Besparelse på varmeregningen på 73%

Nu skal man altid tage diverse påstande om besparelser med et gran salt og specielt når der er tale om tests som er udført af producenten selv.

Besparelse på varmeregningen på 73%

Men selvom man tager det med i baghovedet, så vil det stadig være noget der kan ses på budgettet selvom en Toshiba varmepumpe kun kunne levere en besparelse på 30% (altså under halvdelen).

På en af hjemmesiderne for en leverandør af Toshibas varmepumpe systemer kan man læse, at man ved at putte for 1 krone energi ind i en Toshiba High Power Inverter vil kunne opnå helt op til 6,52 kroners varmeoutput.

Hvordan man er kommet frem til det resultat står det ikke nogen om, men igen kan man vende det om og sige, at selvom det kun skulle være halvdelen af måtte være sandheden, så er det stadig flot at få mere end 3 gange den varme som man ville betale for med andre energikilder.

Uanset om man får installeret en Panasonic eller en Toshiba varmepumpe i sit hjem, så skal man huske på, at der er nogle installationsomkostninger som gør, at det vil tage nogle år inden investeringen har tjent sig hjem.

Omvendt så er det også vigtigt, at huske på de fordele der er i af kunne få renset luften i hjemmet og hvis der er personer i husstanden der har allergi i løbet af foråret og sommeren, så vil denne luftrensning kunne hjælpe betydeligt på eventuelle symptomer de måtte have.

Og for mange kan det være mange penge værd ikke at blive generet med allergiske reaktioner.

Varmepumpe Test – Hvilken varmepumpe er bedst?

Varmepumpe Test - Hvilken varmepumpe er bedst?Det kan være svært at finde ud af, hvilken varmepumpe man skal vælge. Skal man gå efter tilbuddet i byggemarkedet, eller kræver det en lidt nærmere undersøgelse.

Herunder finder du en tjekliste, så du kan lave en sammenligning eller din egen varmepumpe test.

Varmepumper – modeller og effektivitet

Du kan hurtigt spilde mange penge på en varmepumpe, der viser sig ikke at leve op til dine forventninger, så gør dig selv den tjeneste at tjekke forskellige modeller og deres effektivitet, før du køber.

Du kan minimere CO2 udslippet og din elregning ved at undersøge nogle ting før købet.

Tjekliste:

    Undersøg om leverandøren har et godt ry, der er ingen grund til at vælge en, der har flere negative historier med sig i bagagen. Internettet og vennekredsen er et godt sted at søge. Skandalehistorier løber stærkt. Alternativt kan du bede leverandøren om referencer og tjekke dem. Det er ikke tilladt at opdigte referencer, men der er desværre brodne kar.
  • Bed om en pris inkl. montering og spørg om monteringen også indeholder et eftersyn efterfølgende for at tjekke om den fungerer, som den skal.
  • Vær bevidst om dit behov. Varmepumpen skal være stor nok til at kunne dække dit behov. Det er dog bedre at købe en for stor end en for lille.
  • Hvis du bor ved kysterne, så vær opmærksom på, at ikke alle varmepumper tåler saltvand. Producenterne angiver det, hvis deres varmepumpe ikke tåler salt i luften.
  • Sørg for at få alle aftaler på skrift fra leverandøren, så du undgår misforståelser. Det er bedst for alle parter – også for leverandøren.

Energistyrelsens varmepumpe test

Energistyrelsen har lavet en liste over de varmepumper, der er energimærkede.

Energistyrelsens varmepumpe test

Listen fortæller dig, hvor effektiv varmepumpen er, ved at de har lavet en varmepumpe test, der er inddelt i kategorier efter den ydelse varmepumpen kan levere og om den er tilsluttet gulvvarme eller et radiatorsystem.

Du kan se listen her: Download PDF dokument

Alt i alt er der penge at spare ved installation af varmepumpe, i sær hvis du skifter fra et ældre oliefyr.

Gulvklinker – Gulvbelægning, Fliser og Klinker

Gulvklinker – Gulvbelægning, Fliser og Klinker
Når du står foran at skulle lægge nu belægning på gulvet i badeværelset, gulvet i bryggerset eller endda gulvet i køkkenet, så vælger mange gulvklinker frem for andre typer gulvbelægning.

For de fleste er det et naturligt valg, at gulvet i badeværelset bliver lagt med klinker og i rigtig mange tilfælde gør det sig også gældende for et bryggers.

Dog ser vi også, at folk vælger at lægge træ eller vinyl i deres bryggers og hvis ikke de har valgt den rigtige type, så betyder det ofte at de må skifte ud i løbet af en kortere årrække.

Gulvklinker i mange forskellige designs

Hvis du allerede har været lidt ude og kigge efter hvad der findes på markedet, så har du sikkert heller ikke kunne undgå, at lægge mærke til, at der findes næsten uendeligt mange forskellige farver, typer og størrelser og det er derfor ikke altid helt let at finde ud af hvad det er for en flise man gerne vil have lagt på gulvet i badeværelset eller bryggerset.

Den bedste måde at finde ud af hvad der er den bedste løsning, er ved at tage ud til de forretninger der sælger gulvklinker og se hvad de kan tilbyde.

Ofte kan man få lov til at købe prøveklinker med hjem så man kan lægge dem på gulvet derhjemme og bedre se hvordan det vil tage sig ud.

Hvis du er næsten sikker på, at du godt kan lide den klinke du har valgt, så kan du evt. købe en hel pakke med hjem og lægge ud på gulvet, da det giver et bedre billede af det færdige resultat end en enkelt gulvklinke kan gøre.

Klinker på gulvet i køkkenet

Nu nævnte vi kort ovenfor, at der også er nogen der er begyndt at vælge at have gulvklinker i deres køkken i stedet for træ eller vinyl som ellers er de andre foretrukne gulvbelægninger.

Klinker på gulvet i køkkenet
Grunden til at mange er begyndt at se klinker som et godt alternativ er, at de udover at være super flotte, også er meget holdbare og nemme at holde.

Tidligere kunne gulvklinker godt være lidt kolde at gå på og kunne også godt tage skade hvis man tabte ting på den (hvilket altid sker i et køkken), men med de nye fliser og klinker som er på markedet, så er det ikke længere det samme problem.

Kulden kræver naturligvis at du vælger at bruge gulvvarme, men det er også noget som de fleste nyere huse kommer med som standard.

Bor du i et gammelt hus hvor du bare skal have et nyt gulv, så bør du derfor overveje om ikke det er tiden, pengene og besværet værd at få lagt varme ned under gulvklinkerne.Du vil ikke komme til at fortryde det.

Billige Bordplader – Spar Penge På Bordplader Ved At Handle

Billige Bordplader – Spar Penge På Bordplader Ved At HandleUanset om du står og mangler en bordplade til dit nye køkken eller om det er en bordplade til skuret eller garagen, så vil der ofte være mulighed for at spare penge.

Der er mange måder at skaffe sig billige bordplader på, men alle kræver at du selv foretager en aktiv handling.

Det er meget sjældent at de gode tilbud på bordplader dumper ned i skødet på dig uden at du gør noget for det.Lad os kigge på et par måder til at spare penge på en ny bordplade.

Billige bordplader online

Hvis du allerede ved hvad det er du er på jagt efter, så er det første sted du kan starte foran computeren. Ikke nok med at du slipper for at bevæge dig ret langt, men du har også hurtigt et kæmpe udvalg af leverandører og muligheder som du kan kigge igennem.

At finde tilbud på bordplader online har naturligvis nogle begrænsninger i form af, at du ikke kan danne dig det helt rigtige billede af hvordan bordpladen ser ud i virkeligheden.

Ligeledes har du heller ikke mulighed for at røre ved den på samme måde som du har i en butik.

Bordplade priser kan forhandles

Efter at have søgt nettet tyndt efter den type bordplade du gerne vil have, så har du nok også fået en ide om hvilket prisleje den ligger i og du er derfor langt bedre rustet til at tage ud i butikker forhandle med dem derude.

Havde du ikke lavet lidt forundersøgelser, så ville du ikke have nogen ide om hvad den bordplade du havde udset dig burde koste. Det er kun muligt at finde billige bordplader hvis man har noget at holde det op imod.

Avancen på køkkenbordplader (specielt) er relativ høj og derfor skal du have dit forhandler-gen frem når du skal forklare hvorfor du skal have en bedre pris. Hvis du ikke kan lide at forhandle om prisen så er der heldigvis en tredje løsning.

Find en billig bordplade på tilbud

Indimellem har både køkkenfirmaer og byggemarkeder tilbud på bordplader og hvis ikke du har haft held med en af de ovenstående muligheder, så kan du være heldig at finde et godt tilbud her.

Bordplade priser kan forhandles

Udfordringen ved udsalg og tilbud er dog ofte, at det ikke er alle modeller der er sat ned. Fra tid til anden kan man være heldig at netop den model man gerne vil have er kommet på tilbud, men man kan lige så godt være uheldig at det netop er en af de varer der ikke er sat ned.

Gulv Klinker og Fliser – Stort Udvalg i Gulvklinker

Gulv Klinker og Fliser – Stort Udvalg i GulvklinkerUanset om du skal til at lægge nye klinker på gulvet i badeværelset eller i bryggerset, så er det altid en rigtig god ide, at undersøge hvad der findes på markedet og hvad priserne for de enkelte gulv klinker er.

Ved at bruge lidt tid på research så oplever du ikke kun, at du måske finder nogle klinker som er endnu pænere end dem du først havde fundet dig, men du vil ofte også se, at der kan være en del penge at spare da det er meget forskelligt hvad de enkelte butikker tager for de samme gulvklinker.

Specielt hvis du kigger i special butikker, så kan du godt opleve at prisen er væsentligt højere end hvis du kigger hos f.eks. store byggemarkedskæder som Silvan og Bauhaus.

Udvalg af gulvklinker og fliser

Med mindre, at pengene ikke er noget du tænker på, så kan det altid anbefales at kigge efter klinker i steder som Silvan og Bauhaus. Ikke nok med, at deres udvalg er relativt stort hvis du vælger nogle af deres større varehuse, men samtidig er priserne også altid relativt gode.

De gode ved at handle hos de store kæder er, at de kan købe meget større partier fliser og gulvklinker hjem og derfor er deres pris også altid bedre, end hvis det er den lille klinkebutik nede på hjørnet du har kigget hos.

Det er naturligvis ikke så tit, at de har helt de samme fliser til salg, men du kan meget ofte finde noget der ligner i de store byggemarkeder.

Hjælp til lægning af klinker

Men det er naturligvis ikke lutter positivt, at handle hos de store byggemarkeder for når det kommer til sådan noget som råd og vejledning, så kan der være langt imellem de kvalificerede medarbejdere.

Hjælp til lægning af klinker

I den situation vil det ofte kunne betale sig at tale med specialisterne og den del taler derfor for, at du handler de lidt dyrere klinker hos dem.

Er du allerede god til at lægge gulvklinker selv, så har du måske ikke brug for råd og vejledning og så gælder det bare om at finde et godt og billigt tilbud på gulvklinker.

Omvendt så behøver du måske heller ikke bekymre dig om gode råd hvis du har hyret folk til at komme og lægge klinkerne for dig. Det er dog alligevel altid en god ide, at undersøge hvad prisen er på de klinker der er i det tilbud du har modtaget.

Mange håndværkere kan godt finde på at lægge lidt ekstra på klinkernes pris og hvis du selv ved at de kan skaffes billigere et andet sted, så har du mulighed for at forhandle prisen ned. Det kan ofte betyde flere tusinde kroner i besparelse.

Emhætte Frithængende – Lækkert Design Til Smart Køkken

Emhætte Frithængende – Lækkert Design Til Smart KøkkenFor rigtig mange mennesker er tanken om et helt nyt køkken en stor drøm, men heldigvis er der også rigtig mange der får gjort deres drøm til virkelighed og får hevet det gamle køkken ud og installeret et nyt.

Uanset om man klarer alt arbejdet selv eller om man har håndværkere til at klare det hele, så er der utroligt mange ting man skal tage stilling til.

Alt fra bordplade tykkelse til dørgreb og fra hvilken vandhane man vil have til hvordan emhætten skal se ud. Derfor har vi i denne artikel valgt at begrænse os til valget af den rigtige emhætte.

Emhætte frithængende eller vægmonteret

Der findes i realiteten 3 former for emhætter i form af den frithængende emhætte, den vægmonterede emhætte og de gamle typer som sidder under overskabe.

Den sidste vil vi dog ikke koncentrere os så meget om, da den er mere eller mindre ved at udgå da ingen længere køber den. De frithængende emhætter er dog blevet mere og mere populære i forbindelse med at køkken øer er blevet populære.

En køkken ø er kort fortalt et bord i midten af køkkenet som du kan gå hele vejen uden om. Hvis kogepladerne er på denne ø, så har du brug for en emhætte der hænger frit og som ikke har brug for en væg til at blive sat fast på.

Frithængende emhætter er lidt dyrere

Vi skal ikke mange år tilbage for slet ikke at have valgmuligheden omkring emhætter der kunne hænge frit. For 15-20 år siden blev alle emhætter enten monteret under et overskab eller monteret op ad en væg.

Frithængende emhætter er lidt dyrere
I dag er førstnævnte næsten forsvundet og i stedet er der kommer en masse emhætter som kan hænge ned fra loftet. De fleste modeller er ganske højteknologiske og kan virke suge med stor kraft.

De fleste modeller kommer i metal farve i form af stål eller børstet aluminium. De har gerne en større eller mindre glasskærm til at fange røgen/dampen og har ofte installeret op til flere spots så man kan se når man laver mad.

Hvis du leder efter frithængende emhætter så vil du kunne finde et stort udvalg i blandt andet Elgiganten, samt nogle af de andre store varehuse der sælger køkken udstyr.

Priserne varierer fra de helt billige til 1500 -2000 kr. (på tilbud) til op omkring 25 000 – 30 000 kr. hvis du vil have nogle af de store modeller der kan suge hvad som helst op fra bordet.

Både de vægmonterede og de frithængende emhætter kommer med mulighed for udsugning via en motor på loftet eller ved brug af et installeret kulfilter.

Panasonic Varmepumper – Sommerhuspumpen Til Dansk Klima

Panasonic Varmepumper – Sommerhuspumpen Til Dansk KlimaDe fleste er ikke i tvivl om at en varmepumpe kan være en rigtig god løsning når man både vil sikre sig billig varme i huset, men også hvis man har børn eller selv har allergi, så er varmepumpen rigtig effektiv til at rense luften for pollen og andre allergifremkaldende partikler.

Blandt de mange modeller som findes på markedet, så er Panasonic varmepumper specielt målrettet mod det danske klima og de forhold der gælder i et lille land som Danmark.

Med et effektivt luftrensningssystem og effektive filtrer, kan Panasonic varmepumper sikre, at du kan holde ud af gå rundt i dit hjem uden at være generet selvom græspollen, birkepollen og bynkepollen er på sit højeste udenfor.

Panasonic sommerhuspumpen

En af de meget populære modeller som Panasonic fremstiller, går under navnet ”sommerhuspumpen” men hedder rigtigt NE9JKE.

Panasonic sommerhuspumpen

Det gode ved denne model er, at den kan fås for omkring 12-13.000 kroner inkl. installation og den passer perfekt til de mange sommerhuse som har brug for opvarmning gennem vinterperioden hvor man ikke opholder sig helt så meget i sommerhuset.

Varmepumpen kan let sættes til at holde en temperatur på 8-10 grader hvilket er rigeligt til at huset ikke tager skade henover vinteren på grund af kulde og fugt. Samtidig er det en billig måde at holde temperaturen oppe og derfor er netop sommerhuspumpen også gået hen og blevet meget populær.

Billige varmepumper fra Panasonic

Der er flere forskellige måder til at spare ekstra penge hvis du står og overvejer at skulle anskaffe dig en ny varmepumpe til enten hjemmet eller sommerhuset.

For det første så har den finansielle krise hjulpet til, at det er væsentligt nemmere at forhandle priser med håndværkere og installatører af varmepumper.

Ofte vil de gerne have din ordre og kan derfor være villige til at give lidt ekstra rabat. Står du og mangler en varmepumpe til både hjemmet og sommerhuset eller til flere forskellige rum, så er det også muligt at få mængde rabat.

Alternativet til at handle om prisen er, at gå på jagt efter brugte varmepumper. Der kan være mange grunde til at folk sælger deres varmepumper og det behøver ikke være fordi der er noget galt med dem.

Det gode for dig som køber er, at du ofte vil kunne hente 15 % og 25 % besparelser ved at købe brugt i stedet for nyt. Du løber dog også risikoen for at der kan være noget galt og det er ikke altid at du har nogen form for garanti hvis pumpen går i stykker dagen efter den er blevet sat op.

Så selvom det kan være en god handel at købe brugt, så skal du lige overveje det en enkelt gang inden du slår til.

Bordplade Køkken – Billige Bordplader Til Køkkenet

Bordplade Køkken – Billige Bordplader Til KøkkenetEn af de helt store beslutninger når man står foran at skulle udskifte sit gamle køkken er valget af bordplade. Der er rigtig mange flotte modeller at vælge imellem og det kan derfor være et rigtig svært valg.

Skal du have en granit bordplade, en bordplade i træ eller vil du hellere have en køkken bordplade i laminat, så du slipper for vedligeholdelsen?

Uanset hvilken bordplade løsning du når frem til, så vil de fleste gerne have den billigst muligt og hvis ikke det var svært nok at vælge selve pladen, så kan prisjagten virkelig blive besværlig.

Den billige køkken bordplade

Når du har udvalgt hvilken køkken bordplade du gerne vil have, så vil du erfare, at denne bordplade ofte kun findes hos netop denne leverandør. Når man skal til at jage en billig køkken bordplade, så er det jo op af bakke lige fra starten.

Derfor vil det ofte være smartere, at få fat i et større udvalg af bordplader som man godt kan lide og så vælge ud fra prisen derefter.

Alternativt, så kan man naturligvis altid betale det bordpladen koster, men når det kommer til bordplader til køkkenet, så er der ofte store avancer på og derfor bør det altid være muligt på en eller anden måde, at få den ned i pris.

Bordplade og køkken montering

En rigtig god måde at spare penge på når du skal have en ny bordplade til et køkken er hvis du bestiller alting hos den samme leverandør.

Bordplade og køkken montering

Ofte vil de være til at handle med og om du får rabatten på bordpladen eller om det er på monteringen af køkkenet betyder i den sidste ende ikke så meget.

De billigste køkkenbordplader du kan få er dem der er lavet i laminat og med mindre, at du har set dig varm på en bordplade i ædel træ eller granit, så er der mange penge sparet allerede her.

Laminat køkkenbordpladen kan fås i mange forskellige farver, mønstre og tykkelser og lige bortset fra følelsen af træ eller sten, så vil det kunne være svært at se forskel.

Valget af en bordplade til et køkken er naturligvis en personlig sag, men hvis du vil spare penge så skal du være klar til at handle på prisen.

Der er ingen grund til at være urimelig, men når du ved lidt om hvad avancen er på et køkken, så har du ikke helt så svært ved at spørge efter et godt tilbud.

Granit Bordplade – Udvalg i Sten Bordplader

Granit Bordplade – Udvalg i Sten BordpladerI mange nyere danske køkkener er det blevet tæt på en standard at have granit bordplade. Okay, standard er måske så meget sagt, men i mange af de dyrere køkkener finder man enten en granitbordplade eller en bordplade i massivt træ.

Det gode ved granitten i forhold til en bordplade i træ er, at den ikke kræver helt så meget vedligeholdelse. Dermed ikke sagt, at den er vedligeholdelsesfri, for det er den bestemt ikke.

Af have en bordplade i sten har også nogle fordele i form af holdbarhed. Hvor bordplader i træ og laminat ofte kan gå hen og få ridser og skrammer, så skal der lidt mere til at lave mærker i granit.

Mørk eller lys granitbordplade

I og med granit er en sten, så er det ikke helt så let bare at få den til at se ud som man gerne vil have det. Dog har man en del valgmuligheder og blandt dem er muligheden for at vælge alt mellem en meget mørk bordplade til en meget lys bordplade.

Den mørke granitbordplade har den fordel, at man ikke helt så nemt ser snavset på den, men til gengæld vil kalk (som jo er hvidt) være væsentligt lettere at se end på de lyse granitbordplader. For de lyse gælder der naturligvis det modsatte.

Granit bordplader – polerede, sandblæste eller slebne

Producenterne arbejder hele tiden på at finde på nye og spændende måder til at gøre deres produkter interessante. Derfor har de blandt andet fundet på løsninger hvor de polerer granitten.

Granit bordplader – polerede, sandblæste eller slebne

Det giver et flot blankt look, men vil også kræve lidt ekstra vedligeholdelse for ikke at se snavset ud. Derudover findes der også en sandblæst granit bordplade som har et mere rustikt look. Snavset hænger lidt bedre fast, men til gengæld så ses det ikke helt så tydeligt.

Til sidst har producenterne også fundet på at slibe bordpladerne på en masse forskellige måder. Nogle af den kommer med helt lige kanter og har eventuelt en ekstra metalkant påsat, mens andre er slebet i en mere eller mindre rund form.

Hvilken granit bordplade som er den rigtige for dig vil være en individuel beslutning og jeg vil varmt anbefale, at du altid tager ud i butikkerne og ser og føler på de forskellige modeller.

Hvis du er rigtig heldig, så kender du måske nogen der har den samme type bordplade så du kan høre noget om deres erfaringer.

Når først granitbordpladen er købt og monteret, så ”fanger bordet” og du må leve med det valg du har gjort (eller punge ud med en masse ekstra penge). Så et grundigt forarbejde er altid givet godt ud.

Panasonic Varmepumpe På Tilbud

Panasonic Varmepumpe På TilbudHvis du har været på udkig efter en varmepumpe til dit hus eller sommerhus, så kan du næsten ikke have undgået at støde ind i modellerne fra Panasonic. Der er lige nu to store og populære leverandører på det danske marked.

Den ene er Toshiba og den anden er Panasonic. Der findes også flere andre leverandører, men de to har været gode til at markedsføre sig og at dele landet mellem sig.

At en Panasonic varmepumpe bliver installeret i så mange danske hjem skyldes naturligvis også, at mange installatører har et samarbejde med Panasonic og at de derfor anbefaler netop dette produkt.

Varmepumper fra Panasonic er ikke billige

Når man skal investere i en varmepumpe, så er der netop tale om en investering. For de fleste mennesker er det ikke et greb i lommen at hive 12-15.000 kroner frem til køb af varmepumpe og hos nogle leverandører kan monteringen komme oveni.

Derfor går der ofte også en del tanker forud for valget af en varmepumpe som en alternativ varmekilde. Det gode ved varmepumper er, at de leverer en rigtig god og billig varme og selvom installationen måske er dyr, så skal det meget gerne vise sig, at være en god forretning i det lange løb i form af besparelser på din normale varmeregning.

Luft til luft varmepumper på tilbud

Hos flere leverandører og installatører af varmepumper har man kunne mærke krisen kradse og derfor er der mange der er begyndt at reklamere med lidt billigere priser eller med at man kan få gratis montage med i købet.

Varmepumper fra Panasonic er ikke billige

Selvom det måske ikke er de store avancer der bliver hentet hjem når de sælger varmepumperne, så er det bedre at der kommer lidt penge ind, end at der slet ikke er noget at lave. Som køber af en Panasonic varmepumpe (eller Toshiba for den sags skyld) er det en super fordel.

Derfor er det også en god ide, at gå ud og købe varmepumpen nu hvor den er på tilbud i stedet for at sidde på hænderne og vente til at krisen er overstået og priserne igen er på vej op.

Når du er ude og forhøre dig hos de forskellige leverandører, så husk at spørge til Danmarkspumpen. Det er en speciel varmepumpe som er tilpasset det danske klima og som derfor kan give dig ekstra fordele.

Forhandleren kender helt sikkert til den og vil også gerne komme med mere deltaljerede omlysninger omkring den.