Stop Rygetrangen Med Hypnose

Stop Rygetrangen Med HypnoseDe fleste rygere ved godt selv, at det er hamrende usundt og ødelæggende at ryge og rigtig mange vil også meget gerne stoppe hvis det var muligt.

Desværre er det ofte lettere sagt end gjort, da det for mange er blevet til en vane og derfor noget der ikke bare kan brydes.

Derfor ser vi også at dem der vælger at gøre brug af rygestop hypnose ofte oplever nogle gode resultater, da hypnosen netop går ind og arbejder med vanerne og de følelser som hjernen har forbundet med det at ryge.

Rygning er en vane

Hvis du nogensinde har røget fast, så kender du sikkert godt til at det at ryge meget hurtigt bliver en vane. Man skal bare have en smøg mere, men man kan ikke rigtig forklare hvorfor.

Det er bare vigtigt at man få det. Udover at der er en kemisk påvirkning fra cigaretterne, så er der også påvirkningen fra hjernen. Når en coach eller terapeut med speciale indenfor hypnose og at hjælpe folk med at kvitte smøgerne går ind og hjælper rygere, så gør de det ved at få tingene far underbevidstheden frem.

Det lyder måske mystisk og farligt, men det er egentlig lige det modsatte. Det kan være en rigtig rar oplevelse og specielt på længere sigt.

Der skal noget i stedet for at ryge

Man kan ikke bare fjerne en vane uden at placere noget i stedet for, så derfor arbejdes der meget aktivt med hvilke alternativer der kan give dig den oplevelse og følelse du har fået gennem det at ryge.

Der skal noget i stedet for at ryge

Det kan være samvær eller en rolig og tryg fornemmelse. Alt sammen er i bund og grund kun fornemmelser og det er derfor noget man kan lære at kontrollere og styre.

Hvis du ryger meget lige nu så tror du måske ikke at det er muligt at komme til at slappe af uden cigaretterne, men hvis du er villig til at åbne op og tage imod behandlingen, så kan du opnå samme afslappede og rolige fornemmelse på mange andre måder.

Det største problem for mange rygere der vælger at prøve rygestop hypnose som en udvej er, at de ofte ikke er helt klart til at give slip eller ikke er helt klar til at åbne op overfor coachen.

Uanset hvor dygtig din vejleder måtte være, så kan han ikke tvinge dig mod din vilje og er du ikke selv klar, så får du ikke det ønskede resultat.

Der er mange historier om folk med gode resultater og som har kunnet leve røgfrit efterfølgende. Spørgsmålet er bare om du er klar til at tage i mod det.

Tandblegning Giver Et Pænere Smil

Tandblegning Giver Et Pænere SmilHar du nogensinde stået og kigget dig selv i spejlet og fokuseret på dine tænder? Hvis du har prøvet det, så er sandsynligheden stor for at du ikke var tilfreds med synet og at du gerne ville have, at dine tænder var lidt pænere.

Nogen vil gerne have deres tænder rettet ud og andre vil gerne have dem til at være mere hvide. Begge dele er muligt, men med mindre at dine tænder er kastet ind med en skovl, så vil en tandblegning være den procedure som giver det det bedste resultat for pengene.

Det er ikke for sjov at mange Hollywood filmstjerner bruger bunker af penge på at få bleget deres tænder.

Hvide tænder er en social fordel

Uanset om vi mennesker vil være ved det eller ej, så kan det ikke undgås at vi bedømmer hinanden på udseendet. Første gang vi ser en person, så kender vi dem ikke og har derfor kun udseendet at bedømme dem på.

Til gengæld tager det kun få minutter at danne sig en holdning og derfor vil et sæt grimme brune eller gule tænder kunne have en negativ effekt på hvordan andre mennesker opfatter dig. Og det er her at en tandblegning kommer ind i billedet.

Ved denne lille og hurtige kosmetiske behandling kan du få hvide tænder og derved gøre dig mere attraktiv i andres øjne.

Blegning af tænder er ikke dyrt

En ting er hvad andre mennesker synes om dig og vi kan alle godt blive enige om at de ikke burde dømme dig på om dine tænder er pæne og hvide eller ej, men vi kan ikke ændre fakta.

Blegning af tænder er ikke dyrt
Til gengæld så skal vi huske på, at vi ofte selv er vores egen værste kritiker og at vi også skal kunne lide det vi ser i spejlet hver eneste morgen.

En tandblegning er derfor langt mere værdifuldt for os selv, end for hvad andre mennesker måtte synes om os.Med mindre at du besøger celebrity tandlæger, så koster det at få bleget tænder ikke en herregård.

Det løber da op i nogle tusind kroner, men når man tænker på hvad folk bliver på frisører, hudplejeprodukter, ansigtsbehandlinger mv., så er det ikke en større udskrivning end så meget andet.

I dag er der rigtig mange tandlæger der kan lave en tandblegning og derfor kan vi også se, at priserne er faldet til et fornuftigt niveau hvor de fleste mennesker kan være med hvis de har lyst.

At mange så ikke overvejer muligheden for en tandblegning til at få gjort noget ved deres tænder er en helt anden sag.

Kvit Cigaretterne Med Hypnose Terapi

Kvit Cigaretterne Med Hypnose TerapiHvis du har fulgt med i medierne og har læst eller set omkring den effekt hypnose kan have på folk der gerne vil holde op med at ryge, så er du sikkert heller ikke i tvivl om, at det er en metode der har produceret fantastiske resultater på relativt kort tid.

Dermed ikke sagt, at rygestop hypnose er en vidunder kur, for det er det ikke. Der er også mennesker der stadig ryger efter at have været igennem en behandling, men for mange er det lykkedes at kvitte smøgerne efter en eller flere behandlinger.

Fjern vanen med at ryge cigaretter

Når en hypno terapeut begynder at arbejde med en person som gerne vil stoppe med at ryge, så handler det hele om at komme ind og arbejde med underbevidstheden hvor vanen omkring det at ryge gemmer sig.

Fordi mange mennesker har røget cigaretter i så langt tid, så er det blevet til en vane på samme måde som det er at børste tænder, Man tænker ikke længere over det og netop den del gør det kun endnu mere farligt, for det er sværere at komme af med en vane, end noget man vælger bevidst at gøre.

Rygestop terapi

Hvis du har prøvet alt mellem himmel og jord for at stoppe med at ryge, så kan det varmt anbefales, at du tager et forsøg med hypnose.

Rygestop terapi
Dog er det vigtigt, at du finder en terapeut som du føler at du kan stole på. Hvis ikke du har tillid til personen, så vil du ikke få ret meget ud af behandlingen. Det er vigtigt at der er tillid så du er klar til at ”give slip”.

Så lange du forsøger at bevare kontrollen, så kan terapeuten ikke komme ind og få løsning op hvor der er brug for det.Hvis du kender nogen i enten familie eller vennekredsen der har haft succes med rygestop hypnose, så tal med dem inden du går i gang.

Ikke nok med, at de kan fortælle dig mere om hvad du kan forvente dig, så er det også i stand til at henvise dig til den terapeut som har hjulpet dem. Ofte giver det allerede fra start en bedre troværdighed og hjælper dig til bedre at kunne give slip så du kan få stoppet din rygetrang.

Stoppe Rygning Ved Hjælp Af Hypnose

Stoppe Rygning Ved Hjælp Af HypnoseI løbet af de sidste 3-5 år har der været rigtigt meget skriveri i aviser og ugeblade omkring brugen af hypnose i forbindelse med at ville have hjælp til at kvitte cigaretterne.

I samme ombæring har der også været en del programmer i både dansk og udenlandsk tv og det ser ud til at rygestop hypnose er kommet for a blive.

Men hvad er det der gør at man kan stoppe rygetrangen ved hjælp af sådan noget som hypnose?

Stop rygning med hypnose terapi

Der er naturligvis ikke kun en enkelt grund til at det har været en stor succes at bruge hypnose til at hjælpe folk med at lægge cigaretterne på hylden.

Mange forskellige faktorer har spillet ind og der er også mange eksempler på at folk der har prøvet hypnosen, stadig ikke er stoppet med at ryge efter en end behandling.

Kort fortalt hjælper hypnosen dig til at udskifte de dårlige vaner i forbindelse med rygning med andre og sundere vaner. Men det virker kun hvis du er villigt til at slippe kontrollen.

Rygestop kræver vaneændring

Når noget er gjort så mange gange at du ikke længere skal tænke over det, så er det blevet til en vane og er flyttet fra at blive styret af din ”almindelige” hjerne til at blive styret af din underbevidsthed.

Rygestop kræver vaneændring
Normalt vil vi gerne have alle vores gode egenskaber til at blive styret derfra, da det gør os meget bedre. Men med rygning og specielt når vi gerne vil stoppe med at ryge, så bliver det kun sværere af at det hele styres fra underbevidstheden.

Det er derfor at hypnose kan gå ind og være en stor hjælp i forbindelse med at droppe rygningen. Ved at arbejde med underbevidstheden kan din rygestop coach hjælpe dig til at få de faktorer frem der gør at du ryger.

Dernæst kan I sammen arbejde på, at få skiftet de dårlige og destruktive vaner ud med andre og sundere vaner.

En dårlig vane kan kun fjernes ved at den bliver udskiftet med en anden vane, og det er netop derfor at der er så mange der mislykkes når de forsøger at stoppe med at ryge, fordi de kun forsøger at fjerne en dårlig vane men ikke samtidig at erstatte den med en ny og bedre vane.

Bedre Selvværd Er Noget Der Skal Trænes Op Dagligt

Bedre Selvværd Er Noget Der Skal Trænes Op DagligtDøjer du med dårligt selvværd eller er du deprimeret på grund at den kolde og mørke vinterperiode?

Hvis det er tilfældet, så vil du gøre dig selv godt ved at gå i gang med at foretage små daglige træningsøvelser der kan hjælpe dig til at få energien i vejret og humøret til at blive bedre.

Selvom det måske er mørkt udenfor, så kan man sagtens gå rundt med et smil på læben og der skal langt mindre til end ud tror. Personligudvikling og træning kan klares på få minutter hver dag.

Bøger om selvværd og personlig udvikling

En af de billigste og hurtigste måder at komme i gang med den personlige træning er ved at gå på biblioteket og låne nogle bøger om emnet.

Du kan enten selv gå på opdagelse (jeg kan anbefale Anthony Robbins, Zig Ziglar og Jim Rohn) eller spørge bibliotekaren om du kan få noget hjælp.

Der er hundredvis a bøger omkring personligudvikling, forbedring af selvværdet og andre former for mentaltræning.

Hvis du ikke er så meget for at læse, så findes mange af bøgerne også som lydbøger så du kan have dem med i bilen og toget eller når du er ude at træne. Lydbøger er specielt gode hvis du har en meget stram dagligdag og har svært ved at finde tiden.

Daglig mentaltræning er nødvendigt

Det sjove ved at begynde at læse om personlig udvikling, NLP og andre former for mentaltræning er, at man finder ud af, at det sjældent tager ret meget tid hver dag at forbedre en masse forskellige aspekter af sit liv.

Daglig mentaltræning er nødvendigt
Det kan lade sig gøre at bruge mindre end 10 minutter om dage og stadig opnå gode forbedringer hurtigt. Det springende punkt er blot, at du skal gøre der hver eneste dag uden undtagelse.

Du skal have det indarbejdet som et ritual du kan følge igen og igen indtil at din underbevidsthed bare udfører de positive handlinger uden at du behøver at tænke over det.

Desværre er der rigtig mange der går i gang med at arbejde på et bedre selvværd, men ofte ender det ud med at det løber ud i sandet fordi de ikke kunne tage sig sammen til de 10 minutter om dagen.

Selvom det måske lyder underligt at man ikke skulle have tid til at bruge 10 minutter om dagen, så er det desværre det der sker. Livet kommer i vejen for mange og intet ændrer sig når de bliver ved at gøre det de altid har gjort.

Infektion Med Candida Svamp

Infektion Med Candida SvampMere end 30% af befolkningen i den vestlige verden har på et eller andet tidspunkt haft en infektion som følge af en overstimulering af kroppens naturlige beholdning af Candida svamp.

Mange mennesker er stadig inficeret uden at vide det. Da Candida er en naturlig del af kroppen, så er det ikke nødvendigvis noget man skal være bange for.

Dog oplever mange som har et højt forbrug af antibiotika produkter, p-piller, steroider mv. at de får nogle af de mange Candida symptomer.

Dårlig kost fremmer Candida svamp

Candida er en svamp som findes i menneskets krop, men når denne får forbedret sine levebetingelser, så udvikler den sig til et problem med mange negative symptomer.

Udover indtagelsen af antibiotikum, så er e af hovedårsagerne til svampeinfektionerne en usund livsstil. Dårlig kost og mangle på motion kan hjælpe Candida til forbedrede levevilkår.

Blandt de store syndere er en høj indtagelse af raffineret sukker og store mænger af hvidt mel.

Til gengæld kan indtagelse af sund kost, vitaminer og mineraler, samt regelmæssig motion være med til at reducere eller normalisere mængden af Candida svamp i kroppen.

Hvilke problemer oplever man?

Hvis Candida svampen er overudviklet i kroppen, så kan man opleve utallige variationer af symptomer. Hvis du har mistanke om at du er inficeret, så er det altid en god ide at opsøge egen læge for at få taget en test.

fungos-large

Blandt de problemer mange oplever, er dårlig ånde, hvide belægninger i munden (tunge og kinder), udflåd og svamp i underlivet og menstruationsforstyrrelser.

Mere end 75% af danske kvinder har på et eller andet tidspunkt oplevet at have svamp i underlivet og i mange tilfælde har der været tale om en Candida svampeinfektion. Andre problemer er blandt andet også manglende sexlyst og problemer med at blive gravid.

Som nævnt er sund kost og motion en af de bedste forebyggende og helbredende metoder til at komme af med Candida svampen, men det er altid anbefalet at tale med sin egen læge hvis man oplever et eller flere af symptomerne ved Candida.

Candida Svamp – Problemer Med Candida Svampeinfektion ?

Candida Svamp – Problemer Med Candida Svampeinfektion ?Der er ikke særlig tit at vi hører noget i hverken TV eller aviserne omkring de mange problemer man kan have med Candida svamp.

En af grundene til det er muligvis at en Candida infektion ofte ikke er livstruende, men mere til gene og med nogle kedelige symptomer.

Ifølge statistikker har det dog vist sig at denne svampeform er særdeles udbredt og at cirka hver tredje person i den vestlige verden enten har eller har haft Candida parasitter i kroppen. Mange ved slet ikke at du har eller har haft det.

Hvad kan Candida svamp skyldes?

I den vestlige verden bliver der dagligt indtaget mere og mere kemisk fremstillet medicin og nogle af grundene til den store udbredelse af Candida er på grund af indtagelse af diverse antibiotika præparater, p-piller og steroider.

Men også helt almindelige ting som raffineret sukker og hvidt mel kan have en effekt på udbredelsen af svampeinfektionen.

Candida problemer

I sin naturlige form er Candida en naturlig del af den menneskelige krop, men hvis den bliver oversimuleret ved indtagelse af forkert og usund kost, så kan den udvikle sig til et problem.

Blandt andet udskillelsen af affaldsprodukter kan påvirke leveren da denne bliver sat på overarbejde.

Udover dette, så kan der være tale om en falsk produktion af østrogen som kan hæmme kroppens egen produktion og dermed forårsage uregelmæssigheder i pigers menstruationscyklus.

Andre symptomer på at du har Candida svamp i kroppen er ting som en følelse af beruselse (svampen kan producere etanol hvis kroppens sukkerniveau er for højt), dårlig ånde, infektioner i underlivet og reduktion af kroppens naturlige produktion af kollagen.

Hjælp til Candida svamp infektion

En stor del af problemerne med Candida skyldes indtagelse af den forkerte kost. Derfor er et af de bedste råd at besøge enten en kostvejleder, eller at begynde at spise sundere og eventuelt supplere kosten med kosttilskud i form af vitaminer og mineraler.

Candida problemer

Tal dog altid med en ekspert inden du begynder at eksperimentere med den slags. Er du hårdt ramt af Candida infektion eller hvis du har en ide om at du måske er smittet, så opsøg din læge og få ham til at teste dig.

Rygestop Hypnose På Nettet

Rygestop Hypnose På Nettet Der er rigtig mange mennesker der meget gerne vil stoppe med at ryge og derfor prøver de en masse forskellige ting for at komme af med afhængigheden.

Alt fra plaster til tyggegummi forsøges og få en del har det en positiv effekt. Men i forhold til den nyere behandlingsform med rygestop hypnose, så er plastre og tyggegummi ikke så effektivt.

Hvorfor virker hypnose til rygestop?

Hvis du selv ryger og har gjort det noget tid, så har du med stor sandsynlighed fået indarbejdet nogle vaner omkring din rygning.

Hvad enten det er altid at skulle have en smøg inden du går i seng eller umiddelbart efter du står op, så er det blevet til en vane som du næsten ikke kan slippe.

Hypnose i forbindelse med et rygestop går ind og arbejder med bevidstheden og med de vaner og ankre som den enkelte person har opbygget gennem sin tid som ryger.

For nogle mennesker er det let at give slip på gamle vaner og derfor også at holde op med at ryge, men for andre ligger vanerne med at tænde en cigaret så dybt, at det kræver en del mere arbejde for den der skal hjælpe med hypnosen.

Rygestop kræver hjælp

Du kender sikkert mange forskellige historier om mennesker der er stoppet fra den ene til den anden dag og ikke har rørt cigaretterne siden.

Rygestop kræver hjælp
Men hvis du læser artiklen her, så er du sandsynligvis ikke blandt dem. Nogen kan styre deres bevidsthed nemmere end andre og for dem hvor den del ikke er så let, så kan det være fordelagtigt at søge hjælp hos en rygestop ekspert.

Inden du beslutter dig for hvem der eventuelt skal forestå hypnosen og arbejder med dig og dit rygestop, så er det vigtigt, at du finder en person som du føler at du kan stole på og som du har fornemmelsen af er dygtig.

Hvis ikke begge disse ting er på plads, så vil du sjælden give nok slip på selvkontrollen og derfor vil hypnotisøren have meget svært ved at nå dybt nok ind til at de kan få dig til at give slip og skifte de gamle vaner ud.

Så indtil du finder en person som du følger dig 100% tryg ved, så brug hellere tiden på at lede videre end på at håbe på at det går (med de omkostninger til følge som det nu kræver).

Rygestop med hypnose er effektivt hvis forholdende og trygheden er tilstedet. Ellers virker det ikke bedre end de andre løsninger der findes på markedet.

Aloe Vera Drik – Aloe Vera Plantens Gode Egenskaber

Aloe Vera Drik – Aloe Vera Plantens Gode EgenskaberNår man taler omkring Aloe Vera eller alle mulige andre former for ”natur medicin”, så skal man passe meget på hvad man siger.

Dette gælder jo specielt når man har et økonomisk motiv, fordi det er ulovligt at love at f.eks. en drik med Aloe Vera kan have en masse gode egenskaber og helbredende effekter for menneskets krop.

Heldigvis er det ikke (så vidt jeg ved) ulovligt at fortælle om sine egne erfaringer med at drikke en Aloe Vera drik når man samtidig ikke har nogen form for økonomisk bagtanke.

Den helende Aloe Vera plante

På trods at diverse danske regler om alverdens ting, så er der ikke ret mange mennesker der har været i kontakt med en eller anden form for Aloe Vera som er et sekund i tvivl om den helende og lindrende effekt som saften fra disse blade kan give.

Specielt har du måske prøvet at brænde dig på enten en kogeplade eller måske på ild og har efterfølgende smurt enten en Aloe Vera gel eller creme på det sted hvor du har brændt dig.

Ikke nok med at du oplever en øjeblikkelig lindrende effekt, så har mange også oplevet at der ikke efterfølgende kom et ar.Man kan naturligvis altid komme og argumentere for at arret ikke var kommet alligevel og det kan jo ikke bevises eller afvises.

Men personligt tager jeg aldrig chancen og smører altid Aloe Vera på hvis jeg brænder mig. Blot for at være på den sikre side.

Aloe Vera drik til indre linding

I forbindelse med diverse maveproblemer, så har jeg drukket en Aloe Vera drik som har haft en helende eller lindrende effekt (afhængigt af hvad man vil kalde det) på min mave.

Aloe Vera drik til indre linding
De fleste mennesker der har ondt et eller andet sted, skal ikke gå ret lang tid for de er villige til at prøve en masse forskellige ting for at få smerterne til at gå væk.

Sådan har jeg det også og da jeg ikke ønsker at ”dræbe” alting med Pinex og lignende præparater, så prøvede jeg at drikke flydende Aloe Vera.

For mit vedkommende tog det kun en enkelt dag inden jeg havde det meget bedre og hver gang jeg har oplevet en lignende smerte i maven, så har jeg kunne løse det på samme vis.

Det er naturligvis ikke sikkert, at det kan virke for dig, men da de fleste er enige om at Aloe Vera er lindrende, så skulle det da være underligt at det kun virker udvendigt og ikke indvendigt, skulle det ikke?

Kognitiv Psykolog – Opnå Gode Resultater Med Kognitiv Terapi

Kognitiv Psykolog – Opnå Gode Resultater Med Kognitiv TerapiDet er blevet mere og mere populært at benytte kognitiv terapi når man ønsker at ændre sin nuværende situation.

Grunden til at populariteten er steget er fordi det har vist sig at være en meget effektiv behandlingsform som flere og flere mennesker nyder godt af.

Det gode ved den kognitive terapi er, at den ikke kun kan bruges på de almindelig kendte psykiske lidelser, men også til personlig udvikling og andre former for præstationsfremmende adfærd.

Vælg en kognitiv psykolog

At en terapiform giver gode resultater er ikke kun et spørgsmål om formen, men også omkring den terapeut der assisterer dig i udviklingen.

Det anbefales derfor altid at vælge en kognitiv psykolog med længere erfaring indenfor denne terapiform.

Dermed ikke sagt at andre psykologer eller folk der er relativt nyuddannede ikke også kan skabe gode resultater, men hvis du ikke har nogle anbefalinger med fra nogen du kender, så er det bedre at vælge det sikre.

Den kognitive terapi

Når du arbejder med en kognitiv psykolog, så vil hele processen handle om at ændre din måde at se verden på. Vi har alle vores egen opfattelse af hvordan tingene er og ud fra denne opfattelse dannes vores virkelighed.

Den kognitive terapi
Uanset om det er ”rigtigt” eller ”forkert” så er vores egen virkelighed den vi lever i og det er den der skal ændres hvis vi ønsker at leve på en anden måde. Det er den proces som kognitive psykologer hjælper dig med gennem flere sessioner.

Der er ikke noget facit på hvor lang tid du skal bruge på at ændre din opfattelse af virkeligheden til en der passer bedre til dine mål.

Mange ting spiller ind og hvis du er meget fast forankret i din nuværende virkelighed og har svært ved at give slip og vende tingene på hovedet, så kan processen godt tage noget tid.

Når du er i kognitiv terapi så vil du altid kunne tale med psykologen om processen og hvordan han/hun ser på tingene og dermed opnå en bedre forståelse for hvordan og hvornår du kan forvente at komme frem til dine mål.

Kognitiv coaching er blevet “almindeligt” og er noget som kan give dig rigtig gode langsigtede resultater.