Udsalg På Reima Flyverdragter

Udsalg På Reima FlyverdragterNår man skal købe flyverdragter til sine børn så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse og specielt hvis man gerne vil have at de skal have et par stykker så de har noget af skifte med når den ene bliver vasket.

Synes du så samtidig, at det skal være lidt moderigtige flyverdragter som skal hedde noget specielt (f.eks. Reima eller Molo), så kan du nemt lægge en del ekstra til den samlede pris.

Ikke at du skal købe billige flyverdragter af den grund, for der kan være mange fordele i at købe noget i en god kvalitet og som kan holde længe.

Udsalg på flyverdragter sparer dig penge

De fleste forældre er allerede meget opmærksomme på, at tøjet til deres børn er en stor post på budgettet og hvis de ikke ligefrem vader rundt i penge, så er udsalg noget der bliver lagt mærke til.

Mange børnetøjsbutikker holder jævnligt udsalg og omkring jul og ind i starten det nye år er der gerne mange af slagsen. Det er også netop tidspunktet at anskaffe en flyverdragt, men det er vigtigt at man holder sig til.

Du er jo ikke den eneste forældre der har fået den tanke og hvis du venter for længe med at reagere, så er alle de bedste varer og de mest almindelige størrelser udsolgt.

En Reima flyverdragt er et fint valg

Uanset om du er til Molo eller Reima flyverdragter (eller for den sags skyld en helt tredje af top producenterne), så er de alle gode og solide valg. Hver flyverdragt har sit eget image og hvad du helst vil have at dine børn signalerer, er jo en smags sag.

En Reima flyverdragt er et fint valg

Reima er en blandt flere der er kendt for at lave gode og solide flyverdragter som også ser godt ud. De fleste af deres modeller er forstærket på både knæ, albuer og numse så børnene ikke har slidt dem i stykker efter at have kravlet rundt på jorden en enkelt eller to gange.

Samtidig er flere af deres modeller også designet så de kan ånde og dermed hjælpe med til at barnet ikke kender fugtig rundt og risikerer at blive syg af det.

Reimas flyverdragter er ikke de billigste på markedet og hvis du har mulighed for at finde nogle modeller der sælges på udsalg, så kan der sagtens være en del penge at spare. Er du super heldig så finder du et ophørsudsalg hvor der er 50% eller mere at spare. Så begynder det pludselig at lige noget.

Svært Ved At Finde Flyverdragt Udsalg?

Svært Ved At Finde Flyverdragt Udsalg?Man skulle måske tro at det var let i disse krisetider at gøre en god handel og at der byrde være udsalg og tilbudsvarer overalt.

Der skrives dagligt om konkurser i aviserne, så hvorfor er det ikke lige til at finde et flyverdragt udsalg når man har brug for det?

Der er nok ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, men vi kan i det mindste give dig et par gode råd så du kan spare nogle penge næste gang du skal ud og købe en ny flyverdragt.

En billig flyverdragt pris kan forhandles

I rigtig mange byer i og omkring Storkøbenhavn, der forstår folk ikke at forhandle om prisen og selv ikke når de er ude og købe børnetøj. Og det er virkelig ærgerligt, for der kan være rigtig mange penge at spare på både flyverdragter og alle mulige andre typer børnetøj.

Når der skal forhandles en god pris, så er det noget der kræver lidt øvelse og lidt evner. Det er næsten altid muligt at få rabat, men det skal gøres på den rigtige måde og derfor kan det være en god ide at starte med at tage på et loppemarked og øve sig.

Det koster ikke noget og det kan være rigtig sjovt og betyde, at du aldrig mere kommer til at betale fuld pris for noget som helst.

Flyverdragt udsalg i aviser og reklamer

Hvis du ikke er så meget for at lære at handle om prisen, så er alternativet at vente på at der kommer udsalg på de ting du gerne vil have.

Flyverdragt udsalg i aviser og reklamer
Hvis der skal spares penge på en flyverdragt, så skal du enten vente på at der lanceres et udsalg, eller alternativt skal du lede efter og du kan købe en brugt model.

I rigtig mange tilfælde vokser børn ud af tøjet inden du har slidt det ret meget og hvis du er lidt vaks så kan du sagtens findes næsten nye flyverdragter på online auktioner eller på et sted som den blå avis.

Sælgeren har ikke længere noget at bruge flyverdragten til men i stedet for at smide den ud, så kan de få lidt for den. Du kan til gengæld spare måske 50% eller mere på en næste ny model og i sidste ende får alle det de gerne ville have.

Så hvad venter du på? Det er bare om at komme i gang med at lede.

Reima Flyverdragt Udsalg

Reima Flyverdragt UdsalgDer findes rigtig mange forskellige flyverdragter til børn og der er mange holdninger til hvad der er det bedste mærke og hvilken flyverdragt der er den pæneste til børn.

Nogle forældre hælder mest til Molo flyverdragten, mens andre hellere vil have Reima flyverdragten.

Smag og behag er forskellige og det er svært at diskutere. Uanset om det er Molo eller Reima, så er alle enige om, at det er sjovere at handle hvis man kan finde et flyverdragt udsalg.

Find et Reima flyverdragt udsalg

Den nemmeste måde at få fat i en flyverdragt i mærket Reima til en billigere pris, er ved at holde godt øje med reklamerne fra de børnetøjsbutikker hvor man ved, at Reima flyverdragterne bliver solgt.

Hvis du ikke gå så meget op i hvilket mærke det er, så kan du altid bare holde øje med tilbudsaviserne for alle børnetøjsforretningerne.

Problemet kan dog være, at hvis du har brug for en god pris på en flyverdragt lige nu, så er det ikke en mulighed at vente på at der kommer et tilbud.

Skab en billig pris på en Reima flyverdragt

Hvis der ikke er et udsalg i nærheden eller at du ikke lige var opmærksom da udsalget kørte, så har du altid muligheden for at forsøge at forhandle dig til en bedre pris.

Uanset om det er Molo eller Reima flyverdragter du er interesseret i, så skader det aldrig at gå ned i din lokale butik og se om du kan slå en god handel af. En mulighed er, at forsøge at få mængde rabat, men du kan også se om du kan få 10-15 % rabat på en enkelt ting.

Avancen på tøj er gerne 100-300 % så du skal ikke have det dårligt med at forsøge at skaffe dig selv en lidt bedre pris. Det værste der kan ske er, at du får et nej.

Hvis du er ude i god tid, så kan du også altid få tingene billigere end hvis du er ude i sidste øjeblik. Køb f.eks. tøjet lige når næste sæsons tøj kommer frem.

Så skal der ryddes op i lagrene og det gør ofte, at det er lettere at få prisen ned. Det behøver ikke være så svært at finde et godt flyverdragt tilbud.

Hvilke modeller sælger Reima

Hvis du har besluttet dig for at det er en flyverdragt fra Reima du skal ud og anskaffe, så er du nået et godt stykke af vejen, men da Reima nok er en af nordens største producenter, så har de ikke mindre end 37 forskellige modeller at vælge imellem.

Da det vil være alt for omfattende at gå igennem dem alle i detaljer, så vil vi blot vise et par enkelte variationer herunder og knytte nogle ord til hver enkelt.

Reima Mustikka FlyverdragtMustikka flyverdragt
Flyverdragten med navnet Mustikka kan fås i 7 forskellige farver (4 mørke nuancer og 3 rødlige nuancer). Alle farverne kan ses på Reimas hjemmeside.

Den vejledende pris på denne flyverdragt er 799 kroner, men vil naturligvis afhænge af den butik hvor du finder den.

Størrelserne går fra 74-98 og så kan den tørretumbles.Som særlige fordele kan blandt andet nævnes, at den har mange reflekser og har aftagelig hætte hvor du kan skrive dit barns navn.

Derudover er der en speciel siddepude på bagdelen. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Juniper FlyverdragtJuniper flyverdragt
Det særlige ved Juniper flyverdragten er, at den kommer i nogle meget opsigtsvækkende mønstre. Der findes 4 forskellige varianter (2 til piger og 2 til drenge).

Pigemodellerne er med blomster, mens flyverdragterne til drengene er nogle små figurer.

Den vejledende pris for Juniper modellen er 899 kroner, men igen afhænger det naturligvis af hvor du vælger at købe den. På tilbud skulle du gerne kunne spare et par hundrede kroner.

Størrelserne går fra 74-98 og modellen kan tåle af komme i tørretumbleren.Som særlige fordele kan nævnes, at der er tapede sømme og at der er to lange lynlåse foran på flyverdragten. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Opacus FlyverdragtOpacus flyverdragt
Flyverdragten med navnet Opacus kommer i 6 flotte og varierende farver. Alt fra en helt hvid flyverdragt til en mørkeblå og med et flot mønsker på brystet og det venstre ben.

Den vejledende salgspris er 599 kroner og er derfor en af de billigere flyverdragter i sortimentet.

Den fås fra størrelse 50-74 og er derfor beregnet til de helt små børn. Den har to lange lynlåse foran så det er lettere at få dit barn ud af den og der er ligeledes aftagelige fodstropper.

Billedet på brystet er af små kaniner. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Reima Buckthorn FlyvedragtBuckthorn flyverdragt
Buckthorn flyverdragten er en af Reimas topmodeller og den fås i 5 forskellige farvekombinationer. En pink version til pigerne, blå versioner til drengene og to varianter der kan bruges til begge køn.

På grund af den avancerede teknologi der er lagt i denne model, så er den vejledende udsalgspris 999 kroner.

Størrelserne går fra 74 til 98 og indeholder blandt andet både knapper og lynlås som lukningsmekanisme. Der er lynlås på lommerne, kunstig pels i halsen og flere forskellige reflekser rundt om på dragten så dit barn lettere kan blive set når det er mørkt.

Derudover er der benyttet både Play Layers, Reimatec og Thinsulate teknologi. Vil du læse mere om denne model, så kan du gøre det ved at klikke her.

Hvilke forretninger sælger Reimas flyverdragter

Uanset hvor du bor i landet, så vil du helt sikkert kunne finde en forhandler af disse flyverdragter indenfor en rimelig afstand af din bopæl.

Hvilke forretninger sælger Reimas flyverdragter

På Reimas hjemmeside kan du finde en meget smart søgefunktion som lader dig indtaste land og by, hvorefter du bliver præsenteret med en liste af forhandlere.

Det er dog ikke alle forhandlerne som du kan finde online og leder du efter et flyverdragt udsalg, så kan du blive nødt til enten at ringe rundt til de fysiske butikker eller alternativt tage forbi dem og se om de har nogle gode tilbud.

For at du ikke skal gå helt tomhændet herfra, så kommer her en lille liste over nogle af forhandlerne i de største danske byer. Bemærk, at listerne ikke er udtømmende.

København

 • Boutique Minnie – Sølvgade 3, 1307 København K
 • Katrin Design – Frederiksborggade 29, 1360 København K
 • Magasin – Kongens Nytorv 13, 1095 København K
 • Quickstep – Købmagergade 62, 1150 København K
 • B & B Compagny – Nørre Alle 1, 2200 København N
 • Magasin Fields – Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S
 • Sport-Master Fisketorvet – Fisketorvet, Butik 245, 2. sal, 1560 København V
 • Alma & Anton – Østerbrogade 154, 2100 København Ø

Aalborg

 • Abra Cadabra – Bredegade 5, 9000 Aalborg
 • Fa. Salling – Nytorv 8-9, 9000 Aalborg
 • Seeds, Mini Dress Aalborg – Slotsgade 2, 9000 Aalborg
 • Babysam Aalborg – Østeraa 6, 9000 Aalborg C
 • Intersport B. Sport – Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Århus

 • Magasin – Immervad 2-8, 8100 Århus
 • Babysam – Silkeborgvej 39, 8000 Århus C
 • Fa. Salling – Søndergade 27, 8000 Århus C
 • Kære Børn – Østergade 42, 8000 Århus C
 • Sport-Master Bruun’s Galleri – M.P. Bruuns Gade DK, 8000 Århus C
 • Sport-Master Stor Center Nord – Finlandsgade 17, 8200 Århus N.

Odense

 • Magasin – Vestergade 20, 5100 Odense
 • Babysam – Vesterbro 19, 5000 Odense C
 • Bukselommen – Skibhusvej 93, 5000 Odense C
 • Seeds, Mini Dress – Klaregade 5, 5000 Odense C
 • Babyvest – Tagtækkervej 8, 5230 Odense M
 • Babysam – Rosengårdcentret, 5220 Odense SØ
 • Ønskebørn – Åbrækvej 101, 5220 Odense SØ

Har du tilføjelser, rettelser eller er du bare faldet over et rigtig godt sted hvor det er muligt at købe billige Reima flyverdragter på udsalg, så hører vi meget gerne om det i kommentarerne herunder.

Vinteren Er Kold Og den Varer Ved

Vinteren Er Kold Og den Varer VedDanmarks Meteorologiske Institut advarer mod, at vinteren kommer til at vare meget længe og hvis du ikke allerede nu har fået købe varmt tøj til dine børn, så er det nok en god ide at få det gjort.

Lige nu ser vi flere steder, at der er Molo flyverdragter på udsalg og at der kan være rigtig mange penge at spare hvis du bruger lidt tid på at lede efter gode priser.

Hvorfor flyverdragter fra Molo?

I bund og grund er det ikke nødvendigt, at gå ud og købe mærketøj til dine børn. I de fleste tilfælde (i hvert fald så længe de går med flyverdragt), så er det ikke helt så væsentligt for dem hvad deres tøj hedder.

Hvis du spørger dem om det skal være tøj fra Molo eller om det skal være tøj fra H&M så spiller det normalt ikke den store rolle. Hvis bare det er pænt, så er de glade.

Men hvis mærket ikke er vigtigt og børnene er glade hvis bare flyverdragten er pæn, hvad er det så der er vigtigt når man skal ud og investerer i sådan en?

En god varm flyverdragt

Uanset hvilken flyverdragt du vælger at gå ud og købe, så er det vigtigt at du sørger for at den er varm.

Dernæst er det væsentligt, at den er så vandtæt som muligt, da børn elsker at lege med vand, sand og jord. Selvom den er varm, så vil en våd flyverdragt stadig kunne gøre dine børn meget syge.

En god varm flyverdragt
Men selvom den er vandtæt, så er det vigtigt at den også kan ”ånde”. Når børn leger rundt så sveder de og hvis ikke varmen og sveden kan komme væk, så bliver de fugtige og kan blive syge af det.

Hvis du kan finde en dragt som dit barn vil have og hvor der er sat ekstra polstring på knæ, albuer og bagdel, så er det en klar fordel. Det er oftest der, at flyverdragter bliver slidt og våde, så jo bedre du kan beskytte dem på forhånd, jo mindre skader og sygdom vil du opleve.

JRY72NCKWPBQ

UV badetøj til børn: Udsalg og tilbud

UV badetøj til børn: Udsalg og tilbudDe senere år har forskellige producenter af børnetøj tilbudt noget så smart som badetøj, der har en indbygget solbeskyttelse, det såkaldte uv-badetøj.

Fordelen er den åbenlyse, at man slipper for at smøre børnene ind i sololie, hvilket mange forældre vil have oplevet som et problem på de varme dage i vandkanten.

Priserne varierer meget, og vi skal i det følgende se på hvor man kan finde uv badetøj på udsalg. Der vil også være links til blogs, hvor man kan få gavn af andre forældres erfaringer.

Uv-badetøj fås både som heldragt og som to delte sæt. Priserne svinger mellem ca 130 og 500 kroner, og der er både relativt ukendte mærker og velkendte mærker som bl.a. Hummel og Danefæ på markedet.

Hvor kan man få uv badetøj på udsalg

UV badetøj til børn - Udsalg og tilbudVi skal nu se nærmere på nogle webshops, der giver gode tilbud på uv badetøj i god kvalitet.

På webshoppen www.troldeborn.dk har de for øjeblikket udsalg på Mala uv-badetøj, hvis Oceanna-dragt der normalt koster 319 kroner, kan fås til kun 250 kroner.

www.solbutikken.dk finder man en pink Sunblock Leisure heldragt til 179 kroner, nedsat fra 299 kroner.

Prismæssigt kan en svømmebluse fra www.netfiluren.dk godt være med, man finder således en Banz UV50+ svømmebluse til kun 165 kroner i denne shop, der også har solhatte og solbriller blandt andet.

Netfiluren samarbejder i øvigt med Kræftens Bekæmpelse, og virker som et godt og seriøst sted at finde sit UV-svømmetøj. På www.notanshop.com finder man et pænt udvalg i prislejet mellem 130-500 kroner, og der tilbydes gratis fragt ved køb over 500 kroner.

Badetøj beskytter desværre kun kroppen, men det er der heldigvis også råd for. Hos webshoppen Faktorfobi kan du finde solhatte til børn i mange spændende variationer. De kommer både med og uden strop.

Hvad siger andre forældre

Nu er der jo ingen grund til at gøre de samme fejl som andre har begået. Og på de to links nedenfor kan følge forældre der debatterer nytten af UV-badetøj.

Badetøj til børn med UV beskyttelsePå www.min-mave.dk/debat/baby/thread-1891346.htm anbefales mærker og der drøftes priser.

På www.mor-far.dk/forum/showthread.php?t=13107 drøfter nogle brugere om UV badetøj er bedre end at smøre sine børn ind i sololie.

At dømme efter brugerne på www.min-mave.dk/debat/baby/thread-1928417.htm kan Hummels uv-badetøj anbefales som et godt produkt af høj kvalitet.

Det nyttige ved disse forummer er at man gratis kan oprette en profil, og dele sine erfaringer med andre. Oftest er brugerne yderst flilnke til at besvare spørgsmål, så her kan man få svar på det meste.

Debatten om UV Badetøj

Der har været en del debat om hvorvidt UV badetøj nu også lever op til det der loves, specielt efter Søndagsavisen for et par år siden kunne vise at man kan ligeså godt kunne give sit barn en t-shirt på, da den beskytter lige så effektivt mod solen.

Debatten om UV Badetøj

Siden har Teknologisk Institut arbejdet med en international certificering, som er forbrugernes garanti for at uv-badetøjet faktisk virker efter hensigten. Den hedder uv-801 standarden, og du kan læse mere om den her www.teknologisk.dk/laboratorier/26093

Så jo, uv-badetøj er en god løsning, men man bør jo kun købe produkter der har ovennævnte certificering. Det er dog ikke en certificering som markedsføres særlig meget af producenterne, så spørg dig for inden du vælger at købe.

Der findes ikke en liste over hvilke mærker der er certificerede, så som forbruger er man tvunget til selv at skaffe sig denne oplysning. Men er der nok der spørger, vil producenterne nok snart se fordelen i at markedsføre de certificerede mærker mere åbenlyst.

Udsalg Danefæ flyverdragt

coldSelv om det danske vejr ikke altid indbyder til det, så er det sundt at opholde sig udenfor, uanset om man er voksen eller barn.

Børnenes hverdag i daginstitution byder da også på en del timer brugt udendørs, hvad enten det er for at lege i sandkasser eller udforske biller og snegle i skovbunden.

Men glæden forsvinder hurtigt, hvis barnets flyverdragt ikke kan holde fugten ude, eller hvis blæsten kryber ind og får barnet til at fryse.

Men når man som voksen står og skal vælge den helt rigtige flyverdragt kan man let blive forvirret over det store udbud af flyverdragter der findes på markedet, for hvordan finder man den bedste flyverdragt til prisen?

Hvordan man vælger en god flyverdragt

Udsalg Danefæ flyverdragtI første omgang er det en god ide helt at se bort fra prisen, for det har vist sig i flere tests – som man kan finde links til sidst i denne artikel – at den dyreste sjældent er den bedste, og den billigste er sjældent den dårligste.

I stedet skal man se på fire faktorer og først og fremmest flyverdragtens åndbarhed.

Åndbarhed fortæller om barnet kan komme af med sveden i flyverdragten, for kan de ikke det, så køles sveden ned og giver risiko for forkølelse. Desuden vil barnet komme til at fryse og have mindre glæde af den udendørs leg.

En god flyverdragt skal også kunne holde hele den kolde tid, så man ikke skal ud og købe en ny inden det gode vejr vender tilbage. Så holdbarhed er et andet vigtigt punkt at se efter inden man vælger.

Når børn leger, foregår det ofte siddende, og når jordbunden er fugtig, risikerer man at vandet trænger ind til tøjet, hvis ikke dragten er tilstrækkelig vandtæt.

Da det danske vejr som bekendt har tendens til at bryde ud i pludselige regnskyl kommer man ikke uden om, at det er vigtigt at købe en flyverdragt, der er så vandtæt som overhovedet muligt.

Det sidste vigtige punkt der skal nævnes er slidstyrke, så man ikke risikerer at grene eller plasticskovle river flænger i dragten. Udover disse fire punkter kan det være en god ide at vælge en flyverdragt der er tynd, så barnet kan bevæge sig så frit som muligt.

Af og til kommer man ud for at dragten skal vaskes og være klar til dagen efter og derfor kan det være praktisk med en model der kan klare en tur i tørretumbleren. Det er ikke alle modeller der kan det, men der findes nogle på markedet der giver den mulighed.

Danefæ flyverdragter

Danefæ er et dansk mærke, der startede med at designe farverige regnfrakker tilbage i 2006, og de har siden udvidet sortimentet så de i dag leverer alt fra undertøj over flyvedragter til sutsko.

Gennemgående for Danefæs produkter er de iøjnefaldende farver og sprælske design. Man får dog ikke kun et spændende design for flyverdragterne fra Danefæ har også høj kvalitet hvad angår de fire punkter vi kiggede på ovenfor.

Den eneste indvending der er værd at nævne er, at Danefæ flyverdragter ikke kan tørretumbles. De anbefaler selv, at man centrifugerer en ekstra gang og så hænger dragten på radiatoren, så skulle den være klar til næste morgen.

Nu afvejer man jo ofte pris og kvalitet når man skal betale penge for en vare, så nedenfor har vi nogle links til webshops der fra tid til anden har udsalg på Danefæ flyverdragter. Derudover kan du også finde et link til en oversigt over fysiske butikker, der sælger Danefæ-produkter.

Spændende sider

Vil man læse mere om hvilke flyverdragter der er de bedste til prisen, kan man på http://sondagsavisen.dk/multimedie/42769109.pdf (pdf dokument) finde en test af 8 kendte mærker, som Søndagsavisen står bag.

Spændende sider

Politiken laver som regel også en årlig test af flyverdragter, men de står også bag en række gode råd om køb af flyverdragt, som kan læses her:

http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/familielivguider/ECE1080578/saadan-vaelger-du-en-god-flyverdragt/

Der er også en mængde blogs, hvor man kan udveksle gode råd om alt der har med børn at gøre. En af de bedre er www.juniorbusiness.dk og hvis man har børn i 0-2 års alderen kan man benytte sig af www.babybusiness.dk.

På begge blogs kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, så man løbende holder sig opdateret med hvad der sker derinde, eller man kan oprette en profil og få sine spørgsmål drøftet af forældre der har stået i samme situation.

Vil man se nærmere på Danefæ flyverdragter, så kan man finde gode tilbud på blandt andet:

Men der sker meget på nettet, så det er en god ide at lave en Google søgning og sammenligne priser på disse webshops. Vil man besøge Danefæs hjemmeside kan den findes her:

www.danefae.dk

Hælder man mere til at besøge en fysisk butik hvor barnet kan afprøve dragten inden køb, så finder man en liste over butikker, der forhandler Danefæ tøj ved at følge dette link:

http://www.scherning.dk/DK_forhandlere.pdf (pdf dokument)

Udsalg Ver de Terre flyverdragt

Udsalg Ver de Terre flyverdragtVer de Terre er et dansk designermærke, som producerer overtøj til børn, og har gjort det siden 1993.

Vi behøver næppe fortælle forældre om, hvor vigtigt det er at deres børns overtøj kan holde både regn, sne, slud og blæst ude i det omskiftelige vejr børn færdes i.

Derfor vil vi denne artikel se lidt nærmere på hvad man kan forvente af et stykke kvalitetsovertøj til børn, og til sidst kan man finde henvisninger til nogle webshops, der har gode tilbud på Ver de Terre produkter.

Flyverdragt af god kvalitet

En flyverdragt skal helt enkelt gøre to ting: Den skal holde kulden ude og varmen inde.

Og så er der egentlig en tredje ting den også skal kunne, nemlig sørge for at barnet kan komme af med den sved eller fugtighed kroppen afgiver under leg, det kaldes for dragtens åndbarhed.

Det er klart, at det materiale der bruges til flyverdragtens inder- og yderside er altafgørende for om barnet kan holde varmen i al slags vejr.

Ver de Terre bruger som udgangspunkt to materialer til at gøre deres overtøj varmeeffektivt, nemlig Thinsulate og Thermolite som de fleste vil kende som gode og effektive materialer.

Der er mange forskellige måder at lave en god, vandafvisende yderside på, nogle er gode, andre dårlige. Vi kender vel alle fornemmelsen af at gå i en regnfrakke, og i det øjeblik solen viser sig, begynder kroppen nærmest at koge.

Det skyldes at regnfrakkens gummi godt nok holder vandet ude, men det holder også varmen inde, og er derfor en dårlig løsning til et produkt som en flyverdragt, som skal fungere både i svagt solskin og frostvejr.

Den måde Ver de Terre har løst problemet på, er ved at laminere alle deres overtøjsprodukter på bagsiden med en membran, der selvfølgelig er vandtæt, men som også tillader huden at ånde.

Endelig er det en god ide at undersøge flyverdragtens slidstyrke, samt om syningerne er svejsede og skærmede – hvilket er den bedste løsning.

Ver de Terre oplyser på deres hjemmeside at de har fjernet alt løsthængende såsom snore fra deres produkter, hvilket giver sikkerhed for at barnet ikke pludselig hænger fast i et eller andet.

Hvor finder man udsalg på Ver de Terre flyverdragter

www.verdeterre.dk kan man finde forhandlere af mærket, og er der en butik i nærheden kan man jo tage en snak med dem dernede, om Ver de Terre er det rette produkt til det behov man har.

Hvor finder man udsalg på Ver de Terre flyverdragter

Derudover er der også internettet, der bugner af webshops der tilbyder børnetøj.

To af de steder hvor der er penge at spare er hos www.finurlig.dk eller www.katholt.dk. Begge tilbyder gode besparelser på blandt andet Ver de Terre.

På www.smaahjerter.dk/VerDeTerre kan man tilmelde sig et nyhedsbrev og deltage i konkurrencer løbende og desuden kan man besøge deres Facebook-profil via hjemmesiden.

På denne Facebookside kan man få adgang til tilbud der kun annonceres der, og det sker fast hver onsdag klokken 10 og klokken 17. Disse tilbud gælder kun til morgenen efter, så det er med at være hurtig.

Hvis økonomien er lidt stram kan man hos Smaahjerter endda vælge at udskyde betalingen til efter man har modtaget børnepenge. Det giver en god mulighed hvis man mangler en fornuftig jakke, der passer til vejret men ikke har pengene lige her og nu.

Til sidst skal nævnes, at nettet i øvrigt er alle tiders sted at dele erfaringer med andre fædre og mødre. Hvorfor begå de samme fejl som de begik, når man kan tilmelde sig et online-forum, hvor deltagerne er ivrige efter at dele viden?

Her skal blot linkes til et enkelt forum, nemlig www.altomboern.dk, men der er flere gode derude så fortsæt endelig jagten.

Vinterjakker til mænd – lune tilbud i en kold tid

Vinterjakker til mænd – lune tilbud i en kold tidNår temperaturen daler og dagene bliver kortere, så er det blevet tid til at finde vintertøjet frem. Allerede i efteråret kan der blive brug for vintertøjet og en varm vinterjakke.

Hvis din jakke fra sidste år er blevet for slidt, eller du bare har lyst til en ny jakke til garderoben, så følg vores råd om hvor du kan gøre en god handel.

Der findes mange forskellige typer jakker og frakker, og det er vigtigt at få valgt den rigtige, så du får den brugt.

Typer af jakker

Udvalget i vinterjakker til mænd er stort. Et forslag til en jakke kunne være en trenchcoat. Den klassiske trenchcoat blev opfundet i starten af 1. verdenskrig. Frakken blev brugt af soldaterne i skyttegravene og var lavet af vandtæt stof.

Soldaterne må have været glade for deres frakker, for de tog dem med hjem. Siden er designet blevet videreudviklet, og den fås nu til både kvinder og mænd i mange farver og udformninger.

Den mest klassiske trenchcoat stammer nok fra Burberry, men har du ikke råd til den, så laver også H&M trenchcoats. Du ser dem på podierne til modeshows, i tv-serier på detektiver og i gadebilledet på mange forskellige typer – både kvinder og mænd.

Læderjakken er en anden mulighed. Den fås i mange modeller og farver. Hvis du vælger en læderjakke skal du være meget opmærksom på modellen, da det nemt giver et 80-90’er look på den uheldige måde.

Hvis du vil have en holdbar jakke, så vælg ægte skind. Du kan få nogle billige skindjakker, som ligner skind, men er plastik/stof. De får nemt en ridse eller skaller af. Skijakken er til den mere sporty type eller naturligvis til dig, der skal på skiferie.

Skijakker fås i mange modeller og farver og er både praktiske, varme, vindtætte og til dels vandtætte. En skijakke er den varmeste jakke, du kan vælge. Du finder dem i alle sportsforretninger.

Hvor kan man gøre et godt køb

Hvis du går efter en ægte burberry trenchcoat kan det være en god idé at starte din søgen på Trendsales.dk. Her kan du spare en del, da prisen ligger på ca. 7.000 for en ny. En anden side, der kan anbefales, er www.lagersalg.nu. De har lækre designervarer til gode priser.

Hvor kan man gøre et godt køb
Du kan også vælge en fysisk butik i din søgen efter vinterjakker til mænd. Hvis du går ind på siden www.trendoutlet.dk, så kan du se hvor det nærmeste lagersalg er.

Der er ofte mange mennesker, men til gengæld er priserne gode og ofte kan man være heldig at få fingrene i nogle kollektionsprøver, der ikke er masseproducerede.

Udsalg Canada Goose – Jakker, Frakker, Veste og Trøjer

Udsalg Canada Goose – Jakker, Frakker, Veste og TrøjerDer er ikke noget underligt i at lede efter udsalg. Ideen om at kunne købe varer til en lavere pris en normalt er en fornuftig ide og det kan spare dig for mange penge i det lange løb.

Hvis der er noget hvor der er store besparelser at hente, så er det på lagersalg og udsalg. Canada Goose er et af de populære mærker når det kommer til vintertøj i en god kvalitet.

Ikke nok med at de har deres verdenskendte Parka jakker, men deres sortiment bugner af lækre produkter som frakker, veste og trøjer som alle kan være med til at holde dig varm i en kold vinter.

Spar penge på Canada Goose vintertøj

Det første åbenlyse sted at lede efter besparelser hvis du gerne vil have fingrene i dette kvalitets tøj er ved at holde øje med udsalg.

Januar er den mest oplagte måned da de fleste butikker holder en eller anden form for udsalg efter julen er overstået og der er behov for at gøre plads på deres hylder til det nye års sortiment.

Normalt ville de samme gøre sig gældende i august, men da vi her taler om vintertøj, så vil du nok ikke finde meget Canada Goose vintertøj på udsalg.

Et alternativ til udsalg er at finde butikker der har gode tilbud af den ene eller den anden årsag. Mange butikker holder fødselsdage, jubilæum og andre begivenheder hvor de sætter udvalgte varer ned i pris for at trække kunderne til sig.

Canada Goose mærket bliver normalt solgt i sportsbutikker og Outdoor Living forretninger, så det er dem du skal holde øje med.

Har de et nyhedsbrev på deres hjemmeside som du kan tilmelde dig, så gør du det let for dig selv at blive opdateret med når der kommer nye udsalg og tilbud.

En butik med et nyhedsbrev vil altid skrive ud og fortælle når de sætter priserne ned.

Køb Canada Goose i udlandet

Er du ikke i stand til at finde den vinterjakke eller Parkafrakke som du gerne vil have fingrene i, så kan det være en god ide at lede efter den i et af nabolandene.

Køb Canada Goose i udlandet
Både Sverige og England har normalt et væsentligt større udvalg og langt bedre priser end det du finder i Danmark. Det gælder uanset om vi taler Canada Goose eller andre mærker.

Ulempen ved at købe i udlandet er, at du skal rejse dertil hvis du gerne vil prøve tøjet på og det kommer naturligvis til at øge omkostningerne ganske betydeligt,

Med mindre du alligevel havde planlagt en tur til det pågældende land, så bør du regne rejseomkostningerne ind i prisen og så vurdere om det stadig er en god ide økonomisk.

Med mindre du har tænkt dig at købe stort ind, så kan det sjældent betale sig. Alternativet til at tage til udlandet for at købe Canada Goose er at købe det over nettet.

Mange udenlandske butikker sender gerne varer til Danmark og selvom fragten kommer oveni, så kan du stadig spare en del penge i forhold til hvis du skal købe varerne til fuld pris i Danmark.

Ulemperne er naturligvis, at du ikke kan prøve tøjet inden du køber det, men du kan naturligvis gå ned og prøve tøjet i en dansk butik, så du er sikker på hvilken størrelse du bruger.

Husk i øvrigt også, at det kan være sværere hvis du har brug for at reklamere eller bytte de varer du har købt og det gælder specielt hvis du samtidig køber på udsalg.

Canada Goose er ikke et billigt mærke, men der er penge at spare hvis du er lidt kreativ og et villig til at lede på nettet og i udlandet.

Danefæ regnfrakke – vær moderne selv i silende regn

Danefæ regnfrakke – vær moderne selv i silende regnI Danmark regner det. Tit. Og godt regntøj er desværre fast inventar i de flestes garderobe. Men selvom det er trist at skulle pakke sig ind for at undgå efterårsregn, vinterslud og forårets lette byger, kan det alligevel gøres med et smil.

En Danefæ regnfrakke udfordrer nemlig det grå og triste og sætter kulør på regntøjet.

Danefæ laver regnfrakker med striber, svaner og pipfugle i alle farver fra lyserød og lilla til grøn, blå og brun. Og så går en Danefæ regnfrakke ned over knæet, så den også kan bruges på cyklen.

Køb på nettet

Danefæs udstyr til at komme gennem regnen omfatter desuden gummistøvler og almindelige jakker, der også tåler regnbyger. Motiverne fra frakkerne går blandt andet igen på gummistøvlerne.

Regnfrakkernes priser er overkommelige, når man tænker på, at man slipper for at møde gennemblødt op på job eller i skolen. Men vil man have en Danefæ regnfrakke til billige penge, kan der være en del at spare på at handle på nettet.

Regntøjet bliver forhandlet mange steder online, og da stilen er klassisk og videreføres fra sæson til sæson, kan der være en del at spare på at vælge modeller fra sidste regnsæson.

Køb brugt og spar

Vil du spare endnu mere, kan det betale sig at se sig om efter brugte Danefæ frakker – både i genbrugsbutikkerne og især på nettet.

På en side som dba.dk – Den Blå Avis – kan både frakker og andet regnudstyr fra Danefæ fås til billige priser. Oftest under halv pris og i udmærket stand.

Køb brugt og spar
Selvom regntøj tit er i brug, bliver det jo sjældent decideret slidt, men sørg for at spørge til eventuelle pletter eller huller.

Også på Trendsales.dk, der er et af de største danske sites for salg og køb af brugt tøj og sko, kan du finde Danefæ regnfrakkerne.