Find Canada Goose jakke på tilbud

Find Canada Goose jakke på tilbudVinteren nærmer sig, og temperaturen sniger sig langsomt opad. Får vi en isvinter som sidste år, har vi brug for rigtig varmt overtøj, og det finder du bedst hos det canadiske mærke Canada Goose.

De har produceret vinterjakker til ekstreme forhold siden 1957, blandt andet til The United States Antarctic Program, hvor modellen Expedition Parka er en del af deltagernes faste udrustning.

Mærket er ikke kun velegnet til ekstrem brug, fx kan du finde den lidt lettere model Chilliwack både i byen og til fritidsbrug. Uanset hvad slags jakke og til hvilken brug, du er på udkig efter, så læs her, hvordan du finder den bedste pris.

Find den billigste pris

På websites som pricerunner.dk og kelkoo.dk kan du sammenligne priser hos forskellige forhandlere i Danmark, og der kan være store besparelser at hente, når du finder den ønskede model på tilbud hos en forhandler.

Men før du køber, så kig først ud over den danske grænse. Fordi den svenske krone er lavere, kan der, på trods af en højere pris, alligevel være penge at spare, selv hvis du regner fragten med.

Der er endda mange sites, hvor fragten er inkluderet i prisen. Så hvis du begynder med at lave en Google-søgning på google.se, er du allerede halvvejs mod at spare penge.

Pas på falske kopier

Medmindre du køber din Canada Goose-jakke hos en godkendt forhandler, så skal du passe godt på med at købe efterligninger og falske kopier.

Fordi mærket er så populært, bliver det ofte kopieret og solgt til en langt billigere pris, og efterligningerne kan være svære at skelne fra originalerne.

Pas på falske kopier
Men kopivarer er ulovlige, både at producere og købe, og samtidig er kvaliteten aldrig lige så høj som hos det originale mærke.

Materialerne er dårligere, fordi de er billige, pelskraven er som regel af imiteret pels i modsætning til originalen, hvor der altid bruges ægte pels, eller den er lavet af pels fra andre dyr, end Canada Goose selv benytter.

Samtidig er stoffet i den originale udgave lavet af overfladematerialet Artic-Tech, som er kendetegnet ved ikke at krølle og være vandafskyende.

På canadagoose.com kan du finde alle forhandlere i Danmark og Norden.