Stop Rygetrangen Med Hypnose

Stop Rygetrangen Med HypnoseDe fleste rygere ved godt selv, at det er hamrende usundt og ødelæggende at ryge og rigtig mange vil også meget gerne stoppe hvis det var muligt.

Desværre er det ofte lettere sagt end gjort, da det for mange er blevet til en vane og derfor noget der ikke bare kan brydes.

Derfor ser vi også at dem der vælger at gøre brug af rygestop hypnose ofte oplever nogle gode resultater, da hypnosen netop går ind og arbejder med vanerne og de følelser som hjernen har forbundet med det at ryge.

Rygning er en vane

Hvis du nogensinde har røget fast, så kender du sikkert godt til at det at ryge meget hurtigt bliver en vane. Man skal bare have en smøg mere, men man kan ikke rigtig forklare hvorfor.

Det er bare vigtigt at man få det. Udover at der er en kemisk påvirkning fra cigaretterne, så er der også påvirkningen fra hjernen. Når en coach eller terapeut med speciale indenfor hypnose og at hjælpe folk med at kvitte smøgerne går ind og hjælper rygere, så gør de det ved at få tingene far underbevidstheden frem.

Det lyder måske mystisk og farligt, men det er egentlig lige det modsatte. Det kan være en rigtig rar oplevelse og specielt på længere sigt.

Der skal noget i stedet for at ryge

Man kan ikke bare fjerne en vane uden at placere noget i stedet for, så derfor arbejdes der meget aktivt med hvilke alternativer der kan give dig den oplevelse og følelse du har fået gennem det at ryge.

Der skal noget i stedet for at ryge

Det kan være samvær eller en rolig og tryg fornemmelse. Alt sammen er i bund og grund kun fornemmelser og det er derfor noget man kan lære at kontrollere og styre.

Hvis du ryger meget lige nu så tror du måske ikke at det er muligt at komme til at slappe af uden cigaretterne, men hvis du er villig til at åbne op og tage imod behandlingen, så kan du opnå samme afslappede og rolige fornemmelse på mange andre måder.

Det største problem for mange rygere der vælger at prøve rygestop hypnose som en udvej er, at de ofte ikke er helt klart til at give slip eller ikke er helt klar til at åbne op overfor coachen.

Uanset hvor dygtig din vejleder måtte være, så kan han ikke tvinge dig mod din vilje og er du ikke selv klar, så får du ikke det ønskede resultat.

Der er mange historier om folk med gode resultater og som har kunnet leve røgfrit efterfølgende. Spørgsmålet er bare om du er klar til at tage i mod det.

5 tanker om “Stop Rygetrangen Med Hypnose”

 1. Rigtig god artikel. Det gælder nemlig om at være klar til at give slip på cigaretterne. Når du først er blevet klar er resten rigtig nemt.

 2. Hej Brian,

  Godt at høre at du er enig. Hvordan er din erfaring med de personer der ikke er helt klar? Kan du hjælpe dem via hypnose også?

 3. Det afhænger lidt af hvordan tingene udvikler sig og hvad der ligger bagved. Hvis folk kommer med en bagvedliggende atitude ala “Bevis at hypnose virker ved at vifte med en magisk tryllestav der får mig til at stoppe” fyrer jeg simpelthen mine klienter. (på en pæn måde)

  Det at fortælle dem at de kan komme tilbage når de er klar, kan være lige netop det der skal til for at smide tankegangen. Det virker faktisk rigtigt godt…

  Hvis folk er lige på vippen ala “jeg kommer fordi min kone siger det og jeg burde også pga. mit helbred” kan jeg finde på at lave ubevidst afklaring gennem hypnose. F. eks en visualisering hvor du oplever at leve resten af livet som ryger og resten af livet som ikke ryger. En process der også virker ret godt, men jeg gør opmærksom på at det ikke et decideret rygestop.

  Det er efter min erfaring det der virker bedst. (for mig anyways)

 4. Jeg kunne forestille mig at der ikke var to sessioner af antirygnings hypnose der var ens. Bruger du ren hypnose eller blander du noget NLP indover?

 5. Nej, heldigvis…

  Jeg blander lidt af hvert. Coaching, NLP og hypnose og ind i mellem lidt traditionelt psykologi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *