Brugskunst Engros – 3 Ting Du Skal Huske

Brugskunst Engros - 3 Ting Du Skal HuskeDu sidder og surfer på nettet og falder over en side, der sælger brugskunst engros. Før du hiver kreditkortet frem, så stop lige og tjek følgende ting:

  1. Er momsen inkluderet i prisen?
  2. Hvad er prisen for fragt?
  3. Hvad er mindste køb?

Om du er tilfreds med svarene på de 3 spørgsmål afhænger naturligvis af, om du ønsker at forhandle brugskunst eller blot leder efter lidt nyt til huset som privatperson. I det følgende kigger vi lidt på forholdene for dig der ønsker at være forhandler.

Asiatiske leverandører af brugskunst

Ønsker du at forhandle brugskunst engros og leder efter en god leverandør, så hold øje med vilkårene for handlen. Specielt asiatiske leverandører har meget høje minimumsbestillinger.

Prisen er lav, men det er spørgsmålet om man har plads til 1000 af samme slags. Kvaliteten er ofte af en anden standard end den europæiske, selvom du beder om deres bedste kvalitet.

Find dit brugskunst agentur

Ved en simpel søgning på nettet kan du finde flere, der tilbyder dig at blive forhandler af forskellige mærker. Overvej din fortjeneste og sørg for at få lavet en skriftlig aftale.

Find dit brugskunst agentur
En mundtlig aftale er lige så gyldig som en skriftlig, men den er næsten umulig at bevise, hvis der opstår uenighed. Du kan evt. søge ligesindede i et netværk for agenter.

Det kan være rart at møde andre, der tumler med de samme udfordringer som dig selv – også selvom de er forhandlere af helt andre ting end brugskunst engros. Der findes engrosforhandlere inden for alle områder.

Køb engros for at få det billigere

Er du privatperson med et stort købmandsgen, der gør, at du leder efter en leverandør uden mellemmand for at få tingene billigere, så siger jeg ikke, at det ikke kan lade sig gøre, men ofte ønsker producenterne ikke at sælge til privatpersoner, medmindre de aftager den samme mængde som en agent.

Du vil oftest være bedre tjent med at gå på loppemarked eller købe på en af de kendte auktionssites eller den Blå Avis.