Pfaff Symaskiner – Select og Expression Symaskine fra Pfaff

Pfaff Symaskiner – Select og Expression Symaskine fra PfaffMed mere end 140 års erfaringen indenfor symaskiner, brodérmaskiner og maskiner til at quilte, så kommer man ikke uden om Pfaff symaskiner hvis man leder efter en ny model.

Mange mennesker der elsker at sy har haft en symaskine i både 10, 20 og 30 år og for mange er det blevet mere en religion end et konstruktivt valg, at man har enten en Singer, en Husqvarna eller en Pfaff symaskine.

Hvis du er en af dem som ikke før har ejet en model fra Pfaff, så skylder du i det mindste dig selv, at se hvad de har at tilbyde. I skrivende stund findes der 2 forskellige serier af Pfaff symaskiner med navnene Select og Expression. Derudover tilbyder Pfaff også en maskine til at kvilte.

Select symaskiner fra Pfaff

De billigste Pfaff symaskiner er modellerne med navnet Select. På godt og ondt, så har man ikke været særlig kreativ i forbindelse med, at man har skullet finde på navne til de forskellige modeller i serien.

Man har valgt at starte den billigste og mindste symaskine med navnet Select 1.0 og den dyreste i serien hedder Select 4.0. Det gode ved den manglende kreativitet er, at det som bruger er lettere at finde ud af.

I symaskine serien findes der dog også nogle andre modeller som går udenfor denne nummer navngivelse. Priserne på Select symaskiner starter omkring 3.700 kroner og op til omkring 5.700 kroner.

Pfaff Expression symaskiner

Den mere professionelle serie af symaskiner har man valgt at navngive Expression. Igen har man valgt at kalde modellerne for 1.0 til og med 4.0 og igen er de lave numre de maskiner med den billigste pris og de færreste funktioner.

Pfaff Expression symaskiner

Da der er tale om mere professionelle symaskiner så er prisen også en anden. Den billige model starter omkring 7.000 kroner, mens den dyre model ligger helt oppe omkring 12.000 kroner. Sammenligner man priserne med topmodellerne på Husqvarna symaskiner, så er Pfaff stadig i den billigere ende og derfor kan det være rigtig interessant at teste om Pfaff kunne være et alternativ til din gamle symaskine.

Som med både Husqvarna og Singer symaskinerne, så er der også mulighed for at spare gode penge på en Pfaff symaskine hvis du vælger at købe den brugt. Hvis du kigger i f.eks. den blå avis eller i diverse lokalaviser, så vil du ofte kunne se at der er brugte symaskiner til salg til en fornuftig pris. Selvom maskinen ingenting fejler, så kan du sagtens finde folk der vil sælge deres gamle maskiner for både 40-50 % under prisen for maskinen som ny. Og da de ofte vil kunne holde i minimum 5-10 år endnu, så må det siges at være en rigtig god handel.