Rygestop Hypnose – Effektiv Rygestop Med Hypnose

Rygestop Hypnose – Effektiv Rygestop Med HypnoseI Danmark findes der i dag mere end 1 million mennesker der ryger dagligt og over halvdelen af den vil egentlig gerne stoppe denne usunde vane.

For mange er det ikke første gang de prøver at stoppe rygningen, men for rigtig mange var det bare ikke helt så let som de havde bildt sig selv ind.

Netop derfor har hypnose mod rygestop også vundet indpas, da rigtig mange mennesker via denne metode, har fået hjælp til at kvitte smøgerne efter så lidt som en til to hypnose sessioner.

Opnå rygestop med hypnose

Når man ryger så er der flere ting som gør det problematisk at stoppe og det er vigtigt, at der tages hånd om alle disse ting for at der kan opnås et effektivt og holdbart resultat.

Hvis man kun forsøger at ændre på en enkelt eller to af disse ting, så vil de tilbageblivende kunne få dig tilbage til rygningen igen.

Rygning er i bund og grund noget der hører til i vores underbevidsthed og netop derfor er det så svært at ændre denne usunde vane, for den er ikke umiddelbart tilgængelig.

Ved brug af hypnose til rygestop så kan du få adgang til denne underbevidsthed og kan påvirke vanen og trangen.

Rygestop – Hypnose er kun en del af det

Når man ryger så er der tre primære faktorer der spiller ind og som fastholder dig i at bliver ved at ryge.

Den første og måske stærkeste parameter er vanen. Hvis du har vænnet dig til at ryge hver eneste dag (og måske mange gange om dagen), så er dette blevet til en så indgroet vane, at du ikke længere tænker over det.

Du gør det bare. Sådanne vaner gemmer sig i vores underbevidsthed og det er netop her, at rygestop ved hypnose har sin største effekt.

Stop rygning med rygestop hypnoseGennem en hypnose session vil du få hjælp til at komme ned i din underbevidsthed og blive klar over denne indgroede vane og vil få hjælp til at påvirke den, så du kan slippe af med den.

Hvis ikke då får fjernet denne vane fra underbevidstheden., så er sandsynligheden for succes med et rygestop ikke særlig stor. Men rygestop med hypnose er kun en del af processen.

Men uden den, så vil plastre og tyggegummi løsninger kun i sjældne tilfælde hjælpe dig.Udover vanen, så skal du også bearbejde de sociale aspekter som du har lært at forbinde med din rygning.

Det kan være ting som rygning og mad, rygning og sex, rygning og pauser, eller andre behagelige ting som du har linket til det at tænde en cigaret. For at komme ud af dette mønster og dette ”link”, så skal du arbejde med at ændre på de ting ud gør.

Effektivt rygestop ved hjælp af hypnoseF.eks. anbefaler mange rygestop eksperter, at du, når du føler trangen til en cigaret, foretager dig noget fysisk som er anderledes en det du ellers ville have gjort hvis du tændte en smøg.

Når trangen melder sig, så kan du vælge at lægge dig ned på gulvet og tage en masse armbøjninger eller maverulninger. Alternativt kan du vælge at sætte i gang eller let løb for derved at bryde linket til det du gjorde tidligere.

Rygestop med hypnose vil ikke alene kunne bryde dette fysiske link, men en terapeut vil kunne hjælpe dig til at opdage hvad dine links er og komme med forslag til hvordan du kan bryde dem.

Den sidste parameter er selve Nikotin indtaget som du har vænnet din krop til at få. Nikotin overtager kontrollen og den er derfor kraftigt medvirkende til, at det kan være så svært at kvitte smøgerne.

Mange mennesker har forsøgt at tygge Nikotin tyggegummi eller har klistret sig til med Nikotin plastre, uden at det har skabt en varig effekt.

Nikotinen har som sådan gjort det den skulle, men uden ændringen i dine links og uden hypnose til rygestop som kan åbne og bearbejde underbevidstheden, så er det ikke nok.

Nikotin er ikke nødvendigt ved rygestop

Mange tror at det er nødvendigt at indtage Nikotin for at kunne holde op med at ryge for det er jo hvad vi bliver bildt ind når vi ser reklamer for rygestop præparater.

Der er ingen tvivl om at Nikotinen gør rygestop sværere, men det er faktisk muligt at ”narre” din hjerne til at tro, at den får de samme stimulanser som når den indtager Nikotin (med uden faktisk at gøre det).

Det hele kan gøres ved at trække vejret på en bestemt måde og har vist sig at være meget effektfuld i kombination med rygestop hypnose.

Din coach som forestår hypnosen vil ofte være uddannet ti l at kunne hjælpe dig med denne ”vejrtrækningsteknik” og hvis han/hun ikke selv bringer det på banen, så spørg efter det.

Den del alene vil kunne spare dig mange penge i form af alle de tyggegummier og plastre du slipper for at købe, og så skal vi ikke forglemme hele det sundhedsmæssige aspekt i ikke at skulle indtage Nikotinen.

For de fleste menneskers vedkommende til Nikotin passere gennem kroppen i løbet af 48 timer og efter den tid, vil du derfor ikke længere være kontrolleret af Nikotinens påvirkende effekt.

Men du skal stadig opleve en trang og en indre uro og det er en del af det hypnose mod rygestop vil hjælpe dig til helt at undgå eller i hvert fald give dig metoder til selv effektivt at kunne bearbejde.

Rygestop hypnose på nettet

Du har sikkert fundet denne side ved at foretage en søgning i en af de store søgemaskiner og der findes masser af andet materiale omkring rygestop hypnose på nettet.

Vi ved det for vi har været igennem store dele af det og læse hvad der var værd at læse.

Denne artikel indeholder essensen af det der er værd at vide om rygestop hypnose og i slutningen af artiklen vil vi også give dig nogle links til hypnose terapeuter som du kan kontakte for at høre nærmere og bestille tid hos.

Hvis du ikke i første omgang ønsker at besøge en coach, så er der også mulighed for at købe blandt andet lydbånd til selvhypnose til rygestop.

Der findes mange mennesker der har haft god succes med at benytte disse elvtræningsprogrammer og det er meget muligt at det også kan virke for dig.

Her på siden anbefaler vi dog at du besøger en professionel og specielt hvis du har forsøgt at stoppe flere gange og har røget i mange år.

Det er ikke fordi vi forsøger at sælge dig en hypnose session (det gør vi ikke), men vores erfaringer fortæller os, at de fleste rygere opnår den største succes med rygestop hvis de får professionel støtte og vejledning og har mulighed for at stille spørgsmål. Det kan man jo desværre ikke til et lydbånd.

Men inden du overhovedet går i gang med at forsøge et rygestop, så er det vigtigt, at du mærker efter på dig selv om du har lyst til at stoppe med at ryge.

Ikke på den måde at du intellektuelt ved at det vil være sundest at stoppe med at ryge, men at du føler at du SKAL stoppe. Ikke for din families skyld, ikke for dine venners skyld med for DIN EGEN skyld.

Hvis ikke du FØLER dette, så er chancen for at rygestop hypnose vil virke drastisk begrænset. Uden viljen og troen på det vil det være svært at åbne rigtigt for din underbevidsthed og få den påvirket i positive retninger.

Klinikker til rygestop hypnose online

De hypnoseklinikker du finder herunder arbejder alle sammen med rygestop og vil alle kunne fortælle dig om succesfulde behandlinger der har fået folk til at holde op med et årelangt forbrug af smøger.

Klinikker til rygestop hypnose online

Vi påstår ikke at listen er udtømmende på nogen måde, men det er et godt sted at starte.

Vi har forsøgt at finde klinikker i Storkøbenhavn, på Sjælland, på Fyn og i Jylland, så du kan klikke dig hen på den nærmeste klinik der arbejder indenfor rygestop med hypnose.

Under denne liste vil du finde link til programmer omkring selvhypnose (blandt andet lydbogen: ”Rygestop – røgfri på én time”).

Storkøbenhavn

mysticmind.dk
shinhypnose.dk

Sjælland

hypnoza.dk
johnsteenberg.dk

Fyn

hypnose-hypnosis.dk
lb-hypnose.dk

Jylland

hypnoenergi.dk

Selvhypnose til rygestop

Malte Lange’s ”Rygestop – Røgfri På Én time”