Rygestop Hypnose På Nettet

Rygestop Hypnose På Nettet Der er rigtig mange mennesker der meget gerne vil stoppe med at ryge og derfor prøver de en masse forskellige ting for at komme af med afhængigheden.

Alt fra plaster til tyggegummi forsøges og få en del har det en positiv effekt. Men i forhold til den nyere behandlingsform med rygestop hypnose, så er plastre og tyggegummi ikke så effektivt.

Hvorfor virker hypnose til rygestop?

Hvis du selv ryger og har gjort det noget tid, så har du med stor sandsynlighed fået indarbejdet nogle vaner omkring din rygning.

Hvad enten det er altid at skulle have en smøg inden du går i seng eller umiddelbart efter du står op, så er det blevet til en vane som du næsten ikke kan slippe.

Hypnose i forbindelse med et rygestop går ind og arbejder med bevidstheden og med de vaner og ankre som den enkelte person har opbygget gennem sin tid som ryger.

For nogle mennesker er det let at give slip på gamle vaner og derfor også at holde op med at ryge, men for andre ligger vanerne med at tænde en cigaret så dybt, at det kræver en del mere arbejde for den der skal hjælpe med hypnosen.

Rygestop kræver hjælp

Du kender sikkert mange forskellige historier om mennesker der er stoppet fra den ene til den anden dag og ikke har rørt cigaretterne siden.

Rygestop kræver hjælp
Men hvis du læser artiklen her, så er du sandsynligvis ikke blandt dem. Nogen kan styre deres bevidsthed nemmere end andre og for dem hvor den del ikke er så let, så kan det være fordelagtigt at søge hjælp hos en rygestop ekspert.

Inden du beslutter dig for hvem der eventuelt skal forestå hypnosen og arbejder med dig og dit rygestop, så er det vigtigt, at du finder en person som du føler at du kan stole på og som du har fornemmelsen af er dygtig.

Hvis ikke begge disse ting er på plads, så vil du sjælden give nok slip på selvkontrollen og derfor vil hypnotisøren have meget svært ved at nå dybt nok ind til at de kan få dig til at give slip og skifte de gamle vaner ud.

Så indtil du finder en person som du følger dig 100% tryg ved, så brug hellere tiden på at lede videre end på at håbe på at det går (med de omkostninger til følge som det nu kræver).

Rygestop med hypnose er effektivt hvis forholdende og trygheden er tilstedet. Ellers virker det ikke bedre end de andre løsninger der findes på markedet.