Vigtigt Ved Forberedelsen Til Konfirmationen

Vigtigt Ved Forberedelsen Til KonfirmationenDagen hvor man skal konfirmeres er en stor dag og hvis man vælger at holde en større fest for familie og venner, så er der altid en helt masse ting man skal forberede og holde styr på.

Som ved enhver anden stor fest så kræver det en del planlægning og der er ofte en hel del mennesker involveret i at det hele går op i en højere enhed.

En vigtig del af alt dette er indbydelsen til konfirmationen.

Send indbydelsen af sted i god tid

Vi ser desværre oftere og oftere, at mange mennesker gør alting i sidste øjeblik og i de fleste tilfælde bliver resultatet derfor også derefter. Der er ting der bliver glemt og andre der ender med at blive lappeløsninger fordi der ikke var tid nok til at gøre det ordentligt.

Tit er selve indbydelsen til konfirmationen en af de ting som folk enten helt glemmer eller som de er gode til at udskyde til allersidste øjeblik.

Der er tilfælde hvor vi oplever at invitationen bliver sendt samme uge og alligevel undres værten over at der er så mange gæster der ikke kan deltage.

Indbydelsen skal ud en måned før

Det der er vigtigt at huske på, når man inviterer andre mennesker til en fest er, at de fleste af dem allerede har en masse planer i deres kalender og hvis ikke de ved at de skal noget andet, så kan de meget vel finde på, at booke sig ud til andre ting.

confirmation-invitation

Da konfirmationen er sådan en stor og vigtig dag, så ville det være ærgerligt, hvis de fleste af gæsterne ikke kunne komme fordi du var for sent ude med invitationerne.

Normalt siger man, at konfirmationsinvitationerne skal sendes ud til gæsterne minimum en måned før festen holdes.

Hvis man vil være helt sikker på, at gæsterne kan komme, så kan man sagtens sende dem ud tidligere, men det vil stadig være en god ide at sende en reminder en lille måned før festens start. Bare for en sikkerheds skyld.